💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
suzi1994 wrote:Beta 400
-
Dżejzi 32 wrote:Witaj i życzę nudnej ciąży ☺️
Dzięki za rady odnośnie pęcherza, postaram się na razie swoimi sposobami nad tym zapanować, a jak nie pomoże to będę musiała się szybciej na wizytę umówić.Terriann lubi tę wiadomość
-
Terriann wrote:Hej jestem tu nowa jeśli można chętnie dołączę. Jestem mamą 2 chłopców i w drodze trzecie dziecko. Termin na 21 styczeń:)mam nadzieję że ogarnę bo najmłodszy syn ma 2 lata więc potrzebuje dużo uwagi
Cześć ja mam córkę 8 lat i synka 2,5 i też się boję jak to będzie
-
Suszarka wrote:Gosia właśnie też chciałam sobie kupić ten segregator ale słyszałam różne opinie na temat jakości. Dobrze jest wykonany czy raczej badziew?
Koszule też polecam, ja mam Janke a poluje jeszcze na Dalię i Dianę i na piżamę Anna/Joanna i InezGosia1234 lubi tę wiadomość
-
alicante wrote:Jest super wykonany i już zniósł 2 ciaze i czeka na dokumenty z 3 🙈
Koszule też polecam, ja mam Janke a poluje jeszcze na Dalię i Dianę i na piżamę Anna/Joanna i InezIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
alicante wrote:Jest super wykonany i już zniósł 2 ciaze i czeka na dokumenty z 3 🙈
Koszule też polecam, ja mam Janke a poluje jeszcze na Dalię i Dianę i na piżamę Anna/Joanna i Inez
Ale te piżamy i koszule nie są chyba z dzianiny tylko taka bawełna typu sukienkowa/koszulowa nie ? Dla mnie to słabeDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
suzi1994 wrote:Ale te piżamy i koszule nie są chyba z dzianiny tylko taka bawełna typu sukienkowa/koszulowa nie ? Dla mnie to słabe
-
Dżejzi 32 wrote:Sorki ale co robię źle, że nie wyświetla mi się suwaczek?
Enigvaa lubi tę wiadomość
-
alicante wrote:Ale super Terrian ja kiedyś marzyłam o trójce ale chyba zamkniemy fabrykę po drugim porodzie
No chyba, że "samo się" pojawi 🤣Ewelka85 lubi tę wiadomość
-
Terriann wrote:Hej jestem tu nowa jeśli można chętnie dołączę. Jestem mamą 2 chłopców i w drodze trzecie dziecko. Termin na 21 styczeń:)mam nadzieję że ogarnę bo najmłodszy syn ma 2 lata więc potrzebuje dużo uwagi
Witamy
Widzę że my w podobnej sytuacji, też mam dwóch chłopaków w domu tylko najstarszy trochę młodszy no ma 4,5 roku I też mam termin na 21.01 😍
Takie pytanie do mam dwóch chłopaków, czy Wasi partnerzy mają może samych facetów w rodzinie, braci, kuzynów? U nas (u męża) nie było w rodzinie dziewczynki od 85 lat... Także mamy marne szanse na córkę, pewnie będzie trzeci synek. Ciekawa jestem na ile to się sprawdza, jakie macie doświadczenia?2012 👩❤️👨
2016🧑
2018🧑🧒
01.2021🧑🧒👶Kropka -
Enigvaa wrote:Ja będę chciała zamówić segregator i na pewno koszule do porodu. Znaczną część wyprawki też tam pewnie zamówię 😂
Jeszcze muszę młodszego oduczyć spania z nami także akurat mam na to teraz czas i motywację. -
Paulina25 wrote:Witamy
Widzę że my w podobnej sytuacji, też mam dwóch chłopaków w domu tylko najstarszy trochę młodszy no ma 4,5 roku I też mam termin na 21.01 😍
Takie pytanie do mam dwóch chłopaków, czy Wasi partnerzy mają może samych facetów w rodzinie, braci, kuzynów? U nas (u męża) nie było w rodzinie dziewczynki od 85 lat... Także mamy marne szanse na córkę, pewnie będzie trzeci synek. Ciekawa jestem na ile to się sprawdza, jakie macie doświadczenia?
Ale jaja od 85 lat nie ma dziewczynki to może właśnie teraz będzie właśnie
U nas są same dziewczynki ja mam siostrę i brata, mój mąż ma dwie siostry, która każda ma po dwie córki u brata mojego teścia są 3 córki, które mają po chłopcu i po dziewczynce.
U nas za to wygląda to tak, że mąż jako jeden syn splodzil dwóch synów po kolei. Między synami moimi jest 8 lat różnicy tak jak między tesciem a jego bratem
To ciekawa jestem czy odwrócicie bieg historii:) -
Twój mąż ma w rodzinie dziewczynki to masz szansę
No u nas nie było. Mąż na brata, ich tato ma btara. Ten brat ma dwóch synów. Z tego pokolenia to dzieci ma tylko mój mąż póki co więc nie wiadomo Jk będzie u tamtych kuzynów. No i ostatnia dziewczynka to siostra dziadka. Ma 85 lat urodziła się jako 3 czy 4 dziecko, ma starszych braci... Śmieją się że trzeba do 4 "dobić " żeby była dziewczynka. Wiadomo żarty żartami ale fajnie by było choć najważniejsze żeby było zdroweTerriann lubi tę wiadomość
2012 👩❤️👨
2016🧑
2018🧑🧒
01.2021🧑🧒👶Kropka -
Morsik wrote:Witajcie , mam pytanie do dziewczyn które biorą letrox lub euthyrox , jak wasz endo zwiekszył wam dawkę leku? ja biore letrox