💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzi moim zdaniem przyrost jest jak najbardziej odpowiedni. Ale jeżeli chcesz być spokojniejsza to na twoim miejscu zbadałabym sobie betę 2 razy z odstępem 48h ale badania te muszą byc wykonane w tym samym labolatorium ze względu na właśnie różne normy które wynikają ze sposobu badania jak i użytego sprzętu. Na lekarza jeszcze za wcześnie bo prawdopodobnie nic jeszcze nie będzie widać i nie potrzebnie się znowu zestresujesz.
Dziewczyny ja dzisiaj umieram. Znowu wczoraj dostałam plamień, ale już wiem że tak może być do 12tc więc w miarę na spokojnie do tego podchodzę. Ale słabo się czuje. Dzisiaj od rana mega mdłości, zwymiotowałam. Do tego mam biegunkę. Tragedia poprostu. Narazie siedzę w pracy ale nie wiem czy jak mi nie przejdzie to nie będę musiała się zwolnić 🤢 -
Dziewczyny mam pytanie mam aparat na zębach i dziś mam wizytę u ortodontki ona czasem odrywa mi zamki i przykleja używając tej lampy co tak pika zawsze każe mi zamknąć oczy przy tym i się zastanawiam czy to nie zaszkodzi dziecku ? Powinnam jej powiedzieć ze jestem w ciąży czy wiecie może czy to ma wpływ ?12.05 II hcg 40
15.05 hcg 239
18.05 hcg 1260
20.05 hcg 5449
Duphaston
Luteina
Acard -
Tak wgl jak nie przeszkadza wam brak byciem anonimowym to na fb jest grupa styczniowe mamy 2021 z takim obrazkiem dzidzi szarym 81osob jest zawsze można tez tam pytać o rady itp12.05 II hcg 40
15.05 hcg 239
18.05 hcg 1260
20.05 hcg 5449
Duphaston
Luteina
Acard -
Natalia0007 wrote:Tak wgl jak nie przeszkadza wam brak byciem anonimowym to na fb jest grupa styczniowe mamy 2021 z takim obrazkiem dzidzi szarym 81osob jest zawsze można tez tam pytać o rady itp
Ja myślę że z czasem zrobimy sobie własną kameralna grupę z naszych styczniówek
Mam taką z maja 2017, jest nas 30 i jest naprawdę super*Agape*, Suszarka, Ewelka85, olii90, Kinaa, mimoftwo lubią tę wiadomość
05.2017 - 🎀 córeczka
Czekamy na drugą córeczkę - rośnij zdrowo 🙏
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
_lucky_ wrote:Ja myślę że z czasem zrobimy sobie własną kameralna grupę z naszych styczniówek
Mam taką z maja 2017, jest nas 30 i jest naprawdę super12.05 II hcg 40
15.05 hcg 239
18.05 hcg 1260
20.05 hcg 5449
Duphaston
Luteina
Acard -
_lucky_ wrote:Ja myślę że z czasem zrobimy sobie własną kameralna grupę z naszych styczniówek
Mam taką z maja 2017, jest nas 30 i jest naprawdę super
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś bu lekarza i zazdroszczę sama już bym chciała 😁
Dziewczyny a ja nie wiem czy pęcherza sobie nie przeziębiłam boli mnie dziwnie na dole zaczynając od nerek... może któraś miała podobny problem i wie czym można się ratować?
W ogóle wczoraj miałam kryzys od w sumie 3dni brzuch już nie bolał a wczoraj od nowa cały dzień, czy to normalne? -
Dżejzi 32 wrote:Ja również jestem w podobnej grupie i też jestem za ☺️
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś u lekarza i zazdroszczę sama już bym chciała 😁
Dziewczyny a ja nie wiem czy pęcherza sobie nie przeziębiłam boli mnie dziwnie na dole zaczynając od nerek... może któraś miała podobny problem i wie czym można się ratować?
W ogóle wczoraj miałam kryzys od w sumie 3dni brzuch już nie bolał a wczoraj od nowa cały dzień, czy to normalne? -
suzi1994 wrote:Zrobiłam betę .. minęło 72 h od ostatniej ostatnio wynik 155 dokładnie wiec teraz musiałoby być 114% przyrostu .. czyli jakieś 360 minimum żeby było Ok .. ale to minimum.. czekam..
Minimum to 66% a nie 115. Nie wiem skąd to wnioskujesz? I pamiętaj że im wyższe wartości i im dalej w ciąży tym beta mniej przyrasta.Adna lubi tę wiadomość
🔸28 lat