Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Esbe, zaglądasz? Jak się czujesz po amnio?
Esbe lubi tę wiadomość
-
Werox wrote:Dzięki dziewczyny ❤️ przegadałam z mężem i z położna i szukam już nowego lekarza.
Tak mnie trzyma wkurw po tej wizycie że dalej do niej chodzić nie ma sensu🤭
Dokładnie! Niech buja wrotki. Primadonna 👑
tosiekk, Werox lubią tę wiadomość
-
Zaglądam:) czytam Was regularnie. Dobrze sie czuje, żadnych komplikacji po. Ani plamien, ani bólu.tosiekk wrote:Esbe, zaglądasz? Jak się czujesz po amnio?
Do dziecka mówimy synuś albo po imieniu. Zawsze daje znac mężowi jak sie obudzi, bo ruchy czuje codziennie. Najwięcej po 18 i jak zasypiam.
Co do lekarzy i skierowan ja sie nie wypowiem, bo tutaj mną kierują sami. Dostaje telefony i powiadomienia w aplikacji o wszystkich wizytach i wynikach. Szpitale tez komunikują sie między sobą, bo amniopunkcje mialam w innym szpitalu, wszystko załatwiali miedzy sobą.
Miałam wczoraj wizyte u położnej. Zapisała mnie i meza na jakieś warsztaty z porodu i opieki nad noworodkiem i osobno na warsztaty z karmienia piersią.
Werox, Kinia197, _Dysia_, yecikowa, monii00, Jusia92, Karola_90, Aga_92, tosiekk, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Werox masakra z tą lekarką, ja też bym szukała kogoś innego. Co to w ogóle za tekst, że masz sobie kogoś szukać, jak będziesz od niej „wymagać tyle papierów”.
Nie no pewnie, przyjdź, pocałuj w rękę, podziękuj, że znalazła czas i wyjdź żeby jej gitary nie zawracać.
Werox lubi tę wiadomość
-
Werox wrote:Dzięki dziewczyny ❤️ przegadałam z mężem i z położna i szukam już nowego lekarza.
Tak mnie trzyma wkurw po tej wizycie że dalej do niej chodzić nie ma sensu🤭
Werox i słusznie! W ciąży jeszcze masz się denerwować na lekarza to skandal.
Ja też tak czytam i zaglądam co u Was słychać❤️. Ja już zapisana na 2 prenatalne, ogarnęłam też położną i szkole rodzenia wstępnie. Ostatnie dwa dni dokuczają mi takie skurcze podbrzusza i wróciły mdłości wieczorne.. staram się nie panikować ale no nieprzyjemnie z tymi bólami brzucha. Teraz będzie mi się dłużył czas bo aż miesiąc do kolejnej 🫣 dziś leżenie w domu bo upały okropne nastały aż doceniam nasz STYCZNIOWY termin 🥰
Kinia197 lubi tę wiadomość
-
Jagodzianka nie martw się mi też wróciły ostatnio silniejsze bóle podbrzusza. Ja jestem straszna panikara i walczyłam ze sobą żeby nie kupić detektora tętna (i udało mi się bo nie kupiłam 😅). Czytałam, że teraz bardzo intensywnie rośnie macica i takie bóle są normalne jeśli nie ma plamień, także to na pewno przez to 😊
Nayshea, Karola_90, jagodzianka lubią tę wiadomość
🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱
⏸️ 11.2025
💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
Powrót do starań od 02.2026 🍀
⏸️ 05.2026 🤞🌈
28.05 0.58cm człowieczka z serduszkiem 💖
9.06 1,67cm 🫐
23.06 3,66cm🍓
Nifty - czekamy na synka 💙
7.07 - 6,45cm 🥝, prenatalne ok 🍀
14.07 - 106g 🍋
🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈

-
Hejka! Przybyłam tu z wątku styczniowego 26'.

Trzymam mocno kciuki za Was i Wasze maluszki. Życzę Wam spokojnej reszty ciąży i przepięknych porodów! 🥹
Pozdrawiam z moją Lidzią, która postanowiła urodzić się jako pierwsza w nowym roku. 🫢🌸 To było dosłownie chwilę temu, a już jest takim wielkim bobasem! Siada, czworakuje, staje i próbuje chodzić przy meblach. Kiedy, jak!? 🥲 Także będę tu do Was sobie zaglądać... i kibicować na każdym etapie! 🩷
MamaWPlanach, Kinia197, BillieJean, Margareetka, Aga_92, Jusia92, tosiekk lubią tę wiadomość
31 👩🏻2017 🧔🏻♂️ 34
Alicja 2019 🩷
Lidia 2026 🩷 -
Kurcze laski, ale pech. Nie miałam telefonu przy sobie w pracy i zostawili mi wiadomość, ze sa juz moje wyniki i mam oddzwonić. Ale spóźniłam sie 10 minut, bo otwarci byli do 17.30. Muszę czekać do 8 az otworzą. Sama nie wiem czy taki szybki wynik to dobrze czy źle
-
U mnie też bóle podbrzusza, czasem kłucie i ciągnięcie, które po odpoczynku ustępuje. Kilka razy czułam jakby basis na krocze. Na szczęście dziś była wizyta i wszystko jest w porządku. Bobas zdrowo rośnie i waży już 207g 😍
z szyjka też w porządku, bo tego się obawiałam.
Esbe- to muszą być tylko dobre wiadomości. Trzymam mocno kciuki 🤞
molierowa, _Dysia_, jagodzianka, monii00, dori, Jusia92, Esbe lubią tę wiadomość
lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
luty 2026- I IUI ❌
marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
13.04.2026- II IUI ✅ ⏸️♥️ -
BudyńŚmietankowy wrote:Hejka! Przybyłam tu z wątku styczniowego 26'.

Trzymam mocno kciuki za Was i Wasze maluszki. Życzę Wam spokojnej reszty ciąży i przepięknych porodów! 🥹
Pozdrawiam z moją Lidzią, która postanowiła urodzić się jako pierwsza w nowym roku. 🫢🌸 To było dosłownie chwilę temu, a już jest takim wielkim bobasem! Siada, czworakuje, staje i próbuje chodzić przy meblach. Kiedy, jak!? 🥲 Także będę tu do Was sobie zaglądać... i kibicować na każdym etapie! 🩷
Wspaniale, taki raczkujący bobas jest uroczy 🤩. Mam już jedno dziecko i potwierdzam że pierwszy rok mija bardzo szybko. Dziękuję za kciuki. ☺️ -
Esbe wrote:Kurcze laski, ale pech. Nie miałam telefonu przy sobie w pracy i zostawili mi wiadomość, ze sa juz moje wyniki i mam oddzwonić. Ale spóźniłam sie 10 minut, bo otwarci byli do 17.30. Muszę czekać do 8 az otworzą. Sama nie wiem czy taki szybki wynik to dobrze czy źle
Czuję, że to będą dobre wieści. 😘No ale współczuję czekania do rana. 😐
Esbe lubi tę wiadomość
-
Esbe, to muszą być dobre wieści! Ciotki w to wierzą.
Poza tym, z tego co pamiętam, to wyniki miały być w piątek więc w sumie kilkanaście godzin wcześniej były.
Ale mega współczuję czekania, ja jestem mega niecierpliwa i bym chyba jajko zniosła.
Esbe lubi tę wiadomość
-
Esbe na pewno beda dobre wyniki! Wspolczuje czekania do rana
tez nie moge sie doczekac wiesci od Ciebie 🍀🍀
Esbe lubi tę wiadomość
Starania od 03.2023
Pierwsza wizyta w klinice: 11.2024
👱♀️34 🧑40
👱♀️🧑 hormony, homocysteina, trombofilia, morfologia, witaminy, lipidogram, nasienie, wymazy ✅️
Amh: 1,440
Allo-MLR: 27,1%
💉 accofil
lipiodol 03.2025 ➡️ oba drożne ✅️
Cykle owulacyjne ✅️
Ovitrelle 15x ❌️
Letrozole Bluefish 8x ❌️
w 41 cs pierwsze ⏸️ 24.04
25.04 beta 225 27.04 beta 460 29.04 beta 829 30.04 beta 1200
7.05 CRL 2,4mm z bijącym ❤️
21.05 7+6 CRL 1,46 cm FHR 162 bpm 🍀
9.06 4cm FHR 169 🍓
25.06 prenatalne ok, 6.82 cm szczęścia 🧸

-
Czekamy do rana ❤️ o 8 meldujemy się przy kawusi czekając na wieści
Esbe lubi tę wiadomość
-
_Dysia_ wrote:Jagodzianka nie martw się mi też wróciły ostatnio silniejsze bóle podbrzusza. Ja jestem straszna panikara i walczyłam ze sobą żeby nie kupić detektora tętna (i udało mi się bo nie kupiłam 😅). Czytałam, że teraz bardzo intensywnie rośnie macica i takie bóle są normalne jeśli nie ma plamień, także to na pewno przez to 😊
Dziewczyny bierzcie na skurcze magnez 😊
Zawsze Wam pomoże a mozecie go stosowac w ciazy