STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
moj syn 4,5 letni wlasnie z dziadkami wszedl na sokolice w pieninach
moj smyk teraz jak u mnie jest jak jest ciesze sie ze dziadkowie tak rewelscyjne wakacje mu zrobiliLali lubi tę wiadomość
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Pomyłka!!! Pani,która pobierala mi krew źle oznaczyla próbki !!! Dzwoniłam do laboratorium powtorzyli jeszcze raz ta pierwsza próbkę, wynik wyszedł identyczny zrobili dodatkowo betę i wyszło,że nie jestem w ciąży... Potem zbadali drugą próbkę, która oddałam następnego dnia i wynik jest dobry! Mała jest zdrowa! A ja 3 dni wyjęte z życia... tyle nerwów i płaczu...
Lali, amelik, EwaP, Trishka lubią tę wiadomość
nikaaa_87 -
Lali te parametry często sie różnią, na Fb dziewczyny pisały, że nawet tego samego dnia, ale na dwóch różnych sprzętach u różnych Ginków były różnice, więc musi być dobrze! trzymam kciuki :* No i super, że chłopiec
Nikaa tak mi przykro, że musiałaś się tyle nacierpieć, nawet nie chce wiedzieć co przezywałaś. Dobrze, że wszystko się tak skończyło, niestety pomyłki się zdarzają, ale kto by się spodziewał.. ufff Teraz tylko się cieszyćLali lubi tę wiadomość
-
nikaa wiedzialam bylam pewna ze to pomylka ale stresu sie musialas najesc ze hej, niby pomylic sie kazdy moze ale czesto od wynikow zalezy ludzkek zycie dawanie lekow te kobiety powinny bardziej skupic sie na pracy bo ktos kto nie jest chory moze potem z powodu zlych wynikow miec przepisane jakies leki itp.Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Dziewczyny gratuluję wizyt i super wieści Ja gdyby nie NIFTY też bym już od zmysłów odchodziła. Wczoraj miałam 2 x USG u dwóch różnych ginkow ( zbieg okoliczności) i na I USG NT wyszło 1,9 a pól godziny później NT wyszło 1,3. Ktoś tu pisał, że płody z wadami są mniej ruchliwe - o mało zawału nie dostałam jak to przeczytałam - bo nasz synek przy każdym badaniu mało się rusza ( podejrzewam, że po prostu śpi. Boże jak ja się cieszę, że mam to NIFTY.
-
Never wynik 1,9 to też dobry wynik ☺ nie byłoby się co martwić ☺ a jak się dołoży wynik z krwi to podobny procent jest do Nifty. Do tego takie płody nie tylko mają zły wynik Nt ale i podobno różnią się wieloma rzeczami. Mają też zazwyczaj problemy z sercem itd. Oczywiście zdarza się że tego nie widzą. Ale to rzadkie przypadki. Nie ma się co martwić na zapas wszystko będzie dobrze z naszymi maluszkami
Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie odebrałam wyniki Pappa. Trisomia 21- 1:4141, Trisomia 18 - 1:14782, Trisomia 13- 1: 46351. CRL 65 mm, NT 2,2, akcja serca 163, wszystkie organy widoczne i w normie, niskie ryzyko aeuplodii
Od razu powiedziała, że super i już nic nie muszę badac
freya, Lali, Wiedźma82, Kamila ;), amelik, Trishka lubią tę wiadomość
Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
never give up wrote:Offca jestem tego świadoma, że mam dobry wynik ( tydzień temu NT było 1,7) i co pomiar to inna wartość. Chodzi mi o to, że mam względny spokój dzięki NIFTY ale i tak obawy o inne rzeczy są.
-
Super czytać wasze wiadomości . Zazdroszczę że tyle z was już jest po USG prenatalnych. Ja na moje muszę czekać jeszcze 2 tygodnie i strasznie się niecierpliwie. Chciałabym już zobaczyć maluszka i usłyszeć że wszystko jest w porządku
-
madzi2506 wrote:Super czytać wasze wiadomości . Zazdroszczę że tyle z was już jest po USG prenatalnych. Ja na moje muszę czekać jeszcze 2 tygodnie i strasznie się niecierpliwie. Chciałabym już zobaczyć maluszka i usłyszeć że wszystko jest w porządku
Ja te jeszcze dwa tygodnie musze poczekac.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Dzisiaj mam wrażenie, że poczułam Groszka. Akurat miałam rękę położoną na brzuchu dokładnie tam gdzie znalazlam Groszka, i coś mi się pod palcami jakby przepłynęlo, obróciło się. Dziwne uczucie, na pewno nie były to pracujące jelita. Mój Mąż też to poczuł. Czyżby to był Groszek.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
kurcze, ale tu cicho prze ta grupe na fb.....
dziewczyny dwa tygodnie zleca szybciutko Czekam z Wami, bo mój synuś pojechał dziś na oboz i ja już tesknie.......Córka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka