STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Gratuluję udanych wizyt. Ja mam prenatalne w ten wtorek. Już nie mogę się doczekać. A póki co odpoczywamy na mazurach. Trochę nam pogoda nie dopisała. Ale co zrobić. Polskie lato. Pewnie wrócimy do domu i wrócą upały;-) ale przynajmniej wrócę wypoczeta i wyspana.
Miłej soboty!Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Witam po długiej przerwie:-) Wczoraj miałam wizytę u mojej super ginki.Po raz wtóry zapytała czy będę robić badania prenatalne (nifty lub pappa) odpowiedziałam,że nie bo po co? Nigdy tego nie robiłam a to moja czwarta ciąża i wystarczy mi jak obejrzy dokładnie dzidzie na usg.Od wczoraj też wiem że będziemy mieć chłopczyka:-) Super się cieszę bo będą dwie pary,starsze i młodsze:-) W ostatniej ciąży zaczęłam cokolwiek dla córci kupować po 32tc, teraz myślę że to było o wiele za późno bo strasznie się męczyłam tym łażeniem po sklepach. Schudłam 4kg a przytyłam 2kg czyli jestem jeszcze na minusie:-)
EwaP, Madzia1888, Kasha, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Ewa Twoj pojecha a moj wrocił i skonczyla sie cisza. Roznica niesamowita i maz zmierzly bo moja uwaga juz jest na małym a nie ma mężu. Mąż tez stesknil się i się do małego klei. Ale syn sie sam bawi ze mna w sklepie byl, w nocy przyszedl do nas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 13:05
EwaP lubi tę wiadomość
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Witam się i ja. Również nie zaglądam na grupę fb. Pozwolę sobie więc tu zaglądać
W poniedziałek mam wizytę kontrolną o godz. 15 i już się trzęsę.
Poza tym to nie mam apetytu i mogę jeść trochę ale częściej. -
nick nieaktualny
-
Ja podobnie, jem czesto ale małe ilości. Teraz zajadam sie gumą rozpuszczalną maoam
Dziewczyny ktore kupiły coś z działu h&m mama, czy nosząc aktualnie rozmiar 36-38 powinnam wybrac spodnie ciazowe w rozm 38? Slyszalam, ze te rozmiary wypadaja dosc duze. -
Lali wrote:Ja podobnie, jem czesto ale małe ilości. Teraz zajadam sie gumą rozpuszczalną maoam
Dziewczyny ktore kupiły coś z działu h&m mama, czy nosząc aktualnie rozmiar 36-38 powinnam wybrac spodnie ciazowe w rozm 38? Slyszalam, ze te rozmiary wypadaja dosc duze.
Ja ostatnio w H&M w poznańskim KingCrossie nie zobaczyłam nic z ciążowych spodni poniżej rozmiaru 40. Głupia w pierwszej chwili pomyślałam, że to tak pewnie dla ciężarówek normalnie i poszłam przymierzyć. No i się zdziwiłam. Spodnie w tyłku totalnie za duże, ale za to nogawki kończyły mi się dobre 10cm nad kostkami . Dla kogo oni to szyją? Strach pomyśleć jak krótkie byłyby portki w mniejszym rozmiarzeLali lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Wiedzma to dla mnie moze dlugosc bedzie odpowiednia, bo mam 160 cm wzrostu zamowie chyba 36, zawsze moge odeslac.
Lali lubi tę wiadomość
-
A ja spodni na brzuszek nie kupuję. Mam masę luźnych bluzek, sukienek i tunik więc mam nadzieję że dam radę jakoś do stycznia jak już coś chce w sklepie wybrać to patrzę żeby było elastyczne i nie taliowane leginsy muszę nabyć tylko więcej sztuk
-
Lali wrote:Wiedzma to dla mnie moze dlugosc bedzie odpowiednia, bo mam 160 cm wzrostu zamowie chyba 36, zawsze moge odeslac.
też właśnie dziś składam zamówienie, poczytałam najpierw o zwrotach itp i zaryzykuję
na teraz na "chłodniejsze" dni kiedy w letnich spodniach na gumce byłoby ciut za zimno jednak postanowiłam kupić te z gumką, żeby nie gnieść Ktosia zwykłymi. A po wakacjach wjadą sukienki + rajstopy i tak zamierzam przetrwać do stycznia mam pracę taką, że raczej z gołymi nogami to niekoniecznie, więc letnie sukieneczki odpadają, a poza tym mrożą klimatyzacją, więc człowiek siłą rzeczy się naubiera, żeby przetrwać -
Kochane proszę powtórzcie jak nazywa się grupa na fejsie??
Trochę mnie nie było bo i zawirowania były ślub itp:)
Prenatalne mam w poniedziałek na 10.40 tj. mój 13tydz i 2 dni:)
Mamy z moim konflikt serologiczny
- przeszłam toksoplazme, mam ponoć przeciwciała ale i tak czekam na wizytę, bardzo się stresuje:((
Do tego bakterie w moczu:(
Oby w poniedziałek było już ok..Malinowa90
ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url]