💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy któraś jest tylko tutaj czy wszystkie dziewczyny są już też na FB? Bo nie wiem czy piszemy tu i tu podwójnie czy mamy tu dziewczyny niefejsbukowe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 20:04
Enigvaa lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Ja sie tu rzadko odzywam bo mam wrazenie ze wlasnie piszemy podwojnie bo te ktore sie glownie udzielaja tu to sa na fb 🙈
-
migotkaa wrote:Ja też tylko tutaj ale chyba jestem gotowa aby dołączyć na FB. Jak to zrobić ?
Wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek. zaakceptuj i podesle Ci priv co dalejmigotkaa lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Ja też tylko tutaj. Byłam na fb, ale wyszlam z grupy. Tu też zaglądam rzadko. Starsza córka poszła do żłobka i brakuje mi czasu na siedzenie w necie. Po żłobku dziecko chce mnie na 100%. Głupio mi siedzieć przy niej z telefonem...
Majorka lubi tę wiadomość
-
Bleeeh, przeżyłam krzywą cukrową. Teraz tylko hektolitry gorzkiej herbaty wypić żeby to zniwelować 😆 w środę wizyta to przynajmniej podejrzę co u Juniora 🥰
Majorka, Mamba91, juudi lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Bleeeh, przeżyłam krzywą cukrową. Teraz tylko hektolitry gorzkiej herbaty wypić żeby to zniwelować 😆 w środę wizyta to przynajmniej podejrzę co u Juniora 🥰
Ja sie wybieram na krzywą pod koniec tyg. Nie wspominam tego dobrze, jestem przerażona 🙈 Mieliśmy 3dni kwarantanny dzisiaj piękne słoneczko
... jak dobrze wyjścia z domu!! ❤lolcia8796vdg -
Karollaa wrote:Ja sie wybieram na krzywą pod koniec tyg. Nie wspominam tego dobrze, jestem przerażona 🙈 Mieliśmy 3dni kwarantanny dzisiaj piękne słoneczko
... jak dobrze wyjścia z domu!! ❤ -
Mam pytanie do bardziej zorientowanych w tym temacie koleżanek Chciałabym zrobić mały zapas pieluszek na pierwsze dni, tak aby nie biegać za pampersami do sklepu dzień po powrocie do domu, ale zupełnie nie wiem ile na dzień i w ogóle w jakim rozmiarze...
17.09 połówkowe ♥️ -
nattalia wrote:Mam pytanie do bardziej zorientowanych w tym temacie koleżanek Chciałabym zrobić mały zapas pieluszek na pierwsze dni, tak aby nie biegać za pampersami do sklepu dzień po powrocie do domu, ale zupełnie nie wiem ile na dzień i w ogóle w jakim rozmiarze...
-
KateHawke wrote:Natalia na początek wystarczą "jedynki". Dwójki myślę że gdzieś po miesiącu mogą wskoczyć choć to bardzo indywidualne i zależy od pupci dziecka. Kup te jedynki a na prezenty poproś o dwójki jeśli będą cię pytać.
Dzięki za odpowiedź
Widziałam, że są nawet w rozmiarze zero/newborn, ale to już pewnie naprawdę malutkie. Kupujecie jakieś specjalne na pierwsze dni ? Bardziej delikatne ? Czy to bez różnicy ?
17.09 połówkowe ♥️ -
Ja kupiłam Pampers Pure, bo akurat były w promocji. Chociaż planowałam Premium Care. W prezencie dostałam też paczkę zwykłych Pampers 1 i będziemy testować. Boję się, że mój mały się dość spory urodzi i tych jedynek jakoś długo używać nie będę.Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
nattalia wrote:Dzięki za odpowiedź
Widziałam, że są nawet w rozmiarze zero/newborn, ale to już pewnie naprawdę malutkie. Kupujecie jakieś specjalne na pierwsze dni ? Bardziej delikatne ? Czy to bez różnicy ?