STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kiti w pierwszej ciąży tez plamiłam i wtedy akurat brałam duphaston, a teraz obeszło się bez leków i samo szybko przeszło na szczęście:)
Idę spać, trzymam kciuki za wizyty kobietki, ja mam wizytę za ponad tydzień
Nie stresujcie się musi być dobrze nie ma innej opcjikiti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie nowe Mamusie!
Fajnie, ze sie przylaczylyscie
Marcza! Ty to jestes moja bohaterka!!!! Oby, to był juz ostatni raz, bo ileż Ty musisz sie stresowac i wymeczyc jednak- bo lezenie ciężkie jest! Szacun!
Powodzenia na jutrzejszych wizytach!!!
Agi za Ciebie trzymam kciuki, bys jak najszybciej zweryfikowala badania i upewnila sie, ze masz zdrowa córkę pod sercem!!!
Trzymajcie sie dzielnie!agi354, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomi$ wrote:W podobnej sytuacji jesteśmy ja też początek 11 tygodnia jutro na wizycie
A jak sie czujesz? Ja od początku ciazy bardzo dobrze.Jedyny kryzys to okolo 3 tyg brak apetytu i unikalam mięsa i slodyczy a teraz moge pomalu juz wszystko jeść. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mayas wrote:A jak sie czujesz? Ja od początku ciazy bardzo dobrze.Jedyny kryzys to okolo 3 tyg brak apetytu i unikalam mięsa i slodyczy a teraz moge pomalu juz wszystko jeść.
A właśnie pytanie do wszystkich jakie macie cisnienie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mayas wrote:U mnie zadnych wymiotow .Bardzo lekkie mdlosci ale z glodu bo nie wiedzialam na co mam ochote.Jadlam migdaly , chlebek wasa ktory nie ma specjalnie smaku , owoce i jakos przeżyłam ten czas
A ty mialas mdlosci?
Jejku chociaż Ty bo już myślałam że jakąś dziwną jestem u mnie zero wymiotów a jeżeli chodzi o mdłości to raczej takie poranne uczucie pustego brzuszka Czulas do tej pory brzuszek? Bo ja nie bardzo a dzisiaj mi się ewidentnie pojawiło takie jakby ciagniecie. -
Ja mam na 10:45 uk czasu wiec 11:45 waszego. Fajnie ze tyle nas jutro wizytuje czlowiek nie czuje sie osamotniony.
Ja mam sonoline i czasem nie moge znalesc a dzis tak mi sie bobas wiercil ze lapalo tak skokowo ale jak bylo 143 pozniej 160 a pozniej 171 to bylam spokojna.Domi$ lubi tę wiadomość
*** Córeczka Wiktoria 20.08. 2014-22. 08.2014 Mój kochany Aniołek 32tyg+6dn ***
-
nick nieaktualnyDomi$ wrote:Jejku chociaż Ty bo już myślałam że jakąś dziwną jestem u mnie zero wymiotów a jeżeli chodzi o mdłości to raczej takie poranne uczucie pustego brzuszka Czulas do tej pory brzuszek? Bo ja nie bardzo a dzisiaj mi się ewidentnie pojawiło takie jakby ciagniecie.
Aj przysnelam. Brzuch czasami czuje gdy sie przeforsuje ale to jedynie zaklucie.Wczesniej czulam jak ciagnelo ale przez to ze pracuje w domu moge odpoczywać kiedy chce i lezalam duzo. Mi raczej tobi sie malenka oponka z tłuszczu -
Dzien dobry! Jestem pierwsza!przez to lezenie nie umiem spac. Maz poszedl do pracy podal mi tylko Wita do łóżka i tak sobie spi slodko dalej. Dobrze ze jeszcze nie raczkuje bo inaczej nie moglabym lezec przy nim a tak mam cala bazę naszykowana w łóżku i tak do 14 jakos wytrzymamy ale synek chyba ma mnie juz dosyc bo jak widzi tate to wola tata skacze i wyciaga raczki do niego bo maz zapewnia mu teraz wiecej atrakcji oczywiście z rana bylo pelno tel czy przyjechac bo wczoraj byla u mnie mama wiec czuje sie jak niepelnosprawna ale spoko odmowilam jakos dajemy rade. Teraz cora w pt jedzie na miesiąc na wakacje wiec zostanie mi tylko Wit do ogarnięcia ale mysle ze nie będzie tragedii bo moje dzieci sa z tych grubaskow leniuszkow i cora zaczela raczkowac jak miala 10 mies a chodzic jak miala rok i dwa miesiące i na to licze przy synku ze jeszcze z dwa miesiace nie bedzie za mobilny a ja w tym czasie wroce do zywych...
Trzymam kciuki za wizyty
Agi a za Ciebie w szczególności. .. trudny czas przed Tobą ale trzeba wierzyc ze wszystko sie ulozy pozytywnie
Merida rozbawilas mnie.... taaaaa bohaterka melduje sie ze swej bazy lozkowej i pizdrawia wszystkie super mamy niech moc bedzie z wami! Damy radę! A co!Sweet_CupCake, merida17, agi354 lubią tę wiadomość
-
Marcza jesteś gigant. Też bym wolała takiego lebiucha, ale mój ma motorek w D. I raczkował jak mial 6msc a chodził jak 10,5 . Ale nie mogę narzekać bo moje dziecko bardzo ugodowe jest a mam porównanie bo na osiedlu same małe dzieci. I widzę dlaczego niektórzy decydują się na kolejne dziecko dopiero po 6 latach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 06:33
-
Ja sie budze codziennie o 5:00 i spac nie moge. Wieczorem jestem taka dętka ze szok. Nie mowiac o tym ze mdlosci wieczorne tylko mi sie nasilaja. Fajnie dziewczyny ze juz same mozecie podsluchiwac Wasze Fasolki. Ja postanowilam ze jak na jutrzejszej wizycie bedzie ok to tez kupuje detektor
Trzymam kciuki za Wszystkie wizytujace.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Witam sie i ja o poranku. Niestety w nienajlepszej kondycji Wczorajszy wieczór i noc były koszmarne. Zaczęło się od mega mdłości, potem nerwobóle po lewej stronie i ból. głowy. Dziś dzień zaczynam bólem głowy, brakiem sil i niepokojąco wysokim pulsem: ciśnienie mam 107/75 i puls 107 Ratunku