Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esbe i ja sie dołączam do czekania!
    Kciuki za dobre wieści trzymam!!!☘️

👱‍♀️ 29lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 31lat
    ▪️ C1

💙Baby B 2024

Zaczynamy nową przygodę? 🥹
    preg.png
  • ANIELKA Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esbe dopiero się odzywam, ale we wtorek myślalam o Tobie i trzymalam kciuki! Cieszę się, że badanie dobrze poszło i wciąż trzymam kciuki za wyniki!

Ja tez bym juz się nie mogę doczekać ruchow!

Ja dostałam info w wynikach badań prenatalnych ze łozysko na tylnej ścianie. I tez wystarczyloo jedno skierowanie na 2, ale poprzednim razem w innym miejscu mialam doniesc drugie. Więc to zalezy od miejsca :)

Co do boli w okolicy kosci ogonowej to boli mnie od kilku tygodniu i promieniuje na prawy posladek, szczegolnie po wstaniu. Moze tydzień było lepiej a dzisiaj znowu, aż mi nogi podcinało...

Nroparin przepisuje mi lekarz na prywatnych wizytach, coś tam się zastanowił jak to wpisać żebym miała zniżkę, bo nie mam trombofilii ani nic takiego, ale pokombinował i dal mi receptę i faktycznie nic za to nie płacę.

Dzisiaj bylismu na ognisku ze znajomymi i mąż mi mówił że brzuch juz się daje poznać, bo kolega się go spytał na kiedy mam termin.

Zwolnił się termin w luxmedzie i udalo mi się złapać na jutro dodatkową wizytę :)

W sobotę idziemy na wesele, a potem tydzień jedziemy nad morze, więc pewnie się nie będę za bardzo udzielać, ale postaram się być na bieżąco!

94' 👱‍♀️ 92'👱‍♂️

Ch. Hashimoto, ANA dodatnie, Kir Bx, Immunologia👎🥺
    Początek starań - lipiec 2024

09.2024 💔👼♀️ A. 9tc
    05.2025 💔👼♀️ H. 18tc

05.2025 ⏸6 cykl starań
    Beta 108->380->1080 ->2500....

09.06 - jest ❤️ crl 0,92 cm
    16.06 💛 crl 1,6 cm
    23.06 💚 crl 2,27 cm
    30.06 💜 crl 3,34 cm
    08.07 🤎 crl 4,56 cm
    14.07 I usg prenatalne 🩵 będzie chłopczyk🩵 160 U/min, crl 5,6 cm

💊Prenatal Uno, Encorton, Hydroksychlorochina, Clexane, Accofil, Acard, Omega 3, Cyclogest, Progesteron besins, Biosteron, Estrofem

preg.png
‹‹ 160 161 162 163 164
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ