Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZEŃ 2026 ❄️
Odpowiedz

STYCZEŃ 2026 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Kroliczek2411 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) ja myślałam , że tu na wątku nic się specjalnie nie dzieje a tu tyle stron 😱
    Kurcze no muszę zaglądać częściej 🫢
    Ale się u Was dzieje , raczkowanie , ząbki u nas cisza jeżeli o to chodzi Julka trochę się buja na kolankach ale potem placek i macha rękami i nogami w powietrzu 😅
    Zęby narazie też się nie pokazują … wszystkie moje dzieci miały już na pół roku a ta panna jest leniwa ze wszystkim tak mi się wydaje.
    Za to do jedzenia ma dryk…
    Mając starsze rodzeństwo które oczywiście niczego jej nie żałuje do posmakowania to chyba wszystkie alergeny za nami🤣
    Ostatnio ugryzła pół delicji od siostry i nie chciała oddać za chiny 🫣… niestety nie wszytsko da się upilnować 😬.

* Ja się strasznie boję tego etapu chodzenia małej bo się nabiegam i mamy niestety jeszvze takie schody w domu przez które ona może przelecieć także byle by to przetrwać, no i pierwsze co zrobię to lego na strych bo jej kuzyn pół roku starszy zjadł kilka klocków i nie było fajnie 😐.

No i kilka dni temu mieliśmy epizod z mega wysoką gorączką i darciem się … oczywiście badania , posiewy porobione i okazuje się że to 3 dniówka wyszła wysypka i wszystko magicznie minęło 🫣.

Pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny i oczywiście nasze styczniowe bobaski 🙂

Yenne, klaudia00.. lubią tę wiadomość

👩🏼94 🧔🏻‍♂️84
    05/2017💖
    05/2018🩵
    07/2020💖
    01/2023 starania o 4 szczęście
    10/2024Cb 💔
    12/2024 👼💔
    05/2025 ⏸️
    01/2026💖
  • Yenne Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie melduje się z drzemki a potem jedziemy do zoo w Gdańsku 😀

Młody wczoraj odwalił... Nie spał chyba z 7h 🤡 dwie drzemki i koniec. Nie spał od chyba 13 coś do 20 🤡😅 i nie chciał spać za Chiny. Ja wiem, że wakacje ale nie przesadzajmy 🙈

Za to wstyd mi się przyznać, ale odkąd przyjechaliśmy już do Gdyni to RD leży. W hotelu to jeszcze dostał coś do pociumkania co było, a tutaj to a to jedziemy gdzieś, a to coś tam i nagle jest wieczór i młody nic nie zjadł... Aż wstyd się przyznać i mam wyrzuty sumienia...

Starania od 2022 :)
    2024 - 3x IUI :(

09.2024 - I procedura IVF

03.04.2025 - II procedura IVF
    06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
    14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
    maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG 🎉
    21.01.2026 - 3420g, 53cm 🩵

age.png
‹‹ 1337 1338 1339 1340 1341
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ