Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Bakalia 🫂 leż i odpoczywaj dużo.
Mi się udało zrobić krzywą, jestem szalona i poszłam po 6 żeby jak najszybciej coś zjeść 😅 No ale obawiam się najgorszego, bo przed pobraniem krwi z żyły pani mi pobrała z palca i wyszło 96 🫣 No ale zobaczymy, widziałam na internecie, że niby te różnice z palca i żyły mogą się dużo różnić także pozostaje mi żyć nadzieją 😔🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱
⏸️ 11.2025
💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
Powrót do starań od 02.2026 🍀
⏸️ 05.2026 🤞🌈
28.05 0.58cm człowieczka z serduszkiem 💖
9.06 1,67cm 🫐
23.06 3,66cm🍓
Nifty - czekamy na synka 💙
7.07 - 6,45cm 🥝, prenatalne ok 🍀
14.07 - 106g 🍋
4.08 - 164g 🥑
25.08 - 342g 🥭
1.09 - połówkowe ✅️
15.09 - 554g 🌽
🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈

-
Bakalia, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Daje znać jakie działania są planowane 🫂
Rosiek, super że u bobasa wszystko dobrze. Ja też moczu ciągle zapominam, u mnie na szczęście jest opcja doniesienia kolejnego dnia. Kciuki za krzywą 🤞
Dysia, ja też miałam sporą różnicę pomiędzy glukometrem a z krwi, więc na razie spokojnie, zobaczysz jak będziesz miała wyniki. Trzymam kciuki żeby było dobrze, super że masz to już za sobą 🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:32
-
Bakalia a dużo się skróciła szyjka? Brałaś progesteron? Na tym etapie już mogą szwu nie założyć w razie czego. Ale chcę Cię pocieszyć że w 1 ciąży skracała mi się od 16/17tc i teraz jakoś od 19tc w obu ciążach jedynie leczenie progesteronem bez szwów i pessarow, córkę urodziłam w 39tc, teraz też jestem nastawiona na pozytywne zakończenie 🙂
-
BillieJean Ty to wariatka jesteś, ziemniaki zbierać w zaawansowanej ciąży 😂 nie wiem jak Ty to zrobiłaś ale szacun bo u mnie każde schylenie i podnoszenie syna to koszmar jakby mi ktoś walnął poduszką w głowę 🙈
Bakallia współczuję, trzymam kciuki żeby szyjka przestała się skracać ✊️🍀 no właśnie z rodziny ma założony pessar od miesiąca bo przesadziła z aktywnością. Jesteście pod opieką to najważniejsze
Rosiek super wieści, wiadomo każda z nas ma różne sprawy
Kciuki za wyniki, ja też dzisiaj pojechałam bo wczoraj w nocy tak mi się siku chciało, że nie mogłam spać nie wytrzymałabym do rana 🙈2x💔 poronienia samoistne
01.06.2026 - ⏸️ zostań kropeczko 🥺
15.06.2026 - pęcherzyk ciążowy 1,32cm
25.06.2026 - 1cm 🫐 z ❤️
13.07.2026 - 2,2cm 🍒
27.07.2026 - 5,5 cm 🍋
24.08.2026 - prawdopodobnie 🩷
28.09.2026 - 439g Cukiereczka 🍬🩷
👶🏻💙
👧 31l. - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozyg., nisza cc, mięśniak 0.5 cm - acard 150; neoparin 0,6
🧔♂️ 36l. - ❌️ cholesterol

-
Ja też dziś byłam na krzywej. Także spora grupka się nas nazbierała🤭
Mi z palca wyszło 89.. chyba 😅
Niewdzięcznie jest wciskać się w kolejkę. Przyszłam na otwarcie laboru a już byłam 6 w kolejce. Umówiłam się z Panią, że jak do 8 nie przyjdzie moja kolej to wejdę bez kolejki. Tyle, że nie mówiłam, że jestem w ciąży.
Po chwili przyszła druga Pani w ciąży na krzywą i weszła przede mną w celu też zapytania i finalnie pobrane miała przede mną. Także no tak to wygląda. Człowiek chce być miły i uczciwy a i tak dostanie po tyłku😅
Niestety ta druga Pani zwymiotowała po drugim pobraniu i musi powtarzać całość. Oczywiście toalety zamknięte w przychodni na klucz i wszystko poszło na podłoge w korytarzu. Jeszcze nikt z rejestracji jej nie pomógł sprzątać tylko dali jej ręczniki papierowe. Straszna ta znieczulica.
Jestem ciekawa jak wyjdzie moja morfologia bo też miałam kiepskie wyniki już ostatnie jeśli chodzi o hemoglobine.
🌼Bakalia trzymamy wszystkie kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:56
-