Styczeń 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
No, w końcu się wytoczę dziś na krótki pierwszy spacer Oczywiście jednak trzeba było ten wózek wcześniej złożyć, znów mi wywaliło oponę z felgi (kiedyś na bank już to było naprawiane), ale póki co jedzie ok. Zamówiłam nowe tylne kółka i tyle. U nas gondola funkcjonowała naprawdę długo, bo 11 mcy z najstarszą i 10.5 ze średnią Dopiero wtedy usiadły i wjechała spacerówka.
Teraz mam rozkminę, jak to to ubrać9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
I Ana a Ty masz dzisiaj balonik prawdą? Ja miałam od razu objawy po włożeniu, później ustąpiły. Finalnie zrobił rozwarcie 4cm 😊
-
Angela milczy mam wrażenie że ta cesarka to się jednak odbyła 😊
-
Marcysia1990 wrote:Angela milczy mam wrażenie że ta cesarka to się jednak odbyła 😊01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Jak byłam w czwartek z córka u pediatry spotkałam moja koleżankę z jej synkiem. Wyobraźcie sobie ze ona miała cesarkę w 42 tyg jej syn urodził się 4700g i 65 cm długi. Miała cesarkę bo żadnej akcji porodowej nie było. Po co w ogóle tyle trzymali ja w tej ciąży to ja nie rozumiem. Ale to właśnie małe miasto zero świeżych głów wśród ginekologów …
-
Pierwszy spacer za nami. Najmłodsza super, spała, może też będzie wózkowym dzieckiem Za to starsze się tłukły, która wózek prowadzi
A ja...cóż, po przyjściu wzięłam pierwszy raz od porodu paracetamol... Poczułam, że mam tyłek i krocze i że to swoje już przeszło ;] Ehhh jednak po tych 9 mcach to trzeba dojść do siebie ;]9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Angela, jaką śliczną wagę szacują. Widzisz, może dzieciaczek nie jest wcale a wcale grubszy. Trzymam kciuki żeby waży tyle ile szacują 🤞
Wichrowe, jak długo byliście na spacerze? Jak ubrałaś dziecko? U nas dzisiaj blisko 0 i myślę na ile jutro na spacer się wybraćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2023, 22:30
-
Pierwszy spacer, to z 30 min wyszło. Body + śpiochy, na to kombinezon i śpiwór wózkowy. U nas były 3 stopnie chyba. Czapka taka nie za gruba, bo kaptur miała jak coś.
Nyashka lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Dziewczyny a czemu się tak boicie spacerów ?? My wyszliśmy ze szpitala w sobotę a w nowy rok już mąż był z nim na spacerze. Dzisiaj 20 dni skończył a na dworze nie był tylko 2 dni raz jak padało i raz jak był bardzo silny wiatr.
Spacery to samo zdrowie najgorsze to jest to suche powietrze w domu od kaloryferów.
Także spacerujcie jak najwiecej. Nawet nam pediatra teraz powiedział, wirusy nie lubią zimna wiec okna otwierać wietrzyć i spacerować -
Ja do tej pory za bardzo chodzić po cesarce nie mogłam, bo mnie ciąglo i musiałam siedzieć. Teraz werandowalam i jutro chce wyjść na chwilę na spacery się boje się, że przeziębię małego 🙈 plan mam go ubrać jak Wichrowe. Tak dzisiaj go ubrałam na werandowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2023, 22:34
-
Jak was tak czytam to ja chyba za chłodno ubieram małego 🙈 chodzimy na spacerki i tak z każdym dniem wydłużamy ale na razie tak w koło komina ok 15 min
Dzisiaj byliśmy i było 6°C i słonko swiecilo małego ubraliśmy w pajacyk, kombinezon misia i był wsadzony w śpiworek ten z cottonmose i do tego czapka. Jeszcze nie użyliśmy klapy od góry wózka. Ale jak was czytam to chyba będę jeszcze ciepłej ubierać małego 🙈 chociaz patrzyłam i miał wszystko cieplutkie.
Do jakich temperatur wychodzi się z dzieckiem? Jak będę np -5°C to rezygnujecie ze spacerów? -
Kurde, my walczymy aby ten mniejszy zaczął porządnie jeść od wyjścia ze szpitala przybrał tylko 25g (w 3 dni) i dzisiaj tez je mniej.. dostaje butle i odrazu zasypia, za cholerę nie da się wybudzić. Jestem trochę podłamana, nie wiem czy nie czeka nas wizyta u lekarza w związku z tym