💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, nie bardzo jeszcze ogarniam to forum ale chciałam się przywitać termin mam na 25 stycznia, jestem po badaniach prenatalnych , pappa idealna, na 52 procent będzie chłopak to moja pierwsza ciąża, więc czytam, uczę się i z jednej strony zastanawiam się jak to będzie a z drugiej już nie mogę się doczekać oby wszystko było dobrze i wszystkie dziesiątka były zdrowe! pozdrawiam i przycupnę tu na dłużej jeśli mogę
Ewelka85, KateHawke, Mamba91, Kalina555, Adna, Kinaa lubią tę wiadomość
moja pierwsza ciąża - mój cud
dziewczynka - Eliza
połówkowe - 390 g
-
nick nieaktualnyAnita :) wrote:Hej, nie bardzo jeszcze ogarniam to forum ale chciałam się przywitać termin mam na 25 stycznia, jestem po badaniach prenatalnych , pappa idealna, na 52 procent będzie chłopak to moja pierwsza ciąża, więc czytam, uczę się i z jednej strony zastanawiam się jak to będzie a z drugiej już nie mogę się doczekać oby wszystko było dobrze i wszystkie dziesiątka były zdrowe! pozdrawiam i przycupnę tu na dłużej jeśli mogę
Witaj serdecznie witamy. Nasz termin jak ja 25 choć z USG wychodzi na 16. Również życzymy spokojnej ciąży i zdrowego dzieciątka. Zostań z nami oczywiście -
Anita :) wrote:Hej, nie bardzo jeszcze ogarniam to forum ale chciałam się przywitać termin mam na 25 stycznia, jestem po badaniach prenatalnych , pappa idealna, na 52 procent będzie chłopak to moja pierwsza ciąża, więc czytam, uczę się i z jednej strony zastanawiam się jak to będzie a z drugiej już nie mogę się doczekać oby wszystko było dobrze i wszystkie dziesiątka były zdrowe! pozdrawiam i przycupnę tu na dłużej jeśli mogę
Edyciak lubi tę wiadomość
-
Morsik wrote:Cześć. Właśnie wróciłam z konsultacji. Ryzyko skorygowane trisomii 21 to 1 do 4 Wyszło mi niskie białko Pappa. Za tydzien amniopunkcja.
A tymczasem, jeszcze raz Was proszę o kciuki i modlitwę za Nasze maleństwo 🙏✊🍀Majorka, Heidi Di, KateHawke, Kalina555, Edyciak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamba91 wrote:Przykro mi, że musisz się tym stresować i martwić, pamiętaj, że to jeszcze nic nie znaczy. Ja mam amnio w donna vita jutro, jak byś miała jakieś pytania to śmiało 😘
A tymczasem, jeszcze raz Was proszę o kciuki i modlitwę za Nasze maleństwo 🙏✊🍀 -
Mam nadzieję, że wkrótce będziecie mieć powody tylko do radości, żadnych stresów. Trzymam kciuki!
Mamba91 lubi tę wiadomość
Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021 ciąża biochemiczna
Krio 2.2022 nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
My tez po prenatalnych wszystko w porządku:) na 60% dziewczynka:)
Majorka, Mamba91, Heidi Di, KateHawke, Edyciak, Suszarka, Ewelka85, Kinaa lubią tę wiadomość
-
Mamba91 wrote:Przykro mi, że musisz się tym stresować i martwić, pamiętaj, że to jeszcze nic nie znaczy. Ja mam amnio w donna vita jutro, jak byś miała jakieś pytania to śmiało 😘
A tymczasem, jeszcze raz Was proszę o kciuki i modlitwę za Nasze maleństwo 🙏✊🍀 -
nick nieaktualny
-
✊✊ dziewczyny! Dobrego dnia!
Heidi Di, KateHawke lubią tę wiadomość
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Dzięki za kciuki poproszę o nie jeszcze raz 😉 nie zrobili mi dziś amnio, kazali wrócić za tydzień. Wg. Pomiarów usg ilość plynu, wielkość bąbla ok. Chyba mam za dużo swojego brzuszka i po prostu igła jeszcze nie sięgnęła bo próbowali ale nic nie leciało, za tydzień jak bąbolino podrośnie powinno pójść bez problemu 😉 także nadal czekamy 🙄
Po południu mam wizytę u swojej lekarki to dam znać co tam po wizycie 😉