STYCZEŃ 2026 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Takkk te krzesełko z ikei dosłownie wku&wia rodziców przez swoje nogi 😂😂😂 ja nie mogę z tych filmików na instagramie o tym
Kropeczko jak to wibruje??? Właśnie usypiam małą ale ma tą krowę od tygodnia i zaraz idę obczaić co tam wibruje hahaha 😂 -
Trzeba pociągnąć za tą zawieszkę, ta wstążka jest taka marszczona, jak pociągniesz i puścisz to glowa wibruje 😅Kokosik wrote:Takkk te krzesełko z ikei dosłownie wku&wia rodziców przez swoje nogi 😂😂😂 ja nie mogę z tych filmików na instagramie o tym
Kropeczko jak to wibruje??? Właśnie usypiam małą ale ma tą krowę od tygodnia i zaraz idę obczaić co tam wibruje hahaha 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:02
klaudia00.. lubi tę wiadomość
-
AnnaMD z tym krzesełkiem to święte słowa 🤣 ile razy ja się w mały palec uderzyłam to już nie wspomnę a mój mąż to jak się uderzył to chciał wywalić krzesełko przez okno 🤣…
My RD zaczynamy po 5 miesiącu zazwyczaj. Niestety i tak czy zaczniesz po 4 czy 6 pierwsze próby to i tak jest w sumie wypluwanie jedzenia , trzeba to przetrwać 🫣a potem jest tylko gorzej z rozrzucaniem albo wcieraniem kaszki we włosy 😆
-
A w ogóle to są dwie krowy z balibazoo krowa Cezar i krowa Klara 😅😅
Kokosik lubi tę wiadomość
-
kropka_aga wrote:To ja mam Cezar 😅
Też zamówiłam Cezara
jestem ciekawa, czy się przyjmie
bo tukan zaczyna wyprzedzać w pkt rzodkiewko-podobne-coś
pewnie dlatego, że za większą ilość rzeczy można złapać, rzodkiewka pod tym kątem to lipa jest jakaś, ale dostał w prezencie to jest 😅 mam nadzieje, że krowa ją zdetronizuje haha
Starania od 2022
2024 - 3x IUI
09.2024 - I procedura IVF
03.04.2025 - II procedura IVF
06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG
29.05 - 9dpt beta 167,3 mIU/ml | prog 36,90 ng/ml
31.05 - 11dpt 561,4 mIU/ml 🤞🍀
23dpt - 3mm, migocze pięknie
29dpt - 9-10mm, 120-125/min 😍
#rodze2026

-
Wymacałam tą krowę od góry do dołu no ale cóż.. ja mam Klarę 😂😂😂 nie wibruje niestety
-
No właśnie ze dwie godziny temu jak położyłam małą na macie to zobaczyłam że ma marszczenia więc wibracje odkryłam i zaczęłam ją całą macać ale piszczałki nie wymacałam hahahakropka_aga wrote:
Jeszcze co do RD to wiadomo, że początki to poznawanie jedzenia niż samo jedzenie, ale wydaje mi się, że taki 6 miesięczny bobas jednak bardziej ogarnia co i jak niż taki 4 miesięczniak 😅 No w każdym razie nam się nie spieszy i tak jak u Martoliny kp jest mega wygodne i dlaczego miałabym sama to sobie utrudniać 😆 A co do krzesełka to słyszałam właśnie, ze antilop jest polecany, ale teraz sie zastanawiam przez te jego nogi 😅 -