Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
MojAniolek no to droga zabawka. Mi teraz łatwiej się na to zdecydować, bo wszystko mam po córce więc nas nie czekają jakieś duże wydatki, prócz dokupić jakieś ubranka zimowe itp. Na córkę nam strasznie dużo kasy poszło, a nie kupowaliśmy nie wiadomo jak dużo rzeczy i drogich 🙄
-
nick nieaktualny
-
U nas ma być prawdopodobnie Anielka ale nie mamy jeszcze 100% pewności czy będzie dziewczynka więc mamy jeszcze opcję Hubert 😅
U mnie w rodzinie ostatnio dużo dzieci się urodziło więc część imion które nam się podobają są " zajete" po prostu nie chcemy się dublowacAnielka ❤️
-
A ja dzisiaj chyba zakupię detektor angelsounds. Okropnie ciągnie mi się czas między wizytami chodzi mi tylko o to żeby usłyszeć że bije. Naczytałam się najpierw, że nie jest szkodliwe dla dziecka. Jakie macie zdanie ?Czy któraś stosowała ? U mnie 14w2d sprawdzi się?
-
Inkaa85 wrote:A ja dzisiaj chyba zakupię detektor angelsounds. Okropnie ciągnie mi się czas między wizytami chodzi mi tylko o to żeby usłyszeć że bije. Naczytałam się najpierw, że nie jest szkodliwe dla dziecka. Jakie macie zdanie ?Czy któraś stosowała ? U mnie 14w2d sprawdzi się?
Ja ciągle nie znam płci ale jeżeli będzie dziewczynka to sporo imion .i się podoba, jeżeli chłopak to będzie problem -
Inkaa85 wrote:A ja dzisiaj chyba zakupię detektor angelsounds. Okropnie ciągnie mi się czas między wizytami chodzi mi tylko o to żeby usłyszeć że bije. Naczytałam się najpierw, że nie jest szkodliwe dla dziecka. Jakie macie zdanie ?Czy któraś stosowała ? U mnie 14w2d sprawdzi się?
A ja kupiłam w pierwszej ciąży i często używałam. Teraz jest tak samo 🙂 Właśnie z tych samych powodów, za duże odstępy pomiędzy wizytami.Inkaa85 lubi tę wiadomość
-
My dla dziewczynki chcielismy Gabrysia lub Ola. Choć moim marzeniem jest mieć Rozalke ale mąż się na to nie godzi😉 a dla chłopca Józek,Olek, mąż proponuję Mieszko ale mi się wydaje, że Mieszko ciężko zdrabniać. Nie umiem wybrać imienia dla chłopca. U mnie w rodzinie same dziewczyny😉
-
Inkaa85 lubi tę wiadomość
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc