💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Enigvaa wrote:Mi kalendarz pokazuje dziewczynkę. A ostatnio na jakiejś stronie znalazłam test online (pytania były o zachcianki,o cerę) to mi wyszło że mam rozwiązać jeszcze raz bo moje odpowiedzi to 50/50 😂😂💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
11 tyg 1 dzień ciąży -
nick nieaktualnyNa chwilę obecną mam tylko wyniki z laboratorium biało pappa 0,19 Iu/l jak. Dla mnie za niskie bhcg 0,23 lu/l. Wiem że po samych wynikach nie jestem w stanie określić i dopiero po usg. Ale patrząc na wyniki w internecie to dziewczyny miały wyższe.
-
Nati2594 wrote:Na chwilę obecną mam tylko wyniki z laboratorium biało pappa 0,19 Iu/l jak. Dla mnie za niskie bhcg 0,23 lu/l. Wiem że po samych wynikach nie jestem w stanie określić i dopiero po usg. Ale patrząc na wyniki w internecie to dziewczyny miały wyższe.
W którym tyg jesteś?💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
11 tyg 1 dzień ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nati2594 wrote:Jeszcze nie miałam, tak jak napisałam. Wcześniej dopiero będę n badaniu USG. Ale może jest któraś z mam co miała podobne wyniki.
Wolne ich 41,67 IU/l
PAPP-A 2,507 IU/l
Ale to 2 tyg różnicy według ttwoje ciąży nie mmarw się na zapas
💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
11 tyg 1 dzień ciąży -
Brunetka wrote:A mi mówili że krew pobiera sie kilka dni wcześniej,żeby były wyniki na usg
Ust i test pappa robią tego samego dnia
Wyniki pappa odbiera się później z opisem*Agape* lubi tę wiadomość
💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
11 tyg 1 dzień ciąży -
Nati2594 wrote:Jeszcze nie miałam, tak jak napisałam. Wcześniej dopiero będę n badaniu USG. Ale może jest któraś z mam co miała podobne wyniki.
Powinnaś mieć Pappa i usg w tym samym czasie......💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
11 tyg 1 dzień ciąży -
Nati2594 wrote:Cześć dziewczyny. Mam pytanie czy miałyście robione już testy Pappa? Bo ja właśnie otrzymałam wyniki i jestem załamana.