💚STYCZEŃ 2021💚
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Enigvaa wrote:U mnie pierwsza ciaza a brzuszek juz powoli widac. I nawet jak wciagam to zostaje kulka na dole brzucha wiec to raczej ciaza 😂 (sprawdzalam bo tesciowa mnie podsumowala „to raczej nie ciazowy”) 🙈 kochana 🙄
 Hahaha no kochana teściowa 😂

Ja w pierwszym trymestrze przytyłam + 1kg, ale ostatnio (po 12tc) schudłam 1,7kg więc ważę mniej niż przed ciążą. W sumie przez cukrzycę zdrowiej i regularniej się odżywiam.

- 

No mi sie zima przytylo i tak juz zostalo 🤷🏻♂️ 61 na liczniku. No ale gdybym przytyla to by waga pokazala a ru jednak jest troche mniej na wadze a brzuch wiekszy. Nie powiem, zabolalo mnie to. To takie chamskie. To jak powiedziec kobiecie w ciazy ze zbrzydla to na pewno bedzie corka. 🤷🏻♂️🔸28 lat

Enigvaa wrote:No mi sie zima przytylo i tak juz zostalo 🤷🏻♂️ 61 na liczniku. No ale gdybym przytyla to by waga pokazala a ru jednak jest troche mniej na wadze a brzuch wiekszy. Nie powiem, zabolalo mnie to. To takie chamskie. To jak powiedziec kobiecie w ciazy ze zbrzydla to na pewno bedzie corka. 🤷🏻♂️
 Ja tak usłyszałam na rodzinnym obiadku od cioci, że podobno dziewczynka zabiera urodę, to pewnie będzie dziewczynka       
- 

Enigvaa wrote:U mnie pierwsza ciaza a brzuszek juz powoli widac. I nawet jak wciagam to zostaje kulka na dole brzucha wiec to raczej ciaza 😂 (sprawdzalam bo tesciowa mnie podsumowala „to raczej nie ciazowy”) 🙈 kochana 🙄

Heee ale masz teściową kochana 😂
 Ja swoją trzymam krótko😀
 Najlepsze jest to ze jak sie trzeba maleństwo w ramionach to zapomina się o tym ból, ale niedługo sobie o nim przypomnimy 😂
 Pierwszytrymestr najgorszy, ale później będzie zgaga i brzuszek będzie ciążył 🙂

💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
 11 tyg 1 dzień ciąży
- 

Brunetka wrote:Ja tak usłyszałam na rodzinnym obiadku od cioci, że podobno dziewczynka zabiera urodę, to pewnie będzie dziewczynka     
 Moja sie ostatnio ucieszyla ze w koncu mam objawy i sie zle czuje 🤷🏻♂️ Notabene siostrzyczka mojej tesciowej 😂🔸28 lat

Miałam zamiar żeby nie poznać tym razem płci aż do porodu, ale chyba nie wytrzymam 🙂
 Poza tym jest tyle pięknych ubranek ze nie trzeba ubierać bobaska naturalnie.
 Wy dziewczyny chcecie znać płeć?💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
 11 tyg 1 dzień ciąży
- 

Agulina123 wrote:Miałam zamiar żeby nie poznać tym razem płci aż do porodu, ale chyba nie wytrzymam 🙂
 Wy dziewczyny chcecie znać płeć?

Moj maz to ostatnio zaproponowal. Ale ja nie wytrzymam na pewno 😂🔸28 lat

Ja tak chciałam właśnie ale wiedzą na temat płci pozwoliłaby podjąć decyzję czy sprzedawać typowo chłopięce rzeczy czy nie 🙈Agulina123 wrote:Miałam zamiar żeby nie poznać tym razem płci aż do porodu, ale chyba nie wytrzymam 🙂
 Wy dziewczyny chcecie znać płeć?
- 

Oo to właśnie usłyszałam od mojej mamy w pierwszej ciąży - nadmuchana sterydami i hormonami, przeszczęśliwa że mimo jedynego zarodka Ivf się udało, dostałam " w pysk" hasłem, że to na pewno dziewczynka bo dziewczynki zabierają urodę. Na szczęście moja ciotka choćbym była szpetna jak noc to zawsze mi mówiła że wyglądam prześlicznie i promiennie.Enigvaa wrote:No mi sie zima przytylo i tak juz zostalo 🤷🏻♂️ 61 na liczniku. No ale gdybym przytyla to by waga pokazala a ru jednak jest troche mniej na wadze a brzuch wiekszy. Nie powiem, zabolalo mnie to. To takie chamskie. To jak powiedziec kobiecie w ciazy ze zbrzydla to na pewno bedzie corka. 🤷🏻♂️Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2020, 22:38  Enigvaa lubi tę wiadomość Enigvaa lubi tę wiadomość
- 

Oooch było ciężko nie powiedzieć czegoś niemiłego. Mówiłam tylko że dziękuję za taki wspaniały komplement.Enigvaa wrote:KateHawke i wez tu sie nie wkurz i opanuj jak Ci dodatkowo hormony buzuja 😂
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Bawiłyście się w kalendarze chińskie i różne takie????
 Mi.się kompletnie nie sprawdziło przy poprzedniej ciąży 😂
 Pytałam ostatnio lekarza czy planowanie płci ma potwierdzenie stwierdził że to loteria co będzie:-) pytałam również czy w 13 tyg można rozpoznać płeć uważa że chłopca łatwiej rozpoznać.
 Ja myślę że t9 kwestia sprzętu i praktyki lekarza i jeśli ma doświadczenie to rozpozna.
 Mi w 13 tyg powiedział żeby przygotować się na chłopca no i miła rację 🙂💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
 11 tyg 1 dzień ciąży