Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Olinka1329 Ekspertka

Wysłany: 19 maja, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagadka919 wrote:
    Też jestem z Wrocławia i nie słyszałam o tej Pani doktor 🙂 Do kogo udało Ci się umówić? Ja też się naszukałam terminow i wybrałam ostatecznie prywatnie, badania będę robić w Luxmed

Polecenia znalazlam na hallo gdzie rodzic 😁 a zapisalam sie do dr. Ślusarskiego. Ma duzo pozytywnych opinii i wydaje mi sie, ze kiedys bylam u niego na jakims usg.

Waleriana mysle tak samo jak dziewczyny, ze to moze byc za wczesnie, albo slabszy sprzet... a lekarz zrobil jakies pomiary? Grubosc endometrium itd? Zrob na spokojnie druga bede i za pare dni powtorke usg.

Zagadka919 lubi tę wiadomość

💁🏼‍♀️36 💁🏼36
    2021♀️
    2023 2x cb
    2024♂️

Początek starań o bobo nr 3 10.2025 🤞🏻

14.05 II
    15.05 beta 39,5
    18.05 beta 177
  • _Dysia_ Autorytet

Wysłany: 19 maja, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esbe wrote:
    Polubiłam, za pierwsze zdanie.
    Myślę, ze dopóki sie nie zobaczy serduszka to ciężko ten fakt przyswoić i sie przywiązać. To chyba normalne, miałam podobnie.

Ja nie wiem czy jak usłyszę serduszko to się przywiążę. Ostatnio też słyszałam serduszko, a później było jak było. Chociaż tym razem idę na pierwszą wizytę później i będzie już po terminie zatrzymania się poprzedniej ciąży. Więc jeśli będzie wszystko w porządku to kto wie, może to mnie to dotrze 🥺

Esbe lubi tę wiadomość

🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱

⏸️ 11.2025
    💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie

Powrót do starań od 02.2026 🍀

⏸️ 05.2026 🤞🌈

🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈
  • Kathrine32 Ekspertka

Wysłany: 19 maja, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waleriana ja też myślę, że to może być za wcześnie. Ja w ciąży z córką też pobiegłam szybko na wizytę i jedyne co było widać to bardziej pogrubione endometrium. Potem poszłam za tydzień i był już pęcherzyk. Umów się na za kilka dni i zobaczysz, że już będzie coś widać i będzie wszystko ok 🤞🍀

Dziewczyny czy Wam jest zimno, albo co jakiś czas macie uczucie zimna/gesią skórkę? Nwm o co chodzi z tym, ale od tygodnia tak mam 🫣 Trochę się martwię czy to normalne, bo w poprzednich ciążach tak nie miałam 🤔 Jutro o 16 mam wizytę i już trochę panikuje, czy wszystko będzie dobrze 🙄🥺

2018 Córka 🩷
    2022 Syn 🩵

05.2026 ⏸️ 🙏
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła..."
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: 19 maja, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie różnica wieku będzie 2 lata i 5 msc. Mam nadzieję, że będzie git. Mnie ciągle mdli i ciągle mi się odbija niby do mnie nie dociera, ale z drugiej strony te objawy normalne nie są 😂
    Czekam też na wizytę z utęsknieniem. W pierwszej ciąży bardzo się pospieszyłam i poszłam w 4 tyg, mam nawet fotkę z datą z tego USG to lekarz kazał mi przyjść za 2 tyg i już było serduszko, więc rzeczywiście trochę dziwnie że aż 4 tygodnie czekania na kolejną wizytę. Ja prowadziłam ciążę w luxmed we Wrocławiu u dr Wurm i byłam zadowolona, ale ciąża bezproblemowa totalnie. Teraz zobaczymy bo idę na NFZ do pani ginekolog w szpitalu na brochowie. Tam rodziłam za pierwszym razem i gdyby nie okropna położna na porodówce to byłoby super. Skończyło się cesarka i teraz też chcę cesarkę.

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024
    Starania od 04.2026
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: 19 maja, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathrine32 wrote:
    Waleriana ja też myślę, że to może być za wcześnie. Ja w ciąży z córką też pobiegłam szybko na wizytę i jedyne co było widać to bardziej pogrubione endometrium. Potem poszłam za tydzień i był już pęcherzyk. Umów się na za kilka dni i zobaczysz, że już będzie coś widać i będzie wszystko ok 🤞🍀

Dziewczyny czy Wam jest zimno, albo co jakiś czas macie uczucie zimna/gesią skórkę? Nwm o co chodzi z tym, ale od tygodnia tak mam 🫣 Trochę się martwię czy to normalne, bo w poprzednich ciążach tak nie miałam 🤔 Jutro o 16 mam wizytę i już trochę panikuje, czy wszystko będzie dobrze 🙄🥺

Ja tak mam i ciągle się pocę, więc albo mi zimno albo tak gorąco że jestem cała mokra xD W pierwszej ciąży pamiętam strasznie zimne stopy jak lody nawet pod kocem czułam lód.

Kathrine32 lubi tę wiadomość

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024
    Starania od 04.2026
  • _Dysia_ Autorytet

Wysłany: 19 maja, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak samo jak Kinia w jednym momencie zamarzam i nie mogę się dogrzać, a w drugim jest mi super gorąco i się pocę 😑

Kathrine32 lubi tę wiadomość

🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱

⏸️ 11.2025
    💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie

Powrót do starań od 02.2026 🍀

⏸️ 05.2026 🤞🌈

🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈
‹‹ 13 14 15 16 17
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ