💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeidi Di wrote:Dzięki za ciepłe przyjęcie Na początku mieliśmy problem z tętnem, więc marzę o spokojnej ciąży, oby teraz było już lżej. Kate, miło widzieć kogoś spod tych samych skrzydeł Lucky, ostatnie USG miałam tego samego dnia, co Ty i maluch też miał 6,75
Miłego! -
Ja dziś miałam prenatalne. Na USG wszystko ok, bez zastrzeżeń. Pobrali mi krew, wynik w przyszłym tygodniu. Termin z USG wyszedł na 13 stycznia no i na 70% chłopak
Majorka, Edyciak, *Agape*, antonna, migotkaa, KateHawke, Heidi Di, Mamba91, Ewelka85, Marcelina715, _lucky_, Rucola, Kinaa, PatkaPP, Kalina555 lubią tę wiadomość
-
Ja tez dzis mialam prenatalne! Wszystko super 😍 Ta ciaza to jest naprawde cud i nie moge uwierzyc w to, ze w niej jestem i ze poki co wszystko ok ❤❤❤❤ Na 70% dziewczynka 😁 Corka sie ucieszy hehe. Znacie jakies dobre riposty na teksty w stylu "a kiedy chlopiec?" 😅 Bo juz mi psuja radosc i glupio gadaja 😡
Jak bede przy komputerze to sprobuje ogarnac jak sie zapisac do tej Waszej grupy na fb 😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2020, 13:36
migotkaa, Majorka, *Agape*, KateHawke, Heidi Di, Ewelka85, Gaja88, Edyciak, Marcelina715, _lucky_, Kinaa, PatkaPP, Kalina555 lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Ja tez dzis mialam prenatalne! Wszystko super 😍 Ta ciaza to jest naprawde cud i nie moge uwierzyc w to, ze w niej jestem i ze poki co wszystko ok ❤❤❤❤ Na 70% dziewczynka 😁 Corka sie ucieszy hehe. Znacie jakies dobre riposty na teksty w stylu "a kiedy chlopiec?" 😅 Bo juz mi psuja radosc i glupio gadaja 😡
Jak bede przy komputerze to sprobuje ogarnac jak sie zapisac do tej Waszej grupy na fb 😏
Ale koleżanka miała taką sytuację, że jak była w drugiej ciąży i było wiadome, że będzie druga dziewczynka, to sąsiadka ją spytała, a nie woleliście chłopca? Co najmniej jakby można było sobie wybrać płeć 🤦🏻♀️Edyciak lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
nick nieaktualny
-
*Agape* wrote:Ja będę miała dwóch chłopców, ale całe szczęście nikt na razie nie pyta kiedy dziewczynka 🙂 wszyscy wiedzą, że poroniłam w styczniu i ta ciąża jest wyczekana, więc płeć wcale nie jest ważna 🙂 Z resztą ja chciałam drugiego chłopca i wcale tego nie ukrywam 😅
Ale koleżanka miała taką sytuację, że jak była w drugiej ciąży i było wiadome, że będzie druga dziewczynka, to sąsiadka ją spytała, a nie woleliście chłopca? Co najmniej jakby można było sobie wybrać płeć 🤦🏻♀️
Ludzie lubią żyć czyimś życiem moja mama na wieść, że prawdopodobnie chłopak się ucieszyła, najważniejsze że zdrowe. Teściowa od początku (a nawet jak jeszcze w ciąży nie byłam) naciskała na dziewczynkę, więc będzie zawiedziona ja się bardzo cieszę, tak czułam, że będzie chłopczyk a mąż to już w ogóle szaleje z radości 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2020, 14:11
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Mieliście problem z tętnem twoim czy dziecka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2020, 14:27
Edyciak, Marcelina715 lubią tę wiadomość
Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021 ciąża biochemiczna
Krio 2.2022 nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
nick nieaktualnyHeidi Di wrote:Niestety dziecka. Jak czytałam rokowania, byłam załamana. Poszłam do psychologa, żeby się nie rozsypać przed kolejną wizytą, a i tak schudłam 3 kg w tydzień. Na szczęście na kolejnej wizycie okazało się, że maluch nadrobił. Strasznie bałam się prenatalnych, dostałam skierowanie do specjalisty od trudnych przypadków, który na szczęście miał dobre wieści, twierdząc, że dzieci nie rozwijają się wg metryczki i widać maluch potrzebował jeszcze chwili. Dopiero teraz powoli zaczynam wierzyć, że może się udać.
Heidi Di lubi tę wiadomość
-
Ja bym bardzo chciała żeby na moich połówkowych mąż mógł już być. Tam jest dobry sprzęt i naprawdę fajnie widać. Planuję je około 10 sierpnia, więc mam jeszcze nadzieję.Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Hej Dziewczyny. Podczytuję Was, choć zapisana jestem do lutówek, ale najprawdopodobniej urodze w styczniu z uwagi na ciążę bliźniaczą. termin z OM i usg wypada na 6go lutego, ale jestem zdecydowana na cc i z tego co czytałam przy prawidłowo rozwijającej się ciąży bliźniaczej (na taką mam nadzieję) cc wykonuje się po skończonym 37tc więc będę ustalać termin z lekarzem, najprawdopodobniej na 21.01.2021
Prenatalne 24ty lipca.
Pozdrawiam wszystkie i będe zaglądać*Agape*, Mamba91, Ewelka85, Majorka, KateHawke, GrubAsia, Edyciak, Marcelina715, Heidi Di, Suszarka, Kinaa, PatkaPP, Kalina555 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Agape jak zaszłas w ciąże to mi przez myśl nie przeszło że spotkamy się na fioletowej stronie
Ja do tej pory nie mogę uwierzyć, że tu jestem, a zaczęłam już drugi trymestr 🙈Rucola lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Rucola wrote:Agape jak zaszłas w ciąże to mi przez myśl nie przeszło że spotkamy się na fioletowej stronie
Rucola witaj rozgość sięRucola lubi tę wiadomość
05.2017 - 🎀 córeczka
Czekamy na drugą córeczkę - rośnij zdrowo 🙏
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
KateHawke wrote:Rucola gratulacje! Wspaniała podwójna radość! Widziałam na Exach tą nowinę i aż serce się raduje że udało się i Le**io (nie wiem czy mogę pisać imię więc wypipałam) będzie miał rodzeństwo 💕💕
Dziewczyny na exach wyczaiły Twoją ciążę i cały czas się zastanawiałam czy się ujawnisz
Widziałam tu też Malwas#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021