💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyciak wrote:W Warszawie jestem zapisana do MULTIMED do dra Zbigniewa Morawskiego. Tak mnie pokierował mój lekarz. Ale czytałam same dobre opinie o nim.
Oo,kojarzę. Też tam idę (na Waryńskiego, prawda?) do doktor Smoter Katarzyny, bo pracuje w tym szpitalu, w którym chce rodzić. A Ty będziesz rodzić w LBN?Edyciak lubi tę wiadomość
-
Dołączam do dziewczyn z końca stycznia OM miałam 19 kwietnia więc ten sam etap.
Ale będę miała cc w połowie stycznia lub jakoś 21 na pewno bo to już trzecie.
Z objawów to mam tylko te super realistyczne sny, budzę się o 4 i spać nie mogę. Ale jest lepiej niż pprzedbio bo wtedy mogłam zasnąć dosłownie wszędzie i o każdej porze nie raz zajechałam na pętle autobusową 🙈
Jeśli chodzi o bete to dziś miałam 1630. W pon pójdę znowu to będę znała przyrost. Wizytę sobie umówiłam na 8 czerwca dopiero to będzie 7+1Aseret87, Ewelka85 lubią tę wiadomość
2012 👩❤️👨
2016🧑
2018🧑🧒
01.2021🧑🧒👶Kropka -
Paulina25 wrote:Dołączam do dziewczyn z końca stycznia OM miałam 19 kwietnia więc ten sam etap.
Ale będę miała cc w połowie stycznia lub jakoś 21 na pewno bo to już trzecie.
Z objawów to mam tylko te super realistyczne sny, budzę się o 4 i spać nie mogę. Ale jest lepiej niż pprzedbio bo wtedy mogłam zasnąć dosłownie wszędzie i o każdej porze nie raz zajechałam na pętle autobusową 🙈
Jeśli chodzi o bete to dziś miałam 1630. W pon pójdę znowu to będę znała przyrost. Wizytę sobie umówiłam na 8 czerwca dopiero to będzie 7+1
Paulina ja 3 czerwca i już się nie mogę doczekać!- Kinga 2008 r
- Zosia 2014 r -
*Agape* wrote:Progesteron to jest bardzo indywidualna sprawa u każdej z nas. Tak naprawdę im wyższy tym lepiej.
Ja dostałam luteinę dopochwową, bo plamiłam12.05 II hcg 40
15.05 hcg 239
18.05 hcg 1260
20.05 hcg 5449
Duphaston
Luteina
Acard -
Dziewczyny a ja dziś jestem przerażona .. robiłam codziennie od 4 dni pink test i codziennie kreska była trochę ciemniejsza niż dnia poprzedniego.. a dziś wyszedł jaśniejszy niż wczoraj.. wszystkie testy identyczne jednej firmy..DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
suzi1994,
Ciemniejsza lub jaśniejsza kreska na teście to kiepski test diagnostyczny. Wystarczy, że wypiłaś więcej wody i mocz był bardziej rozcieńczony. Przestań robić te testy
Jeżeli jeszcze nie robiłaś, to możesz zrobić sobie dwa razy badanie bety hcg w odstępie dwóch dni. To da Ci dużo więcej informacji.Edyciak lubi tę wiadomość
Listopad 2018 - syn
Styczeń 2021 - córka. -
Dokładnie suzi test robi się jeden-dwa różne i kończy bo powoduje to dalej już tylko stres niepotrzebny
Beta 2x albo poczekaj na wizytę u lekarza, najlepiej najwcześniej 6 tygodniu.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
suzi1994 wrote:Dziewczyny a ja dziś jestem przerażona .. robiłam codziennie od 4 dni pink test i codziennie kreska była trochę ciemniejsza niż dnia poprzedniego.. a dziś wyszedł jaśniejszy niż wczoraj.. wszystkie testy identyczne jednej firmy..12.05 II hcg 40
15.05 hcg 239
18.05 hcg 1260
20.05 hcg 5449
Duphaston
Luteina
Acard -
Natalia0007 wrote:Ale mam dzisiaj mdłości 😅 nic nie pomaga 😅
U mnie też mdłości cały czas. Wczoraj pomógł napar z imbiru i cytryny - dałam radę cokolwiek zjeść Dzisiaj też zaczęłam dzień od imbiru i cytryny, jest lepiej.Marcelina715 lubi tę wiadomość
-
Aseret87 wrote:Kochane powiedzcie mi czy któraś ma podobnie? Od kilku dni bardziej boli mnie brzuch okresowo wieczorami. Czy to po całym dniu?
Mnie dzisiaj o 6 rano narzeczony wybudził jak wychodził i musiałam od razu wstać śniadanie zjeść, bo mi z głodu niedobrze było i nie mogłam usnąć.
Suzi wiem co czujesz, bo ja jak się dowiedziałam o ciąży, to do momentu wizyty u lekarza robiłam chyba 2-3 testy w tygodniu żeby zobaczyć czy na pewno jestem w ciąży, bo nic mi nie jest poza brakiem miesiączki. (a już byłam i tak po dwóch betach 🤣). Nie przejmuj się tą kreską, a jak się masz martwić to lepiej sobie krew zrób.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 08:01
-
suzi1994 wrote:Dziewczyny a ja dziś jestem przerażona .. robiłam codziennie od 4 dni pink test i codziennie kreska była trochę ciemniejsza niż dnia poprzedniego.. a dziś wyszedł jaśniejszy niż wczoraj.. wszystkie testy identyczne jednej firmy..
Suzi a ja akurat dzisiaj też chciałam spojrzeć czy kreska ciemnieje, może po prostu sobie powinniśmy odpuścić stresowanie i poczekać spokojnie na wizytę, ewentualnie sobie zrobić badanie krwi- Kinga 2008 r
- Zosia 2014 r -
nick nieaktualnyBrunetka wrote:Oo,kojarzę. Też tam idę (na Waryńskiego, prawda?) do doktor Smoter Katarzyny, bo pracuje w tym szpitalu, w którym chce rodzić. A Ty będziesz rodzić w LBN?
-
nick nieaktualnyAbD wrote:Ja też mam kłucia szczególnie jak wstaje za szybko to mnie boli
Orientujecie się jaki progesteron powinien być w 6 tygodniu ?
Czy któraś z Was bierze luteinę?