STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie z zaparciami zalezy od dnia, dzis nie mam netu na chwilke weszlam na komorkowy ale jest awaria i nie wiadomo kiedy naprawia... wlasnie jade z babcia i ciocia na lody i kawe.
wypasLali lubi tę wiadomość
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Hej i wrocilam z ciwstka i dobrego cappucino
Mam tez zrobione zakupy no troche drobnych
Na obiad maz dostanie sos bolonski z wczorwj z makaronem lub ryzem a my z synem mizeria jajo i ziemniak
Na jutro bedzie pyszny barszczyk kotleciorki i jakies warzywka
Tylko jedno smutne ... zapisalam synka na 6h do przedszkola bo mowie co dzien plac zabaw, fajny obiadek o 12 w ja jeszcze te mdlosci slaba nieraz jestem to znowu rano co by ze mna ciekawego robił. Dzis poszedl pierwszy dzien i przeplakal bo byla tylko dwojka dzieci z jego grupy.Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Dzisiaj w końcu doszedł zamówiony detektor. Z początku miałam problem z lokalizacją maluszka ale udało się! Najcudowniejszy dźwięk na świecie słuchaliśmy razem z mężem i aż się wzruszyłam.
Powodzenia na dzisiejszych wizytachKamila ;), Morgiana, Sweet_CupCake, amelik, Coconue lubią tę wiadomość
-
Witajcie, właśnie wróciłam z wizyty.
Bąbel rośnie, połozna na szybko przyłożyła głowice do brzucha i tętno zasuwało jak oszalałe to najważniejsze
Ze starych wieści: mięśniak sobie rośnie, ale nie zagraża narazie dziecku. nadżerka jak była tak jest. Poprosiłam o globulki bo mnie co kilka dni jakby swędzenie brało.
Z nowości: kosmówka rozciągnęła się na ujściu, mam dużo leżeć aby grawiracyjnie w górę macicy się przenosiła, inaczej grozi to przodującemu łożysku
Żeby było jeszcze ciekawiej, wczoraj miałam kleszcza, na udzie. Dziś mam tak zaognione tam, że gin od razu dał mi antybiotyk. Pani w aptece mi powiedziała, że za 2 tygodnie mogę dopiero na bolerioze zrobić wyniki.
No dzień jak co dzień.....Wiedźma82, EwaP, Lali lubią tę wiadomość
-
Mitonia gratulacje, że z maluchem ok. A Ty leż grzecznie i dbaj o siebie.
Ja się wczoraj poddałam i kupiłam pierwsze spodnie ciążowe. W drugim H&M w Poznaniu był całe szczęście większy wybór. A po tym jak ostatnio pod warsztatem samochodowym wysiadłam w rozpiętych i panowie mieliby kino, stwierdziłam, że dość rozpinania guzikacicho sza lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, melduje się jako przyszła stycznióweczka
Mam 25 lat i jestem z Wrocławia. Póki co prenatalne wyszły ok i gin powiedział, że może być chłopak Mój chodzi wniebowzięty Właśnie zaczęłam 15 tydzień, żadnych objawów poza ciągłym przewrażliwieniem na zapachy, a co za tym idzie- mdłości i wymioty wierze, że w końcu przejdą
Termin na 12 stycznia mamy
Tak wgl to moja pierwsza ciąża i wszystkie pomocne info chłonę jak gąbka co chwile mam "100 pytań do", dlatego tu do Was zawitałam
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusieLali, Wiedźma82, Sweet_CupCake, tystys, atagata, Kamila ;), amelik, EwaP lubią tę wiadomość
-
Witam, ja również dołączam do styczniówek. Termin mam na 18 stycznia.
Near mieszkam niedaleko Wrocławia. Póki co do lekarza jeżdżę właśnie tam.
My już też po usg prenatalnym, komplet wyników w piątek, ale z usg wynikało, że wszystko super ekstra jest. Całe szczęście:)
Pozdrawiamamelik lubi tę wiadomość
-
Near wrote:Cześć dziewczyny, melduje się jako przyszła stycznióweczka
Mam 25 lat i jestem z Wrocławia. Póki co prenatalne wyszły ok i gin powiedział, że może być chłopak Mój chodzi wniebowzięty Właśnie zaczęłam 15 tydzień, żadnych objawów poza ciągłym przewrażliwieniem na zapachy, a co za tym idzie- mdłości i wymioty wierze, że w końcu przejdą
Termin na 12 stycznia mamy
Tak wgl to moja pierwsza ciąża i wszystkie pomocne info chłonę jak gąbka co chwile mam "100 pytań do", dlatego tu do Was zawitałam
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
witamy Wrocławiankę -
madzi2506 wrote:Wiedźma82 a w którym H&M kupiłaś? Bo ja za jakiś czas też będę musiała nabyć takie spodnie. A na zakupy jeżdżę właśnie do Poznania
-
Wiedźma82 wrote:W tym w M1. Wcześniej byłam w KingCrossie, ale tam rozmiarówka ciążowych zaczynała się od 40, więc troszkę za duże. W tym w M1 mam wrażenie, że jest też więcej modeli do wyboru.
Dzięki! ja w tygodniu byłam na Malcie i tam nic nie było... -
Hej jestem po wizycie i jestem spokojniejsza ciekawe tylko na jak długo
Tak się ucieszyłam widokiem "Okruszka" i biciem serca, że zdjęcia nie wzięłam, o długość Malucha nie spytałam (a zagadałam lekarza i sam chyba też zapomniał). Ale było ze dwa razy większe niż na prenatalnych
Nasze Bobo jest wstydliwe i nie chce pokazać co ma między nogami lekarz próbował z jednej i drugiej strony ale nic nie nakłoniło do ukazania się
Witam nowe koleżankiWiedźma82, freya, EwaP, Lali, Sis, madzi2506 lubią tę wiadomość
Synuś Gabryś 19.11.2009r.
-
Hej witam rowniez dziewczyny, fajnie ze bedzie nas tu wiecej
Karpetta tak tez bywa człowiek tak podekscytowany ze głowy zapomina
Mitomia leż od stycznia będziemy brykać
Cocolino nie badałam chociaz własie przez niski progesteron mogly byc u mnie problemy i poronienie, suplementuje i nie badam bo bym własnie sie denerwowała. W sumie chyba moze spadac jak juz wytwarza sie łozysko hmm nie wiem i najlepiej do lekarza zapytac
Zaniedlugo koncze z luteina i duphastonem, bede brala do ok 13-14 tygodnia
Poza tym mam doła ze syn tak w przedszkolu płakał a sama dzis wiecej w domu porobilam i mnie wszystko boli, wiec te ranki gdy on jest w przedszkolu (3 tyg tylko do konca lipca) są mi teraz potrzebne... mam nadzieje ze bedzie lepiej za kilka dniWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 21:48
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
A ja po wizycie u mojego gina z wynikami z prenatalnych. Dzidzia ma 7,7 cm, z nóżkami 11
NIspodzianka jest, ze tydzień temu na prenatalnych Pani powiedziała, ze dziewczynka, a dziś mój lekarz, ze raczej chłopczyk.....i znowu nie wiem, czy Jagoda, czy Marcinek......taka sytuacja
Gratuluje wszystkim wizytującym:)
SweetCupCake - rzuć gołąbkaWiedźma82, karpetta, madzi2506, anettte, Kamila ;) lubią tę wiadomość
Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka