Styczeń 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona super wieści! ❤️ To teraz już będzie wszystko dobrze i z górki 😊
Mona1234, South lubią tę wiadomość
-
Marcysia1990 wrote:Mona super wieści! ❤️ To teraz już będzie wszystko dobrze i z górki 😊
-
Hejka hej!
Ja wczoraj zrobiłam sobie z córeczka cudowny dzień miałam dwa dni dla siebie całkowicie wiec wczoraj zabrałam ja na plaże, na lody na frytki 🙈 i na największy płac zabaw w okolicy gdzie jesteśmy obecnie. Sama wczoraj miał dzień offline 😀
Dziewczyny zaczęłam 11 tydz i jestem w szoku kiedy to zleciało ? Bardzo szybko leci ten czas 😍
Mona cudownie! Reszta dziewczyn tez zaraz na pewno usłyszy te super wiadomość ze nie ma śladu po krwiaku ✊✊✊Mona1234 lubi tę wiadomość
-
malinowa_chmurka wrote:Dzień dobry 👋
Mona super wieści 👏
U Was też dzisiaj tak gorąco?🥵 -
Witam Was w tą upalną niedzielę.
Mona,super wieści! ☺️
Żurawinka,kciuki zaciśnięte na Twoje prenatalne 🤞🤞
Dziewczyny,powiem Wam,że ja zdecydowanie wolę jesień czy zimę,lata by mogło dla mnie nie być...Cieszę się,że jak już będę w wysokiej ciąży,to już będzie chłodniej.
A tak z innej beczki,farbujecie włosy i nosicie hybrydy?
Mona1234 lubi tę wiadomość
2.05-⏸️
4.05-Beta hcg 60,prog.21
06.05-Beta hcg 187,2 (przyrost o 211,7 %),prog.25,92
24.05-Zarodek z bijącym serduszkiem ❤️
7.06-wizyta
PTP-14.01.2023 ☺️ -
Wy już prenatalne 😃 a ja dopiero za jakieś 3,5 tygodnia😳 jutro wizyta i mi wyznaczy kolejną,ale obstawiam w połowie lipca jakoś 🤷♀️
Co do włosów to ja farbuję17.05 ⏸️
18.05 beta 533
20.05 beta 1291
6.06 pierwsza wizyta, jest ❤️
20.06 kolejna wizyta
23.01 💚 -
Ja jeszcze nawet nie mam terminu na prenatalne hehe
Co do włosów właśnie też się zastanawiam01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Cieszę się że wasze krwiaczki się ewakuują
U mnie też straaasznie gorąco, wyszłam rano i teraz już nie wychylam nosa. Mieszkam w bloku z cegły i to wielbię bo i tak dziś potrzebuję kocyka, żeby było mi komfortowo
Co do włosów to ja mam naturalne, więc i teraz też nie mój temat.
Ja dziś zaczynam 9 tydzień. Leci nieźle. Prenatalne będę chyba mieć ostatnia, ale no termin na koniec stycznia, a lekarz wyznaczył mi też na 13+1 i nie negowałam, niech tak będzie 25 lipca dopiero. -
Cześć ciężaróweczki kochane! 😘
Ojj tak, dziś cieplutko, chyba w całej Polsce 😁 ja jutro zaczynam 11 tydzień, też się dziwię, że to tak leci 🤦♀️ ja hybrydy noszę normalnie, a włosy mam naturalne -
Witajcie 🙂 chce Was prosić o trzymanie jutro kciuków, rano beta a wieczorem wizyta... Zaczynam się stresować a jutro pewnie wstanę z bólem żołądka. Tymczasem jeszcze się najem bo apetyt ostatnio dopisuje, brzuch mam jak balon a na podbrzuszu pojawiło się kilka dni temu wybrzuszenie jakby opuchlizna? Ciężko określić, nigdy czegoś takiego nie miałam. Mam wrażenie że to pęcherz wybija, bo akurat w tym miejscu ale dziwne to trochę, za wcześnie na takie rewelacje 🤔 mam nadzieję że tych rewelacji jeszcze trochę przede mną, oby pozytywnych. Przeczuć nie mam żadnych, oby do jutra. I tak jestem z siebie dumna że wytrzymałam prawie 3 tygodnie w zawieszeniu i nie oszalałam 😀
South, karmar, Różova, Angela1108, Malamii26, malinowa_chmurka, Żelka1990, Mona1234, Olciax, Vaiana, espoir, Natalia95 lubią tę wiadomość
niemi -
Niemi kciuki zaciśnięte!!
Ja właśnie chwile przed 23 weszłam do domu, powrót z wyjazdu. Wróciłam do domu i prosto do wc bo zrobiło mi się niedobrze ale poszarpało i zwróciłam ślinę jedzenie się ostro trzyma 🙈
W ogóle nie wiem czy to z gorąca czy co, No cały dzień starałam się odpoczywać w cieniu i leżakować ale co wstałam to mi się robiło ciemno w oczach i takie chwilowe mroczki. Ciekawe co będzie jutro. Dla bezpieczeństwa jutro spędzę dzień w domu córeczka.
Ja jestem blondynka i to jasną. Bo rozjaśniam. Ostatni raz robiłam odrost przed wakacjami tydzień 5+3 z tego co pamietam i teraz w lipcu chyba w 3 tyg lipca mam znowu robić włosy bo idziemy na wesele. Rozjaśniacz działają na wodzie utlenionej nie amoniaku ale i tak siedziałam w maseczce dla mojej spokojnej głowy później toner na włosy który w ogóle nie ma substancji szkodliwych ale tez maseczkę miałam do końca na twarzy. -
niemi wrote:Witajcie 🙂 chce Was prosić o trzymanie jutro kciuków, rano beta a wieczorem wizyta... Zaczynam się stresować a jutro pewnie wstanę z bólem żołądka. Tymczasem jeszcze się najem bo apetyt ostatnio dopisuje, brzuch mam jak balon a na podbrzuszu pojawiło się kilka dni temu wybrzuszenie jakby opuchlizna? Ciężko określić, nigdy czegoś takiego nie miałam. Mam wrażenie że to pęcherz wybija, bo akurat w tym miejscu ale dziwne to trochę, za wcześnie na takie rewelacje 🤔 mam nadzieję że tych rewelacji jeszcze trochę przede mną, oby pozytywnych. Przeczuć nie mam żadnych, oby do jutra. I tak jestem z siebie dumna że wytrzymałam prawie 3 tygodnie w zawieszeniu i nie oszalałam 😀01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Dziewczyny mam swoje wyniki z krwi i TSH mam 0.11 ulU/ml przy normach 0.25-0.50
Czyli tu jest odchylenie od normy
Erytrocyty 3.66 przy normach 4.00-5.00