Styczeń 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcysia, super, że wizyta ok, za słonecznik nadal trzymam kciuki.
Z tymi ruchami też super. Zobaczcie dziewczyny, że będziecie z każdym dniem coraz bardziej czuć maleństwo.
Widzę też, że temat fryzurek intymnych na topie 😉. Jeszcze daję radę samodzielnie się ogarnąć, mimo dość sporego już brzuszka. Ale ja się tak całkiem na zero nie obcinam.Słonecznik90 lubi tę wiadomość
-
Koleżanka używa lumea Phillipsa i ma problem z głowy na 6mscy. Gdybym miała czarne mocne kłaki to bym kupiła.
Ja myślę że zwracają uwagę ale taka mają pracę że publicznie tego nie komentują 😁 ale miedzy sobą czy prywatnie to mogą sobie pogadać... Ja lubie się dla siebie depilować, czuję się wtedy komfortowo a jeśli chodzi i wizyte u gina czy nawet o baraszki z mężem to już całkiem 😁 musi być zero włosków. -
Takie urzadzenia jak lumea phillips sa w ciazy zabronione chyba ja po ciazy zrobie sobie laserowe depilowanko, ostatnio robilam rok przed przed 1 ciaza i niestety wlaski wrocily w czasie ciazy. Mialam caly cykl niby najlepszym sprzetem i w sumie kasa w bloto ale licze na to ze to przez ciaze a normlnie efekt by dluzej sie utrzymal. Warunki niby najlepsze bo blada cera a wlosy ciemne
-
Jestem po USG połówkowym, wszystko wyszło bardzo dobrze. Bardzo mi ulżyło. Dziękuję Wam za wsparcie♥️
Marcysia1990, wichrowe_wzgórza, Słonecznik90, Angela1108, Malamii26, malinowa_chmurka, Nyashka, Żelka1990, Yulcia, Żurawinka, espoir, Majowa_nadzieja lubią tę wiadomość
3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
*biochem (luty 2024)
*poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16
📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota -
Edit co do śpiworka cottonmoose. Bo tak pisałam z koleżanką że ona myślała że chodzi o śpiworek do łóżeczka 🙈🤣
To ona generacji go poleca od samego początku, mówi że zakładała krótkie body i na to spodenki i bluzkę albo pajac. Śpiworek zdaje egzamin przy temperaturze -15C. Jak był śpiworek to nie używała tej górnej nakładki z wózka, mówiła że nie było takiej potrzeby ale ze w razie mrozniejszej zimy to będzie ok.
Mała jej jeździła w nim do rok, więc tyle co zimę i trochę wiosnę. Mówi że w naszym przypadku poleca dopłacić i kupić taki z opcją przedłużenia, czyli taki co rośnie razem z dzieckiem. I ja myślę że to spoko opcja, bo faktycznie się przyda do wiosny 2024 😊 -
hakorośl wrote:Jestem po USG połówkowym, wszystko wyszło bardzo dobrze. Bardzo mi ulżyło. Dziękuję Wam za wsparcie♥️
Super wieści! Bardzo się cieszę ❤️hakorośl lubi tę wiadomość
-
bumbum wrote:Takie urzadzenia jak lumea phillips sa w ciazy zabronione chyba ja po ciazy zrobie sobie laserowe depilowanko, ostatnio robilam rok przed przed 1 ciaza i niestety wlaski wrocily w czasie ciazy. Mialam caly cykl niby najlepszym sprzetem i w sumie kasa w bloto ale licze na to ze to przez ciaze a normlnie efekt by dluzej sie utrzymal. Warunki niby najlepsze bo blada cera a wlosy ciemne
A to nawet nie wiem czy można w ciąży. W każdym razie jedna koleżanka ma i mówi że fajna opcja bo ona zrobiła sobie kilka serii sama w domu i miała na pół roku z głowy myślę że chyba że względu na jakiekolwiek światła w laserze lepiej nie ryzykować w ciąży żeby nie wyskoczyły jakieś przebarwienia. Od hormonów też jest przypływ włosów czasami. Mogłyby mi się na głowie zagęścić 😁 na pewno mniej wypadają teraz. -
Dziewczyny bez żadnych wątpliwości rośnie mi w brzuszku mały Miłoszek 😍💙
Mój R.mògł wejść na USG,ale to było urocze,jak się ucieszył,jak zobaczył Malutkiego ☺️❤️
Synio waży 286 gramòw 😍,ale niestety nie wiem,ile mierzy 🤔
Ogólnie wszystko dobrze ☺️I kupiliśmy wózek ☺️Marcysia1990, hakorośl, Yulcia, Żurawinka, Nyashka, espoir, Majowa_nadzieja, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
2.05-⏸️
4.05-Beta hcg 60,prog.21
06.05-Beta hcg 187,2 (przyrost o 211,7 %),prog.25,92
24.05-Zarodek z bijącym serduszkiem ❤️
7.06-wizyta
PTP-14.01.2023 ☺️ -
Słonecznik90 wrote:Dziewczyny bez żadnych wątpliwości rośnie mi w brzuszku mały Miłoszek 😍💙
Mój R.mògł wejść na USG,ale to było urocze,jak się ucieszył,jak zobaczył Malutkiego ☺️❤️
Ogólnie wszystko dobrze ☺️I kupiliśmy wózek ☺️
Gratuluję ❤️ na tym etapie już nie mierzą, co najwyżej długość kości udowej17.05 ⏸️
18.05 beta 533
20.05 beta 1291
6.06 pierwsza wizyta, jest ❤️
20.06 kolejna wizyta
23.01 💚 -
Gratuluje dziewczyny pozytywnych wieści bardzo się cieszę 😊😊
hakorośl lubi tę wiadomość
01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Słonecznik super wieści 😁❤️
W późniejszym czasie mierzy się właśnie wagę więc wzrostu już gin nie podaje. -
Słonecznik90 wrote:Dziewczyny bez żadnych wątpliwości rośnie mi w brzuszku mały Miłoszek 😍💙
Ogólnie wszystko dobrze ☺️I kupiliśmy wózek ☺️
A co do długości już się nie dowiesz aż do porodu 😀teraz tylko podają orientacyjna wage dziecka. Mówię orientacyjna bo to nie daje faktycznego stanu. -
Ja dzisiaj posegregowalam sobie rzeczy dla małego i oczywiście się okazało, ze przegielam z ilościami i tym sposobem to co miałam w koszyku next i zara na 56 cm przerobiłam na 62 i trudno. Miałam nie kupować na 62 ale nooo nie mam wyjścia bo muszę to mieć 😂😂
-
Kurczę kusi mnie ten kombinezon bo ma na prawdę fajna cenę tylko ze sama nie wiem jaki bym miała brać kolor żeby synkowi do czapeczki pasowała 😂😂😂😂 ja piernicze problemy 7 świata ( mam nadzieje ze tylko takie w życiu będziemy mieć)🙈🫣
Miałam brać ten, ale No 100 zł ponad chyba nawet droższy jest.
A wózek planuje czarny. I zastanawiam się czy ewentualnie brać czarny czy ten karmelowy kombinezon
A czapkę chce wybrać jedna z tych dwóch. One są z wełny alpaki wiec na zimę cieplusie
Bardziej mi się bezowa podoba to by do czarnego bardziej pasowała 🙈🙈🙈
-
To prawda szybko leci czas obawiam się że jak przyjdzie jesień to już nie będzie tak01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Żelka1990 wrote:Kurczę kusi mnie ten kombinezon bo ma na prawdę fajna cenę tylko ze sama nie wiem jaki bym miała brać kolor żeby synkowi do czapeczki pasowała 😂😂😂😂 ja piernicze problemy 7 świata ( mam nadzieje ze tylko takie w życiu będziemy mieć)🙈🫣
Miałam brać ten, ale No 100 zł ponad chyba nawet droższy jest.
A wózek planuje czarny. I zastanawiam się czy ewentualnie brać czarny czy ten karmelowy kombinezon
A czapkę chce wybrać jedna z tych dwóch. One są z wełny alpaki wiec na zimę cieplusie
Bardziej mi się bezowa podoba to by do czarnego bardziej pasowała 🙈🙈🙈
Mi się podoba najbardziej czarny. My też będziemy mieć wózek czarny że złotem. Skąd te czapeczki? Boskie są i czuję że muszę mieć taką 🤣🙈
Ja jeszcze myślę o tym śpiworku z dopinką, chociaż te przeszycia bardziej podobają mi się w mini. Ale ten dłuższy na dłużej posłuży, chciałabym żeby chociaż wytrzymał do wiosny 2024 , a później już przerzucimy się na kombinezon.