Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • tosiekk Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odebrałam wyniki i całe szczęście mocz czysty, czyli to częste siusianie to po prostu fizjologia, gdzieś coś uciska 😅 a mam wrażenie, że sikam co godzinę.
    Jestem „dumna” z mojej morfologii, bo co prawda hemoglobina sukcesywnie pomalutku spada, ale nadal jest 13,6, więc widać że organizm miał dobry zapas. Brałam przez chwile preparat z żelazem, ale przez zaparcia odstawiłam po kilku dniach i zamieniłam na PuerieDuo i pewnie tak póki co zostanę skoro wszystko wygląda prawidłowo.

Werox, Margareetka, yecikowa, Esbe, Jusia92 lubią tę wiadomość

♀96’ ♂ 88’
    2,5 roku starań o pierwsze 🌸

05.2026 ⏸️
    22.05▫️mamy serduszko 💕
    28.05▫️prawie 6mm człowieczka
    03.06▫️1,44 cm 🫐
    18.06▫️3,06 cm 🍓
    Nifty - zdrowy synek 🩵🩵
    09.07▫️prenatalne, 7 cm 🍋

preg.png
  • monii00 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bakallia wrote:
    To mnie lekarz na prenatalnych powiedział, że do 20 tygodnia ciąży mam, uwaga, w ogóle nie przytyć 🙈
    to z racji nadciśnienia. Na dzień dzisiejszy +1kg.
    Ale przy moich 175 startowałam z 64kg więc myślę, że i tak nie jest źle. Biorąc pod uwagę, że to już 16t4d i wilczy apetyt mnie nie opuszcza 🙈🙂
    Miałam nadciśnienie od 22 tygodnia, limit kg był ten sam. Na końcu miałam +3,5kg czyli prawie waga dziecka. Oczywiście zaznaczają jak rośnie waga to i ciśnienie, ale nadal obowiązuje zasada z BMI. Chodziłam wtedy do 2 ginekologów - prywatnie oraz na NFZ a jeszcze inny robił mi prenatalne. Tak jak pisałam zastanawiali się nad szpitalem. Broniły mnie tylko b. dobre wyniki badań. Mamy prawie taki sam wzrost, mam 178cm a wagę dużo większą. Jeden gin mimo, że jest szczupły to ma nadciśnienie i ciekawa sprawa bo zazwyczaj nadciśnienie dotyczy wysokich osób.

09.2023 - rozpoczęcie starań
    10.2023 - ⏸️
    10.2023 - 6 t 💔 poronienie
    03.2024 - wznowienie starań
    04.2024 - ⏸️
    05.2024 - 5 t 💔 poronienie
    06.2024 - ⏸️
    02.2025 - cc 37+4 💙 3120g, 56cm
    04.2026 - powrót do starań 🍀
    01.06.2026 - ⏸️ zostań kropeczko 🥺
    15.06.2026 - pęcherzyk ciążowy 1,32cm
    25.06.2026 - 1cm 🫐 z ❤️
    13.07.2026 - 2,2cm 🍒
    27.07.2026 - badania prenatalne 🧬

👶🏻💙
    👧 31l. - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozyg., nisza cc, mięśniak 0.5 cm - acard 150; neoparin 0,6
    🧔‍♂️ 36l. - ❌️ cholesterol

age.png
    preg.png
‹‹ 153 154 155 156 157
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ