Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zagadka919 wrote:Też jestem z Wrocławia i nie słyszałam o tej Pani doktor 🙂 Do kogo udało Ci się umówić? Ja też się naszukałam terminow i wybrałam ostatecznie prywatnie, badania będę robić w Luxmed
Polecenia znalazlam na hallo gdzie rodzic 😁 a zapisalam sie do dr. Ślusarskiego. Ma duzo pozytywnych opinii i wydaje mi sie, ze kiedys bylam u niego na jakims usg.
Waleriana mysle tak samo jak dziewczyny, ze to moze byc za wczesnie, albo slabszy sprzet... a lekarz zrobil jakies pomiary? Grubosc endometrium itd? Zrob na spokojnie druga bede i za pare dni powtorke usg.
Zagadka919 lubi tę wiadomość
💁🏼♀️36 💁🏼36
2021♀️
2023 2x cb
2024♂️
Początek starań o bobo nr 3 10.2025 🤞🏻
14.05 II
15.05 beta 39,5
18.05 beta 177 -
Esbe wrote:Polubiłam, za pierwsze zdanie.
Myślę, ze dopóki sie nie zobaczy serduszka to ciężko ten fakt przyswoić i sie przywiązać. To chyba normalne, miałam podobnie.
Ja nie wiem czy jak usłyszę serduszko to się przywiążę. Ostatnio też słyszałam serduszko, a później było jak było. Chociaż tym razem idę na pierwszą wizytę później i będzie już po terminie zatrzymania się poprzedniej ciąży. Więc jeśli będzie wszystko w porządku to kto wie, może to mnie to dotrze 🥺
Esbe lubi tę wiadomość
🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱
⏸️ 11.2025
💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
Powrót do starań od 02.2026 🍀
⏸️ 05.2026 🤞🌈
🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈 -
Waleriana ja też myślę, że to może być za wcześnie. Ja w ciąży z córką też pobiegłam szybko na wizytę i jedyne co było widać to bardziej pogrubione endometrium. Potem poszłam za tydzień i był już pęcherzyk. Umów się na za kilka dni i zobaczysz, że już będzie coś widać i będzie wszystko ok 🤞🍀
Dziewczyny czy Wam jest zimno, albo co jakiś czas macie uczucie zimna/gesią skórkę? Nwm o co chodzi z tym, ale od tygodnia tak mam 🫣 Trochę się martwię czy to normalne, bo w poprzednich ciążach tak nie miałam 🤔 Jutro o 16 mam wizytę i już trochę panikuje, czy wszystko będzie dobrze 🙄🥺2018 Córka 🩷
2022 Syn 🩵
05.2026 ⏸️ 🙏
"Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła..." -
U mnie różnica wieku będzie 2 lata i 5 msc. Mam nadzieję, że będzie git. Mnie ciągle mdli i ciągle mi się odbija niby do mnie nie dociera, ale z drugiej strony te objawy normalne nie są 😂
Czekam też na wizytę z utęsknieniem. W pierwszej ciąży bardzo się pospieszyłam i poszłam w 4 tyg, mam nawet fotkę z datą z tego USG to lekarz kazał mi przyjść za 2 tyg i już było serduszko, więc rzeczywiście trochę dziwnie że aż 4 tygodnie czekania na kolejną wizytę. Ja prowadziłam ciążę w luxmed we Wrocławiu u dr Wurm i byłam zadowolona, ale ciąża bezproblemowa totalnie. Teraz zobaczymy bo idę na NFZ do pani ginekolog w szpitalu na brochowie. Tam rodziłam za pierwszym razem i gdyby nie okropna położna na porodówce to byłoby super. Skończyło się cesarka i teraz też chcę cesarkę.👩🏼29&30👨🏻
🐈⬛🐈
🩷 - 08.2024
Starania od 04.2026 -
Kathrine32 wrote:Waleriana ja też myślę, że to może być za wcześnie. Ja w ciąży z córką też pobiegłam szybko na wizytę i jedyne co było widać to bardziej pogrubione endometrium. Potem poszłam za tydzień i był już pęcherzyk. Umów się na za kilka dni i zobaczysz, że już będzie coś widać i będzie wszystko ok 🤞🍀
Dziewczyny czy Wam jest zimno, albo co jakiś czas macie uczucie zimna/gesią skórkę? Nwm o co chodzi z tym, ale od tygodnia tak mam 🫣 Trochę się martwię czy to normalne, bo w poprzednich ciążach tak nie miałam 🤔 Jutro o 16 mam wizytę i już trochę panikuje, czy wszystko będzie dobrze 🙄🥺
Ja tak mam i ciągle się pocę, więc albo mi zimno albo tak gorąco że jestem cała mokra xD W pierwszej ciąży pamiętam strasznie zimne stopy jak lody nawet pod kocem czułam lód.
Kathrine32 lubi tę wiadomość
👩🏼29&30👨🏻
🐈⬛🐈
🩷 - 08.2024
Starania od 04.2026 -
Ja mam tak samo jak Kinia w jednym momencie zamarzam i nie mogę się dogrzać, a w drugim jest mi super gorąco i się pocę 😑
Kathrine32 lubi tę wiadomość
🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱
⏸️ 11.2025
💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
Powrót do starań od 02.2026 🍀
⏸️ 05.2026 🤞🌈
🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈 -