STYCZEŃ 2026 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia u nas w 100% to samo, piesek różowy już na topie od dobrych kilku miesięcy i w zeszłym tygodniu kupiliśmy jej domek i też jest hit - ale właśnie najbardziej te figurki więc może Arka faktycznie będzie fajnym pomysłem 😁
Ellevv masz rację z tym że trzeba powoli listę robić prezentów na święta i na roczek
Idą nam pierwsze trzonowce i nocka była dzisiaj dramatyczna - ryk mimo przeciwbólowych i chciała spać tylko na rękach 😰
klaudia00.. lubi tę wiadomość
-
Przytulam za nockę 🫂 U nas dzisiaj też przy każdej pobudce był płacz a do tego oa 1.5h. Modliłam się żeby te jedynki w końcu się przebiły ale dalej nie 😵💫 Jedynie co się zmieniło to lewa dwójka też zaczęła prześwitywać także może to to ją tak bolało. Myślę czy nie kupić tej silikonowej szczoteczki do masażu bo podobno ułatwia ona przebijanie ząbkówMartolina wrote:Klaudia u nas w 100% to samo, piesek różowy już na topie od dobrych kilku miesięcy i w zeszłym tygodniu kupiliśmy jej domek i też jest hit - ale właśnie najbardziej te figurki więc może Arka faktycznie będzie fajnym pomysłem 😁
Ellevv masz rację z tym że trzeba powoli listę robić prezentów na święta i na roczek
Idą nam pierwsze trzonowce i nocka była dzisiaj dramatyczna - ryk mimo przeciwbólowych i chciała spać tylko na rękach 😰 -
A u nas mały właśnie poszedł na drzemkę... Wcześniej niż zwykle bo nie szliśmy na spacer, więc może będą trzy drzemki dzisiaj. Szczerze mam wywalone.
Chciałam jechać z mężem i młodym na miasto - mąż by załatwił badania auta, a my byśmy się przeszli wtedy po mieście chwilę. No ale to problem poczekać przecież...
Jestem wkurzona, zmęczona... Głowa mnie boli praktycznie już codziennie, do tego ten kark i czuję się przemęczona tym wszystkim... Niedobrze mi też chociaż nie z głodu, nie wiem dlaczego.Starania od 2022
2024 - 3x IUI
09.2024 - I procedura IVF
03.04.2025 - II procedura IVF
06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG 🎉
21.01.2026 - 3420g, 53cm 🩵

-