💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelka85 to tego samego dnia mamy prenatalne:-)
O której godz masz?
Ja.o 9:-)
Mam małe przeczucia co do płci ale zobaczymy 😀
Mi ostatnio wyszło źle Tsh na poziomie 3,33 nigdy nie miałam problemów z niedoczynnością A tu proszę...od poniedziałku biorę leki i powiem ze starsznie boję się usg💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
11 tyg 1 dzień ciąży -
U nas bez problemu można wejść już z partnerem - może u Was też się uda? Ja czuję, że to chłopiec, ale płeć dla mnie jest nieistotna, ważne by dotrwać do końca ciąży i urodzić zdrowe dziecko.
My dziś kolejny raz byliśmy na wizycie, Kluska rośnie jak szalona słuchaliśmy serduszka 😍❤️ to jest niesamowite uczucie 😍
Pierwsze prenatalne 10 lipca, drugie 20 lipca -
Mamba91 wrote:Alicante mogę zapytać dlaczego masz 2xprenatalne w odstępie 10 dni? 😉
Mamba91 lubi tę wiadomość
-
alicante wrote:U nas bez problemu można wejść już z partnerem - może u Was też się uda? Ja czuję, że to chłopiec, ale płeć dla mnie jest nieistotna, ważne by dotrwać do końca ciąży i urodzić zdrowe dziecko.
My dziś kolejny raz byliśmy na wizycie, Kluska rośnie jak szalona słuchaliśmy serduszka 😍❤️ to jest niesamowite uczucie 😍
Pierwsze prenatalne 10 lipca, drugie 20 lipca👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyAgulina123 wrote:Ewelka85 to tego samego dnia mamy prenatalne:-)
O której godz masz?
Ja.o 9:-)
Mam małe przeczucia co do płci ale zobaczymy 😀
Mi ostatnio wyszło źle Tsh na poziomie 3,33 nigdy nie miałam problemów z niedoczynnością A tu proszę...od poniedziałku biorę leki i powiem ze starsznie boję się usg
10.30😀
-
nick nieaktualny
-
Ewelka85 wrote:Niestety CC i to trzecie. Dlatego też boję się strasznie mi nawet nie umiem się do końca cieszyć ta ciąża.
Nie marw się moja bratowa urodziła 4 dziecko przez CC i ma się dobrze:-)
Mój synek właśnie skończył roczek i mimo ze urodziłam gi w.bardzo dobrym szpitalu to źle wspominam poród,.były ciężki i o mały włos nie skończył się tragicznie.
Szczerze to tym.razem chciałabym CCEwelka85 lubi tę wiadomość
💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
11 tyg 1 dzień ciąży -
Agulina123 wrote:Czujecie się inaczej w kolejnej ciąży? Macie inne zachcianki, samopoczucie inaczej wyglądacie?
🙂 jak z wagą macie już na plusie?
Z tego co widzę bardzo dużo chłopców się zapowiada😊
Ja czuję się tak samo - tak samo bardzo chce mi się spać 🤣🤣 -
alicante wrote:Wogole slyszalyscie o tej kobiecie co miała vba4cc? Dla mnie to ogromny szok
Tak, słyszałam. Piękna sprawa! Duża odwaga ze strony rodzącej i personelu. Podobno wszystko było w gotowości. Słyszałam też kiedyś o porodzie naturalnym we Włoszech po pięciu cesarkach.Listopad 2018 - syn
Styczeń 2021 - córka. -
alicante wrote:Ja mam już tak plus 1-2 kilo i już widoczny brzuszek, ale to druga ciąża
Ja czuję się tak samo - tak samo bardzo chce mi się spać 🤣🤣
A ja się właśnie dziwie ze u mnie brzucha jeszcze nie ma, a myślałam ze mnie wcześniej wybrzuszy😂
Mi ze spaniem już przeszło, ale wymioty i mdłości masakra. Jak jadę autem to rzygam jak kot😂
U mnie 1 kg na plusie staram zdrowo odżywiać by nie przytyć zbytnio.
Z synkiem strasznie puchłam, zatrzymała mi sie woda. Teraz wyglądam inaczej jakoś zaostrzyły mi sie rysy twarzy:-)💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
11 tyg 1 dzień ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgulina123 wrote:Nie marw się moja bratowa urodziła 4 dziecko przez CC i ma się dobrze:-)
Mój synek właśnie skończył roczek i mimo ze urodziłam gi w.bardzo dobrym szpitalu to źle wspominam poród,.były ciężki i o mały włos nie skończył się tragicznie.
Szczerze to tym.razem chciałabym CC
No mam nadzieję że u mnie będzie też ok. Też się nie martw cc wcale nie jest takie cudowne s drugi poród na pewno będzie lepszy -
nick nieaktualnyalicante wrote:Wogole slyszalyscie o tej kobiecie co miała vba4cc? Dla mnie to ogromny szok
Słyszałam ale do tego trzeba mieć zaparcie i predyspozycje. Ja wiem czy przy naturalnym terwz bym tego nie przeżyła. Mam coś nie tak z szyjka nie rozwiera się nie skraca ani nie mięknie mimo bardzo silnych i wielogodzinnych skurczy. Pierwszy poród 24 godz i nic a skurcze silne jak cholera i książkowo się skracały. Drugi i około 8 godzin i też nic. Podejrzewam że po dwóch CC pękła by mi macica -
U mnie pierwsza ciaza a brzuszek juz powoli widac. I nawet jak wciagam to zostaje kulka na dole brzucha wiec to raczej ciaza 😂 (sprawdzalam bo tesciowa mnie podsumowala „to raczej nie ciazowy”) 🙈 kochana 🙄🔸28 lat