May-girl wrote:
Molierowa, Jusia (i Baby33, z którą razem byłyśmy w październiku),
Ja też mam co wizytę schizy i myślałam, że takie 10 dni, które mam teraz, zleci lżej, ale przed jutrzejszą wizytą już zaczynam się denerwować. Też wiem co znaczy nie chodzić już w to samo miejsce, gdzie się usłyszało złe wieści. Natomiast postarajmy się pamiętać, że jednak wkręcanie się w to to jest błędne koło i trzeba po prostu wierzyć, że teraz czeka nas coś lepszego.
Ja ze swojej niecierpliwości w zeszlym tygodniu wpadłam z deszczu pod rynnę, jak w medicoverze lekarka nie znalazła akcji serca. I obiecałam sobie wtedy, że jednak już będę trzymać się SWOJEGO lekarza, dobrego sprzętu i mu ufać. Co więcej- dostałam od swojego lekarza 3 tygodnie temu nakaz zakończenia relacji z chatem gpt, bo sam zauważył, że zbyt dobrze się orientuję w medycznych sprawach

powiedział, że to fajnie się orientować, ale fajnie też ufać temu, kto się na tym zna. I w sumie się zgadzam

Mi po głowie chodziło czy się jakoś nie przejść do Luxmedu, żeby sprawdzić co tam się dzieje, ale zapamiętałam Twoja historię i się trochę obawiałam, że narobię sobie dodatkowego stresu. Z drugiej strony jeżeli ma być źle, to ten tydzień nic nie zmieni.
Ale, mocno racjonalizuję sobie, że przecież w tej ciąży dostałam leki, których rzekomo zabrakło ostatnio i mocno wierzę, że moja strata to była statystyka.
Do tego mój mąż cały czas mi powtarza, że tym razem będzie dobrze 😊
No i przecież nie mogę zepsuć takiej super passy dobrych wiadomości na naszej grupie, więc liczę, że za dwa tygodnie wrócę z dobrymi wiadomościami i ulgą na serduszku ☺️🤞🏻
P. S. Dzisiaj pierwszy raz nie mogłam się zdecydować co chce zjeść i wyszłam ze sklepu z plackami ziemniaczanymi, kiełbasą z kurczaka i śledziami 🙈
👩❤️👨 ‘92 & ‘89
06/25 - 💔 poronienie zatrzymane (12tc/9tc)
26.05.26 ⏸️
27.05.26 bhcg 189 mIU/ml; prog 31,2 ng/ml
29.05.26 bhcg 448 mIU/ml
1.06.26 bhcg 2108 mIU/ml
Szczęściu trwaj ❤️🌈
🔸 G20210A hetero
🔸 MTHFR C677T hetero
🔸 PAI-1 4G/4G homo