💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
makalotia wrote:Nie mam jak iść na betę,więc sie ratuje trochę testami by nie zwariować do wizyty. Ten z lewej z 12dpo a z prawej 15dpo. I teraz sie zastanawiam czy nie biedna ta kreska jak na 15dpo.
url=https://naforum.zapodaj.net/6463f43988f8.jpg.html][/url
Krecha jak ta lala! Ja miałam 14 dpo jaśniejszą, a beta była ładna najważniejsze, że ciemnieje! wszystko jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 09:35
-
Annja wrote:Dziewczyny a mam takie pytanko, co jecie w dzień przy mdlosciach ? Bo ja to jadę na chlebie z masłem i pomidorem w większości .... jakieś podpowiedzi
-
Ja miałam ostatnio fazę na koperek - tak pięknie pachniał, że nie mogłam się oprzeć. Na drugi dzień przyprawiał mnie o mdłości Dziś ciut lepiej, ale też ciągle mnie muli... oj coś czuję, że to się jeszcze rozkręci. Z objawów jeszcze mam bardzo tkliwe sutki, szczypią jak cholera. Zmęczenie przeplata się z bezsennością. Już nie mogę doczekać się wizyty we wtorek, zwariuję do tego czasu.
Kciuki za dzisiejsze wizyty!Adna lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Ogromne kciuki za wizytujące, mam nadzieję że nam pokażecie piękne zdjęcia ♥️
Makalotia kreski marzeniem, są piękne!
Annja, u mnie słabo z jedzeniem bo odrzuca mnie od dosłownie wszystkiego. Wczoraj jadłam bułki z masłem, trochę zupy ogórkowej, kwaśne żelki i loda kaktusa. Zdrowa dieta to nie jest ale jak pomyślę o zjedzeniu mięsa czy makaronu to od razu mam odruch wymiotny. Zauważyłam że u mnie najgorsze mdłości są jak mi cukier spadnie więc mam zamiar pilnować się i jeść częściej chociaż po troszeczkę. Mój lekarz twierdzi że najlepiej jeść co dwie godziny przy mdlosciach ale dla mnie to nierealne. A żeby było śmiesznie to wczoraj rano zwymiotowałam po wypiciu wody 🤦
U mnie wizyta dopiero 1.06, mam nadzieję że szybko zleciWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 10:06
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziękuję zawsze robiłam betę to nie musiałam sie kreskami przejmować.
Ja ogolnie mam cały czas chęć na słodkie, tak jak zwykle przed okresem.
Powodzenia na wizytach! Czekamy na wieści:) -
nesairah wrote:Krecha jak ta lala! Ja miałam 14 dpo jaśniejszą, a beta była ładna najważniejsze, że ciemnieje! wszystko jest dobrze
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 11:10
Suszarka, nesairah, KateHawke, *Agape*, mimoftwo, Kinaa, bella88, Adna, Luuluu, Mamba91, PatkaPP, Kalina555, Marta..a, LaBellePerle, Marcelina715 lubią tę wiadomość
05.2017 - 🎀 córeczka
Czekamy na drugą córeczkę - rośnij zdrowo 🙏
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
_lucky_ wrote:Bije ❤
Mika_83 lubi tę wiadomość
21.05.2020 zarodek 3mm ❤️ bije ❤️
14.05.2020 (35dc/18dpo) beta 7560 mlU/ml przyrost 132,7%
5.05.2020 (26 dc/9dpo) beta 171 mlU/ml progesteron 20,10 ng/ml
3.05.2020 - II 🤰
6.11.2019 (*) - 6tc
25.11.2015 👧
6.02.2014 👧
-
Dzien dobry mamuski
Popierwsze trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty u gina Pochwalcie sie pozniej wiadomosciami
Suszarka- jak opisalas wizyte u lekarza to powiem Ci ze pozazdroscic, duzy przekaz informacji i zalecen, takiego lekarza ze swieca szukac :p Super! A co do picia to mnie bardzo suszy i ciagle bym cos pila
Nesairah- piekne dwie kreski Gratulacje! Mnie pare dni temu bardzo szczypaly sutki a teraz od czasu do czasu takze to chyba normalne przy tym stanie hihi
Paulinauk94- witamy i gratulujemy Pierwsza ciaza? Bo nie spojrzalam na suwaczek ? Super ze jestes z nami
Marta..a - mi przy drugiej ciazy gin zapytal tylko o grupe krwi i wpisal do karty ciazy ale przypomnialas mi ze faktycznie w szpitalu potrzebowali oryginal badania na ktorym wskazana jest grupa krwi. Dzieki
KateHawke, Mamba - ja tez planuje isc 20.05 w moje urodziny zreszta , mam zadzwonic w poniedzialek i sie umowie takze we trzy bedziemy mialy o czym pisac
Ja mam dzisiaj dziwny posmak w ustach, taki metaliczny mimo iz zjadlam juz tosta łyknelam troche kawy zeby sie obudzic- obowiazki wzywaja, dziecko jedno dziennik elektroniczny i lekcje a drugie wolalo - mamo, chce tosta! hehe
Jak u Was dzisiaj samopoczucie?
PozdrawiamKateHawke, Suszarka, Mamba91 lubią tę wiadomość
Gabrysia ur. 2010-12-10 Oliwier ur. 2015-09-16 -
_Lucky_ super wieści też mam dziś wizytę ale dopiero na 17 osiwieje do tego czasu mam wyniki wczorajszego progesteronu - przy dawkach 3x2 duphaston wynik 29,5 także jedno uff za mną Na mdłości mi na razie pomaga jogurt pitny i zupy ale tez tak mam, że jednego dnia mam na coś ochotę a na drugi dzień nie mogę na to patrzeć
-
nesairah wrote:beta była 249, a kreska jaśniejsza od Twojej
-
Cześć dziewczyny
Chciałabym się nieśmiało przywitać. Mam nadzieję, że zagoszczę na dłużej. Test pokazał 2 kreski, wizytę mam umówione na 28 maja. To moja druga ciąża. Synek ma aktualnie 6 miesięcy więc dość szybką kolejna ciąża, ale bardzo się cieszymy. O pierwszą ciążę staraliśmy się 1,5 roku. Jestem po leczeniu onkologicznym, przeszłam chemio i radioterapię więc synek jest dla nas pięknym cudem. Jak się okazało niejedynym trzymajcie kciuki żeby wszystko ułożyło się dobrze.Adna, Suszarka, KateHawke, PatkaPP, Kalina555, Marta..a, Marcelina715, Kinaa lubią tę wiadomość