💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Mowe... jestem z Tobą myśli, przechodziłam przez to w święta. Również problem z tętnem, które ostatecznie się zatrzymało. Naprawdę mi przykro.
Lekarz wtedy powiedział mi, że na tak wczesnym etapie sam organizm się oczyści dzięki czemu jak przez to przejdę będę mogła znowu próbować. Wg niego największe szanse są w ciągu 6 miesięcy.
I udało się... w styczniu poronilam, w kwietniu ponownie byłam już w ciąży, A o pierwsza ciążę staralismy się prawie 2 lata, robilismy IUI, miało być in vitro..
Niestety spotkało nas coś starsznego, ale ja wierzę że ten Aniołek po prostu przenosi swoje przyjście do nas na trochę późniejszy termin, ale do nas wróci . ..2019 II -start z badaniami
2019 VIII/IX 2x nieudana IUI
2019 XI - naturalny cud
2020 I 9 - 👼 [*] 7/9
2020 IV - nasz cud włączone metyle + heparyna +acard
2020 V 11 mamy ❤
31 l -
Mam wyniki pappa. Wszystko ok 🙂
Ryzyko skorygowane ZD 1:11764, pozostałych zespołów <1:20000Gaja88, Mamba91, KateHawke, maugos412, migotkaa, _lucky_, Rucola, Edyciak, Kinaa, Aboa lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
*Agape* wrote:Mam wyniki pappa. Wszystko ok 🙂
Ryzyko skorygowane ZD 1:11764, pozostałych zespołów <1:20000 -
Mam tak samo, ta nie wiedza, czy wszystko jest ok. Nie martwiłabym się tak gdybym chociaż ciążowe objawy miała, a tu nic, kompletnie nic. Zero mdłości, zachcianek🤷♀️ prenatalne dopiero 16 lipca 🙆♀️Pierwszy pozytywny test 19 maj 😊
USG 7 tydz bijące serduszko ♥️
9 tydz 2,5 cm
16 lipiec badanie prenatalne ♥️ -
maugos412 wrote:Mam tak samo, ta nie wiedza, czy wszystko jest ok. Nie martwiłabym się tak gdybym chociaż ciążowe objawy miała, a tu nic, kompletnie nic. Zero mdłości, zachcianek🤷♀️ prenatalne dopiero 16 lipca 🙆♀️
maugos412 lubi tę wiadomość
-
maugos412 wrote:Mam tak samo, ta nie wiedza, czy wszystko jest ok. Nie martwiłabym się tak gdybym chociaż ciążowe objawy miała, a tu nic, kompletnie nic. Zero mdłości, zachcianek🤷♀️ prenatalne dopiero 16 lipca 🙆♀️
maugos412 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem że może trochę za bardzo się martwię ale tak chociaż bym wiedziała że jest ok. A tak to od wizyty do wizyty zamartwiam się czy usłyszę tętno 🙊 pocieszające jest dla mnie że nie tylko ja tak mam w pierwszej ciąży 🙃Pierwszy pozytywny test 19 maj 😊
USG 7 tydz bijące serduszko ♥️
9 tydz 2,5 cm
16 lipiec badanie prenatalne ♥️ -
nick nieaktualny
-
Ewelka85 wrote:U mnie właśnie miałam z 10 dni spokoju i już mówię mam to za sobą a teraz od kilku dni znowu ahh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny