💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa wrote:U mnie pierwsza ciaza a brzuszek juz powoli widac. I nawet jak wciagam to zostaje kulka na dole brzucha wiec to raczej ciaza 😂 (sprawdzalam bo tesciowa mnie podsumowala „to raczej nie ciazowy”) 🙈 kochana 🙄
Hahaha no kochana teściowa 😂
Ja w pierwszym trymestrze przytyłam + 1kg, ale ostatnio (po 12tc) schudłam 1,7kg więc ważę mniej niż przed ciążą. W sumie przez cukrzycę zdrowiej i regularniej się odżywiam.
Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
No mi sie zima przytylo i tak juz zostalo 🤷🏻♂️ 61 na liczniku. No ale gdybym przytyla to by waga pokazala a ru jednak jest troche mniej na wadze a brzuch wiekszy. Nie powiem, zabolalo mnie to. To takie chamskie. To jak powiedziec kobiecie w ciazy ze zbrzydla to na pewno bedzie corka. 🤷🏻♂️🔸28 lat
Enigvaa wrote:No mi sie zima przytylo i tak juz zostalo 🤷🏻♂️ 61 na liczniku. No ale gdybym przytyla to by waga pokazala a ru jednak jest troche mniej na wadze a brzuch wiekszy. Nie powiem, zabolalo mnie to. To takie chamskie. To jak powiedziec kobiecie w ciazy ze zbrzydla to na pewno bedzie corka. 🤷🏻♂️
Ja tak usłyszałam na rodzinnym obiadku od cioci, że podobno dziewczynka zabiera urodę, to pewnie będzie dziewczynka -
Enigvaa wrote:U mnie pierwsza ciaza a brzuszek juz powoli widac. I nawet jak wciagam to zostaje kulka na dole brzucha wiec to raczej ciaza 😂 (sprawdzalam bo tesciowa mnie podsumowala „to raczej nie ciazowy”) 🙈 kochana 🙄
Heee ale masz teściową kochana 😂
Ja swoją trzymam krótko😀
Najlepsze jest to ze jak sie trzeba maleństwo w ramionach to zapomina się o tym ból, ale niedługo sobie o nim przypomnimy 😂
Pierwszytrymestr najgorszy, ale później będzie zgaga i brzuszek będzie ciążył 🙂
💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
11 tyg 1 dzień ciąży -
Brunetka wrote:Ja tak usłyszałam na rodzinnym obiadku od cioci, że podobno dziewczynka zabiera urodę, to pewnie będzie dziewczynka
Moja sie ostatnio ucieszyla ze w koncu mam objawy i sie zle czuje 🤷🏻♂️ Notabene siostrzyczka mojej tesciowej 😂🔸28 lat
Wy dziewczyny chcecie znać płeć?💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
11 tyg 1 dzień ciąży -
Agulina123 wrote:Miałam zamiar żeby nie poznać tym razem płci aż do porodu, ale chyba nie wytrzymam 🙂
Poza tym jest tyle pięknych ubranek ze nie trzeba ubierać bobaska naturalnie.
Wy dziewczyny chcecie znać płeć?
Moj maz to ostatnio zaproponowal. Ale ja nie wytrzymam na pewno 😂🔸28 lat
Wy dziewczyny chcecie znać płeć? -
Enigvaa wrote:No mi sie zima przytylo i tak juz zostalo 🤷🏻♂️ 61 na liczniku. No ale gdybym przytyla to by waga pokazala a ru jednak jest troche mniej na wadze a brzuch wiekszy. Nie powiem, zabolalo mnie to. To takie chamskie. To jak powiedziec kobiecie w ciazy ze zbrzydla to na pewno bedzie corka. 🤷🏻♂️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2020, 22:38
Enigvaa lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:KateHawke i wez tu sie nie wkurz i opanuj jak Ci dodatkowo hormony buzuja 😂
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bawiłyście się w kalendarze chińskie i różne takie????
Mi.się kompletnie nie sprawdziło przy poprzedniej ciąży 😂
Pytałam ostatnio lekarza czy planowanie płci ma potwierdzenie stwierdził że to loteria co będzie:-) pytałam również czy w 13 tyg można rozpoznać płeć uważa że chłopca łatwiej rozpoznać.
Ja myślę że t9 kwestia sprzętu i praktyki lekarza i jeśli ma doświadczenie to rozpozna.
Mi w 13 tyg powiedział żeby przygotować się na chłopca no i miła rację 🙂💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
11 tyg 1 dzień ciąży