💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę pregna start, dla mnie akurat ta wersja jest lepsza bo mam trochę za dużo żelaza w krwi i lepiej go na razie dodatkowo nie suplementować. W tym preparacie jest łącznie 800 mcg kwasu foliowego - połowa w formie zwykłej i połowa w aktywnej.
Jak mi żelazo trochę spadnie to chciałam brać Omegamed Optima Forte, też z 800 kw. foliowego w dwóch formach.Edyciak lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Od poprzedniej wizyty czyli od 01.07 kropek nic nie urósł. Nie było już akcji serduszka. Dostałam tabletkę na wywołanie poronienia. Dziękuje ze do końca trzymaliście kciuki 😘38 lat
Synek 08.2018
2 cb:10.2017 i 02.2020
07.2020 poronienie zatrzymane
10.2020 cp usunięty lewy jajowód
10.2021 IVF!
11.07.2022 Madzia z nami ❤️
17.07.2023 transfer naszego drugiego i ostatniego dzieciątka, niestety zakończony niepowodzeniem.
08.2023 pierwszy cykl po nieudanym transferze NATURALNA WPADKA!!! kibice szaleją, lekarz niedowierza, mąż twierdzi że to nie jego 😅😅😅 a w brzuchu siedzi Kubuś i się z nas śmieje, termin na koniec kwietnia 2024❤️ -
Mowe, bardzo mi przykro. Zaglądałam tu, wypatrując dobrych wiadomości. Dbaj o siebie. To trudne, ale będzie lepiej. Ściskam wirtualnie.Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021 ciąża biochemiczna
Krio 2.2022 nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTortie wrote:Ja biorę pregna start, dla mnie akurat ta wersja jest lepsza bo mam trochę za dużo żelaza w krwi i lepiej go na razie dodatkowo nie suplementować. W tym preparacie jest łącznie 800 mcg kwasu foliowego - połowa w formie zwykłej i połowa w aktywnej.
Jak mi żelazo trochę spadnie to chciałam brać Omegamed Optima Forte, też z 800 kw. foliowego w dwóch formach. -
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Hmm.. ale to suplement dla kobiet planujących ciążę, nie dla ciężarnych. Suplementujesz dodatkowo kwasy DHA? ja właśnie też zmieniłam ze względu na żelazo, przed ciążą miałam niski poziom, teraz nie badałam, ale morfologia jest super, więc odstawiłam żelazo.
Tak, osobno biorę DHA. Najchętniej bym już się przerzuciła na to Omegamed Optima Forte bo ma już te wszystkie witaminy i DHA.Starania o rodzeństwo od 08.2024
👶 12.2020 -
Mowe. wrote:Od poprzedniej wizyty czyli od 01.07 kropek nic nie urósł. Nie było już akcji serduszka. Dostałam tabletkę na wywołanie poronienia. Dziękuje ze do końca trzymaliście kciuki 😘
Bardzo współczuję! Dużo siły i wsparcia wśród bliskich.Starania o rodzeństwo od 08.2024
👶 12.2020 -
Agape, przepraszam że tak truję i zawracam głowę, ale kombinuję juz na wszystkie strony i przeczytałam całe internety i nie mam już pomysłu... Kwestia tyczy oczywiście zasiłku macierzyńskiego. Rodzę, wiadomo, w styczniu;) Pracować chciałam do września/pazdziernika, wiec tak mi wylicza podstawę zasilku chorobowego do l4 (zahaczajac o tamten rok gdzie malutko zarabiałam). W grudniu dostanę 13nastkę, wiec jakbym szła na l4 w styczniu to miałabym super zasilek macierzynski, no ale do stycznia nie dam rady czy jest jakis sposób, zeby to jakos ponownie przeliczyli w styczniu czy coś żeby sie ta 13nastka z grudnia policzyła?
-
Mowe. wrote:Od poprzedniej wizyty czyli od 01.07 kropek nic nie urósł. Nie było już akcji serduszka. Dostałam tabletkę na wywołanie poronienia. Dziękuje ze do końca trzymaliście kciuki 😘
-
Brunetka wrote:Agape, przepraszam że tak truję i zawracam głowę, ale kombinuję juz na wszystkie strony i przeczytałam całe internety i nie mam już pomysłu... Kwestia tyczy oczywiście zasiłku macierzyńskiego. Rodzę, wiadomo, w styczniu;) Pracować chciałam do września/pazdziernika, wiec tak mi wylicza podstawę zasilku chorobowego do l4 (zahaczajac o tamten rok gdzie malutko zarabiałam). W grudniu dostanę 13nastkę, wiec jakbym szła na l4 w styczniu to miałabym super zasilek macierzynski, no ale do stycznia nie dam rady czy jest jakis sposób, zeby to jakos ponownie przeliczyli w styczniu czy coś żeby sie ta 13nastka z grudnia policzyła?
-
Cześć!! Również chciałabym dołączyć 😊 a termin mam na 24 stycznia 😍♥️
KateHawke, Mamba91, PatkaPP, Gaja88, Heidi Di, Kinaa, Kalina555, Ewelka85 lubią tę wiadomość
Pierwszy pozytywny test 19 maj 😊
USG 7 tydz bijące serduszko ♥️
9 tydz 2,5 cm
16 lipiec badanie prenatalne ♥️ -
Brunetka wrote:Agape, przepraszam że tak truję i zawracam głowę, ale kombinuję juz na wszystkie strony i przeczytałam całe internety i nie mam już pomysłu... Kwestia tyczy oczywiście zasiłku macierzyńskiego. Rodzę, wiadomo, w styczniu;) Pracować chciałam do września/pazdziernika, wiec tak mi wylicza podstawę zasilku chorobowego do l4 (zahaczajac o tamten rok gdzie malutko zarabiałam). W grudniu dostanę 13nastkę, wiec jakbym szła na l4 w styczniu to miałabym super zasilek macierzynski, no ale do stycznia nie dam rady czy jest jakis sposób, zeby to jakos ponownie przeliczyli w styczniu czy coś żeby sie ta 13nastka z grudnia policzyła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2020, 18:32
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Melduję się po prenatalnych, wszystko ok Kamień z serca
PatkaPP, Tortie, *Agape*, Majorka, migotkaa, Heidi Di, Mamba91, Kinaa, KateHawke, Edyciak, Mamka92 lubią tę wiadomość
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Hej, dawno się nie odzywałam. Częściej jednak jestem na fb. Ale dziś się postanowiłam zameldować. Jestem po prenatalnych, wszystko ok. Wyniki pappy za tydzień. Jak będą ok to nawet nie będą informować.
A z innych wieści to od piątku mam podbarwiony śluz/czy tam plamię różna jest interpretacja. Były dwa dni stresu gdzie pojechałam na ip, ale wszystko w porządku. Zwiekszony duphaston i dodany cyclogest. No ale to nie zmienia faktu że dalej ten śluz jest brzydki 20 lipca kontrola...migotkaa, Kinaa, KateHawke lubią tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Mowe bardzo mi przykro..
Maugos412 bardzo nam miło i gratuluje
Dziewczyny dzisiaj wizytujące gratuluję :* cieszę się że wszystko ok :*
dawno nie odzywałam się bo mam przypływ energii a raczej miałam bo zaczęło padać i czuję że opadam z sił na taką pogodę i dużo sprzatałam i ogarniałam ale u nas wsyztsko w porządku