💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nesairah wrote:Edyciak trzymam kciuki żeby było ok ✊
U mnie jak na złość plamienie się rozkrecilo i mam potworny ból głowy zupełnie jak przy ostatnim poronieniu 😭
Dobrze kojarzę, że wczoraj u lekarza wyszedł krwiaczek, który bym powodem dotychczasowych plamień? Nie zamartwiaj się na zapas, ból głowy może mieć wiele podłoży od ciśnienia po odwodnienie chociażby -
nick nieaktualnyMamba91 wrote:Z tego co pamiętam Mąż w ciągu 2 tygodni od wyniku dostał polecenie zgłoszenia się do szpitala zakaźnego w celu dokładniejszych badań, odrazu został objęty opieką i programem leczenia, a wątroby wcale nie miał bardzo uszkodzonej chyba był na granicy 1/2 z 4 stopni. Jedyne co to możesz się teraz zorientować czy są leki osłonowe na wątrobę, które można brać w ciąży
Mamba91 lubi tę wiadomość
-
Mamba91 wrote:Dobrze kojarzę, że wczoraj u lekarza wyszedł krwiaczek, który bym powodem dotychczasowych plamień? Nie zamartwiaj się na zapas, ból głowy może mieć wiele podłoży od ciśnienia po odwodnienie chociażby
Nie to nie u mnie, mam wizytę o 16, zobaczymy co tym razem -
nesairah wrote:Nie to nie u mnie, mam wizytę o 16, zobaczymy co tym razem
-
Aseret87 też robiłam ten niebieski test, niby czułość 10 a prawie w ogóle nie było kreski. Przestraszyłam się bo już ma dwóch wcześniejszych miałam blade kreski, a ten kupiłam żeby potwierdzić a tu taki zonk. Zestresowałam się ale kupiłam inny, czułość 25 chyba, inna firma. I były już dwie grube krechy. Coś z tymi niebieskimi jest nie tak chyba2012 👩❤️👨
2016🧑
2018🧑🧒
01.2021🧑🧒👶Kropka -
Paulina25 wrote:Aseret87 też robiłam ten niebieski test, niby czułość 10 a prawie w ogóle nie było kreski. Przestraszyłam się bo już ma dwóch wcześniejszych miałam blade kreski, a ten kupiłam żeby potwierdzić a tu taki zonk. Zestresowałam się ale kupiłam inny, czułość 25 chyba, inna firma. I były już dwie grube krechy. Coś z tymi niebieskimi jest nie tak chyba
Paulina dziękuję, najgorsze że to co czuje ciężko opisać- z jednej strony jest to szok bo się nie spodziewałam dzidziusia z drugiej byłoby mi chyba przykro gdyby się okazało ze jednak go nie ma noo sama już nie wiem🤷♀️
Nesairah czekamy na wieści.- Kinga 2008 r
- Zosia 2014 r -
Aseret87 wrote:Paulina dziękuję, najgorsze że to co czuje ciężko opisać- z jednej strony jest to szok bo się nie spodziewałam dzidziusia z drugiej byłoby mi chyba przykro gdyby się okazało ze jednak go nie ma noo sama już nie wiem🤷♀️
Nesairah czekamy na wieści.
Aseret87, rozumiem Ci całkowicie. W tą ciążę zqszlam tak szybko od porodu. Nie spodziewałam się jej i czułam i nadal czuję ogromny strach, ale jednocześnie bardzo się cieszę, że się udało
Aseret87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara wrote:Aseret87, rozumiem Ci całkowicie. W tą ciążę zqszlam tak szybko od porodu. Nie spodziewałam się jej i czułam i nadal czuję ogromny strach, ale jednocześnie bardzo się cieszę, że się udało
Lara wow! Teraz dopiero spojrzałam ile ma Twoje szczęście - potem będziesz miała fajną małą różnice wieku nie to co moje staruchy 😛
Adna gratulacje 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 16:46
Adna lubi tę wiadomość
- Kinga 2008 r
- Zosia 2014 r -
Edyciak wrote:Może to tak. Ale jak czytam, to kobiety w ciąży nie są w grupie pierwszeństwa do leczenia, tylko osoby z zaawansowaną marskością wątroby..
Ale na razie staram się nie wpadać w panikę. Może okaże się, że miałam tylko kontakt z zakażonym.
Nie mam pojecia co skąd i jak...
Jako niemowlak byłam w szpitalu miałam zapalenie opon mózgowych, wiem ze leżałem wtedy na zakaźnym..
Jak miałam ok 4-5 lat przyjmowała szczepionki... Przeszlam później 2 zabiegi wycięcia migdałków i raz żylaki... NIGDZIE NIE ROBILI MI TAKICH BADAN. Nie wiem od kiedy i skad. Nic.
Od rodzinnego dostałam skierowanie pilne i w ciągu 2 tyg miałam wizyte. Co roku kontrola, badania krwi. Robiłam tez usg. Wszystko ok.
Minus - nie oddam organów ani krwii,w tym pepowinowej...
W ciąży chodze do hematologa on mi zleca badania wątroby jak by coś...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 16:52
2019 II -start z badaniami
2019 VIII/IX 2x nieudana IUI
2019 XI - naturalny cud
2020 I 9 - 👼 [*] 7/9
2020 IV - nasz cud włączone metyle + heparyna +acard
2020 V 11 mamy ❤
31 l -
nick nieaktualnyA ja dzwoniłam do swojego ginekologa, który prowadził mi poprzednie ciąże i tak.sie składa że akurat miałam u niego wizytę niedawno,ale z racji korony mialam przełożoną na 25 czerwca dopiero. No i co.sie okazało położna odebrala i stwierdzila ze zostawi tak jak jest bo już wszystko będzie pięknie widac. Mam brac kwas foliowy i tyle a jakby co dzwonić. Ale to będzie 10 tydzien już. Właściwie poczatek i teraz nie wiem czy tak dlugo czekać do potwierdzenia ciąży. Fakt faktem nigdy (odpukac)nie miałam zsdnych problemów tyle ze teraz jestem starsza juz i po dwoch cc
-
Ewelka85 wrote:A ja dzwoniłam do swojego ginekologa, który prowadził mi poprzednie ciąże i tak.sie składa że akurat miałam u niego wizytę niedawno,ale z racji korony mialam przełożoną na 25 czerwca dopiero. No i co.sie okazało położna odebrala i stwierdzila ze zostawi tak jak jest bo już wszystko będzie pięknie widac. Mam brac kwas foliowy i tyle a jakby co dzwonić. Ale to będzie 10 tydzien już. Właściwie poczatek i teraz nie wiem czy tak dlugo czekać do potwierdzenia ciąży. Fakt faktem nigdy (odpukac)nie miałam zsdnych problemów tyle ze teraz jestem starsza juz i po dwoch cc
Ewelka hmmm faktycznie trochę długo. Ja jutro będę dzwonić do swojego gin zobaczymy co mi wymyśliEwelka85 lubi tę wiadomość
- Kinga 2008 r
- Zosia 2014 r -
nick nieaktualnyLuuluu wrote:Hej, ja jestem nosicielem wzw typ B. Dowiedziałam się w sierpniu u.r. przed inseminacja...
Nie mam pojecia co skąd i jak...
Jako niemowlak byłam w szpitalu miałam zapalenie opon mózgowych, wiem ze leżałem wtedy na zakaźnym..
Jak miałam ok 4-5 lat przyjmowała szczepionki... Przeszlam później 2 zabiegi wycięcia migdałków i raz żylaki... NIGDZIE NIE ROBILI MI TAKICH BADAN. Nie wiem od kiedy i skad. Nic.
Od rodzinnego dostałam skierowanie pilne i w ciągu 2 tyg miałam wizyte. Co roku kontrola, badania krwi. Robiłam tez usg. Wszystko ok.
Minus - nie oddam organów ani krwii,w tym pepowinowej...
W ciąży chodze do hematologa on mi zleca badania wątroby jak by coś... -
nick nieaktualny