Styczeń 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa super, gratulacje udanej wizyty
Miałam spokój jakiś czas z żebrami, to teraz znowu zmasowany atak, wciska mi się pod nie. Jeszcze charakterek pokazuje, bo jak wciska coś pod żebra to mnie to boli więc rękoma naciskam w dół to miejsce, żeby zeszła niżej. To jak córka zaczyna kopać wtedy, nie podoba jej się to 🙈😂 -
Ja tez po wizycie
Dzidziuś waży 2950, jest na 50 centylu. Wszystkie parametry w normie, przepływy i KTG też. Dzisiaj to wierzgał na KTG i kopal prosto w te głowice 😁 mąż mówi że takiego szaleństwa na brzuchu już dawno nie widział, mi niestety widok zasłoniły cycki 🤣 ale czułam go bardzo.
Następna wizyta standardowo za tydzień 😊
Malinowa gratulacje udanej wizyty 😊Żurawinka, Nyashka, Malamii26 lubią tę wiadomość
-
Ja to sobie myślałam, że mi nogi pakuje w prawy bok, a to tyłek
Jutro ostatnia wizyta u gina, w sobotę u urofizjo. Endokrynolog odpisał mi na sms, jest ok, po porodzie powrót do mniejszej dawki i kontrola po 4 tygodniach.
Mąż nadal nie przyniósł mi walizki9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Patka123 wrote:Marcysia bardzo dobre wieści! Gratuluje
a jak jest synek ułożony?
Glówkowo cały czas, kręgosłupem w stronę mojego pępka.
Szyjka twarda, zamknięta, ale już jej nie mierzył USG tylko ręcznie.
No i mówi że już można robić masaż krocza 😄 także u nas oficjalnie koniec celibatu 🤣
Bierzecie do szpitala dwa wyniki z grupą krwi? Bo byłam właśnie w tym medi drugi odebrać i okazało się że mi go anulowali 🙈 i nie zrobili .. a strasznie nie chce mi się już jechać drugi raz i robić tam u nich tej grupy krwi i zastanawiam się jak bardzo jest mi ta grupa krwi potrzebna aż w dwóch oryginalach 🤔 -
wichrowe_wzgórza wrote:Ja to sobie myślałam, że mi nogi pakuje w prawy bok, a to tyłek
Jutro ostatnia wizyta u gina, w sobotę u urofizjo. Endokrynolog odpisał mi na sms, jest ok, po porodzie powrót do mniejszej dawki i kontrola po 4 tygodniach.
Mąż nadal nie przyniósł mi walizki
To jeszcze trochę i będzie ją sam pakował 🤣 może na wszelki zrób mu listę 😁 -
Dziewczyny gratuluje wieści z wizyt ja czekam na swoją miała być o 19:45 ale przedemna są jeszcze 4 kobiety i jedna w gabinecie więc nie wiem kiedy ja tam wejdę już zła jestem01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Powiem Wam ze mi polozna powiedziala ze to ze trzeba miec potwierdzony wynik grupy krwi to mit i ze wystarczy niepotwierdzony, bo w razie co i tak zawsze sprawdzaja. Troche dziwne bo caly czas slyszalam w 1 ciazy ze ma byc potwierdzony. Inna rzecz ze mam ten wynik z 1 ciazy no i chyba moge ten zabrac? Ogolnie nie dostalam skierowania na drugie zbadanie krwi i nie wiem czy o to pytac
-
Hmm to ja mam po prostu badanie grypy krwi. 🤔 Ale jestem też honorowym dawcą krwi i gdzieś mam legitke . Moja grupa krwi się ewidentnie nie zmienia 🤣 kurde to chyba zrobię prywatnie ta grupę krwi koło domu 🙈 no tak mi się już nie chce jeździć do miasta specjalnie 🙄 to jest kolejny minus Medicover - placówki tylko w centrum. 😅
-
Nie do końca mit, takie są przepisy. Fakt, że zawsze w razie toczenia zrobią krzyżówkę i tak, i nie wiem co by się musiało zadziać, żeby nie zdążyli.
Ale chociażby taka ja - mam Rh -, a bywa, że wychodzi + i z tej ciąży też mam taki wynikJuż pomijając kwestie transfuzji, to jeszcze zostaje immunoglobulina itp. No i lekarz po prostu ma obowiązek skierować na to badanie, żeby były 2 niezależne wyniki. Nie będzie ich przy porodzie to wiadomo, że zrobią, nikogo do domu nie odeślą
Ja teraz sprawdziłam wyniki, mam jakieś białko w moczu, ale obstawiam że przez to, że niestety "dosikiwałam" dziś do pojemnika, bo raptem 20 ml rano złapałam ;] Krew w porzo, ładna hemoglobina powyżej 12.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Żelka1990 wrote:Angela No właśnie inaczej. Ale ja tez miałam ból kręgosłupa i podejrzewam, ze od tego tez ze za długo leżałam bo jednak najlepiej spionizowali się tak 6h po a max 8h… ale zastanawia mnie ta głowa czy faktycznie po 2h można już np łóżko troszkę podnieść do góry..
Żelka1990 lubi tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
Ja wczoraj jak byłam na wizycie u prowadzącego to powiedział, ze wyniki badan mam idealne. I o dziwo cała ciąże bałam się, ze ta anemia mi wyjdzie a tu się udało, ze nie byłam blisko ale jednak się udalo. Ale po ciąży muszę cos suplementowac żeby ferrytyne podbić.
No ja mam grupę krwi potwierdzona bo robiłam w pierwszej ciąży w tym samym labolatorium co teraz i już w tej ciąży drugi raz nie musiałam robić właśnie ze względu na ta adnotacje POTWIERDZONA -
Żelka,czyli muszę ta grupę krwi zrobić w tym samym laboratorium? 🤔 Mnie dzisiaj mój gin zapytał czy mam wynik grupy krwi w dwóch oryginalach i oczywiscie przekonana byłam że ten drugi wynik po prostu czeka sobie na odbiór a tu klops 🙄
Espoir oby tylko te święta jeszcze wytrzymać 😊 kiedy się bierzesz za lepienie pierogów , uszek?