Styczeń 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Żelka1990 wrote:Angela No przecież ci pisałam ze na tym usg widać siuraka jak tra la la 😉😉😉
Gratulacje !! Super, ze mąż mógł być z tobąŻelka1990 lubi tę wiadomość
01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
I.Ana.I wrote:Dziewczyny realizujecie recepty przez internet w aptece
Załatwiłam sobie na recepte paski do accu chek instnt obleciałam całe miasto i w zasnej nie ma tego glukometru.
A jak ma sie recepte na paski to gluko jest za free -
Wkręciłam się w to Vinted na maxa 🙈🙈
Ale kupiłam kombinezon małemu do wózka
Za 210 zł stan idealny. I to jest ten odpinany, który polecalyscie. Myśle, ze dobry deal zrobiłam 😉
Do tego jeszcze torba do wózka do kompletu, a tego nie zauważyłam 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2022, 13:40
-
Ja miałam to samo z moim glukometrem. Tylko w jednej aptece był. Na stronie internetowej gdzie po lek szukałam gdzie jest dostępny, podjechałam i dostałam przy zakupie pasków z recepty.
Angela, gratuluję chłopca ❤️
Żelka, jak nazywa się ten kombinezon?
Ja jestem po wizycie u fizjo urologicznej. Sprawdziła i nie mam rozejścia spojenia łonowego ale mam zbyt napięte mięśnie. Prawdopodobnie od siedzenia w pracy i także od tego jak intensywnie trenowałam bez rozciągania mam zestaw ćwiczeń rozluźniających i siłowych, wiec oby było lepiej 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2022, 13:47
Angela1108 lubi tę wiadomość
-
Zakup super.
Ja miałam abre. Ale ona to szit.
Załatwiłam sobie paski na recepte do accu cheka instant żeby dostać w aptece za darmo. No i dupa. Nie ma go na stanie w zadnej aptece w moim mieście.
Nyashka sprawdzałam na tej stronie co piszesz i wyskoczyło ze w Warszawie jest dostepny w jednej z aptek. Ale ja mam do Warszawy barfzo daleko. Głupota byloby tam jechać.
A jak chciałam zrobić dostawe do domu to mi nie wchodzi gluko jako darmowy -
Ana, sprawdzilam jeszcze na stronie kto ma lek i faktycznie sytuacja jest dość słaba. Nie ma go w Trójmieście 😮 daj znać co producent Ci odpisze.
Żelka, a kazda poradnia ma glukometry do oferowania? Ja byłam na jeden wizycie u diabetologa, bardzo źle ją wspominam i nie chce wracać do tej samej osoby. Nawet nie wiem kiedy powinnam iść na kontrolę. Poczekam może do testu OGTT i wtedy się wybiorę do kogoś innego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2022, 14:03
-
Nyashka wrote:Ja miałam to samo z moim glukometrem. Tylko w jednej aptece był. Na stronie internetowej gdzie po lek szukałam gdzie jest dostępny, podjechałam i dostałam przy zakupie pasków z recepty.
Angela, gratuluję chłopca ❤️
Żelka, jak nazywa się ten kombinezon?
Ja jestem po wizycie u fizjo urologicznej. Sprawdziła i nie mam rozejścia spojenia łonowego ale mam zbyt napięte mięśnie. Prawdopodobnie od siedzenia w pracy i także od tego jak intensywnie trenowałam bez rozciągania mam zestaw ćwiczeń rozluźniających i siłowych, wiec oby było lepiej 💪Nyashka lubi tę wiadomość
-
No właśnie jako mają taki dają. Ja od diabetologa dostałam Abre smart. Ale opinie ma złe i porównałam wynik cukru w tym samym momencie na dodatkowych dwóch glukometrach i różnica duza. Gdyby by to była różnica pomiedzy pomiarami z 5 tych jednostek to bym olała sprawe i została przy tym . Ale na tamtych było 88 , 92 a na moim 133