💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agulina123, powodzenia! Dużo zdrówka dla Ciebie i bobasa. Spokojnej ciąży.
Miałam mieć dzisiaj prenatalne no i nie mam. Zadzwonili do mnie z kliniki, że lekarz jest na kwarantannie. Mam czekać na informację o nowym terminie. Szkoda, nastawiłam się, no o ale z drugiej strony jakbym tak poszła na wizytę i potem sama musiała siedzieć na kwarantannie - to by była dopiero katastrofa! Lepiej, że sprawa wyszła na jaw przed moją wizytą.Listopad 2018 - syn
Styczeń 2021 - córka. -
Mam badania prenatalne 13 lipca:-)
Jestem ciekawa czy dowiem się jaka będzie płeć dzidziusia 😀
A wy dziewczyny kiedy macie wizyty???
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo moja ciąża od początku jest z przebojami....💝 czekamy na kolejne maleństwo.💖
11 tyg 1 dzień ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySłuchajcie, mój lekarz chyba robi stop klatki na USG, bo ja nie widziałam jeszcze jak dzidziuś się rusza. Raz tylko pokazał coś a'la brzuszki, ale zaraz doktor chyba zatrzymał obraz (??) I na genetycznym podskoczył dwa razy jak doktor głowicą przycisnął. Chyba że ja nie umiem patrzeć na USG...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez byłam w szoku jak zobaczyłam ostatnio te pajace i fikołki. Szczerze to mnie to przeraziło, bo wyglądało jakby tlenu brakowało czy coś. Moja pierwsza córka leżała na usg zawsze grzeczniutko, lekarz się śmiał zawsze że taka zwinięta i wtulona w mamusie. I do dziś jest dość spokojna. A to co teraz zobaczyłam to strach się bać!
Marcelina715 lubi tę wiadomość
-
Brunetka u mnie to samo tydzień temu, fiołki, machanie rękami nogami no coś niesamowitego 🤪 wczoraj na prenatalnych tylko nogami bąbel machał i chwilę głową 😁
Najbliższą wizytę mam 15 lipca 😊a jutro mailem powinnam dostać wyliczenia z usg i testu pappa 😊 -
nick nieaktualny
-
Agulina123 wrote:Mnie najbardziej stresujące badania czy wszystko jest ok z dzidzią.
Najgorsze jest to że przez korona nie można być z tatusiem ma wizycie:-(
Macie przeczucia kogo nosicie pod serduszkiem? 💓👧 2017 ❤ 👶 2021