Styczeń 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
bumbum wrote:Dziewczyny, urodziłam o 8:14, 59 cm, 3750g 💕💕💕01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
W szpitalu poprosiłam o sprawdzenie wędzidełka, bo jednak oczywiście rutynowo tego nie zrobili A pisałam Wam, że rzecznik praw pacjenta wydał orzeczenie, że to naruszenie praw i mają obowiązek wędzidełko sprawdzać!
Szpital "mój" od lat był oblegany, zdarzało się, że odsyłali rodzące. Starają się nie odsyłać pacjentek od ich lekarzy czy położnych, no ale jak miejsca nie ma to nie wyczarują. Nie mniej zdarza się to bardzo rzadko. Jeśli jest poród zaawansowany, to się nawet rodzi w gabinecie na izbie Jak można czekać, to albo proponują znalezienie miejsca gdzie indziej i dzwonią sami, albo się siedzi na izbie w oczekiwaniu na zwolnienie porodówki. Bywa też, że jak ciąża bezproblemowa, to można trafić do Domu Narodzin (gdzie mnie się udało zacząć, ale nie skończyć ), ale tam chętnych mniej bo nie ma np. znieczulenia
Spałam dziś jak zabita, i jeszcze muszę. Dawno nie byłam tak pozbawiona jakiegokolwiek prądu.
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
U nas przygoda z karmieniem narazie ogranicza się do modyfika plus to co dociągnę, milusińscy narazie za mali i drobni dla cyca 🫣 i Żelka o dziwo podają im prenana wiec moje buteleczki to o dupe rozbić xD trochę się rozchodziłam, ale stopy mi spuchły bardzo i nie wiem co z tym fantem zrobić 🤔
-
Bumbum ale fajnie taka szybka akcja i po wszystkim tylko pozazdrościć01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
South penana bo są bardzo mali. U nas w sali była dziewczynka 2600g i tez musiała dokarmiać prenana miko pięknej laktacji. Ale bali się ze spadnie za duzo i zostaną w szpitalu.
Także one wiedza co robią.
Bumbum gratulacje!!!
Była u mnie Polozna. Kurczę cudowna kobieta. Obejrzała moja blizne goi się i jest wszystko dobrze. Dzisiaj 2 tyg mi się pięknie macica się obkurczyla i brzuch spadł.
Młody duzo przybiera 😂🙈 ogólnie sama jest w szoku, ze on tyle je. I odpadł przy niej pępek jupiii😃😃😃 -
bumbum wrote:No to był express, mocnych skurczy co 5 min dostalam o 6:35 a urodzilam 8:14 🤪 udalo sie bez naciecia, czuje sie o niebo lepiej niz po pierwszym porodzie
Wow jaka szybka akcja 😳 a pierwszy poród jak czasowo?
Ja bym ledwo do szpitala dojechała 😳😳😳bumbum lubi tę wiadomość
17.05 ⏸️
18.05 beta 533
20.05 beta 1291
6.06 pierwsza wizyta, jest ❤️
20.06 kolejna wizyta
23.01 💚 -
malinowa_chmurka wrote:Wow jaka szybka akcja 😳 a pierwszy poród jak czasowo?
Ja bym ledwo do szpitala dojechała 😳😳😳
Pierwszy porod 2:10, wiec spodziewalam sie jeszcze szybszej akcji i pojechalam jak juz byly skurcze te lżejsze i przyjeli mnie na patologie ale bylam tam ze 2 h. Niestety maz misial wrocic do domku i przeciskajac sie przez korki zdażyl juz na kilka skurczy tylko i fanfary