Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaki tu ruch w interesie od rana
Morwa daj znać jak sytuacjai jeśli się zaczęło to mooocno trzymam kciuki
Ale nam w tym tygodniu przybędzie dzidulków!♡♡♡
A ja się witam z poczekalni u diabetolog
-
hej dziewczyny
Wszystkiego dobrego po świętach i samych pomyślności w Nowym Roku
Nie miałam czasu nadrobić więc gratuluję wszystkim rozpakowanym w między czasie a za dziewczyny które właśnie wylądowały w szpitalu trzymam kciuki, odzywajcie się jak najszybciej
lewatywę przy poprzednim porodzie robiła mi położna w łazience, na leżance za parawanem, na moją prośbę, nie było tak źlea i poród przyśpieszyło
natki89, Aenu lubią tę wiadomość
-
Się dzieje
! Zazdroszczę każdej, która będzie miała już w tym tygodniu kruszynkę przy sobie, ja muszę prawdopodobnie czekać jeszcze 2 tygodnie. Chociaż... Dziś na 18.15 mam umówioną wizytę u mojego ginka, więc zobaczymy co ten mi powie. Może wystawi mi CC kilka dni szybciej niż w tym pierwszym? Byłabym za
Najlepiej 15.01, bo chcę żółty wózek z RMF FM!
helagazela lubi tę wiadomość
-
Ojojo, faktycznie dzieje się
Gosiak, ja spinałam wszystkie możliwe mieśnie żeby nie wybuchnąć płaczem jak mąż z córką mnie w szpitalu w wigilie odwiedzali...a jeszcze na korytarzu jakaś dziewczyna z mężem się opłatkiem dzielila i ryczała. Na szczęście moja córa jak tylko nas zobaczyła to była bardziej zaaferowana bratem niż mną, więc mieliśmy temat zastępczy, tęsknota poszła na bok. Poza tym wiedziałam że bede wychodziłą kolejnego dnia.
Morwa- kciuki, niech się dzieje
Black- to Ty już dziś mamuśką będziesz?, super!!!
A co do cewnika to powiem Wam ze ja nie czułam ani jak mi go zakłądali ani jak ściagali.
U mnie dzis synuś łaskawy- jadł o 23, potem o 2, o 5 i teraz koło 8. Po wszystkich karmieniach od razu zasypiał, więc jakoś funkcjonuje. A muszę sobie parę h radzić sama bo mężu musiał podskoczyć do pracy.
Dziewczyny, powodzenia, trzymam kciuki za planowane cesarki nieplanowane wyskoki maluchówGosiak, natki89, emka29, kasha86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kciuki za pomyślne wieści! Mnie dziś obudził mokry podkoszulek. Prawa pierś zaczęła produkcje. Ogólnie dziwnie się czuję, Ale dziś donoszona. Ufffffff
Gosiak, emerald_m, ktosiowa, helagazela, Aenu, makasa, kasha86 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Morwa, BlackCat kciuki!!!
Szmaragdowa, napiszesz mi krótki priv jak na Klinikach? Boję się, że mnie jutro odeślą.Szmaragdowa lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Dzień dobry ja się zbieram do szpitala na rozmowę do lekarza który będzie mnie ciął, później do anestezjologów. Mam nadzieję że wszystko załatwię.
Ja w nocy podczas bezsenności myślałam właśnie że jak jak zniosę tygodniową rozląkę z moją córką bo mąż to mąż odpocznę od starego dziada. Tym bardziej że mam go w domu już 3 tyg i będę mieć do końca stycznia ale moja królewna nie wiem jak to przeżyję...będą mogli mnie odwiedzać codziennie bo w de nie ma zakazów i można z dziećmi i cały dzień siedzieć no ale mimo wszystko będę tęsknić.
-
Gosiak, Annaki też bardzo przeżywam rozłąkę z synkiem. Jeszcze nigdy nie rozstaliśmy się na dłużej niż kilka godzin. Będzie mi ciężko, ale wyjścia nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 08:46
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
No niestety, trzeba dać radę, ja jeszcze suszę w suszarce pieluchy tetrowe, zaraz dopakowuję torbę, kąpię się, robię kanapki, kupuję wodę i jadę. Z mężem spotykam się na miejscu, bo ma z pracy do szpitala 10 minut na piechotę. Dziś musiał pojechać do pracy a lepiej, żeby wolnego nie marnował jak nie wiadomo co i jak jeszcze.
-
Dziewczyny kciuki zacisniete i czekamy na zdjęcia waszych dzieciaczków
Morwa trzymam kciuki! Daj znać. Mi położna mówiła że jak nie ma żywej krwi tylko takie brudzenia to spokojnie poczekać w domu na rozwój sytuacji ale jeśli się martwisz to lepiej jedź to sprawdź -
Hejka dziewczyny. Trzymam kciuki za wszystkie cesarzowe co będą tulić maluszki w tym tygodniu!
I te czekające na rozwój sytuacji. Oby się szybko rozkręciło
My dziś 36 tc. W tym tyg. urodziła się moja młodsza córcia, mam nadzieję że synek poczeka aż "się donosi"
Ja miałam 2 cc ale nie zdążyli z lewatywą. Teraz się stresuję bo może w końcu się uda mieć planową cesarkę (albo i nie ;-p) i jakoś tak dziwnie... obie wcześniejsze z zaskoczenia. No i przed tymi planowymi robią lewatywę, więc zobaczymy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 10:03
-
W koncu jestem po wszystkich formalnosciach. Ponoc jutro bedzie ciecie. Dostalam ankiete anastezjologiczna do wypelnienia.
A jak reszta dziewczyn bo nas troche do ezpitala dzis trafilo?Aenu, helagazela, emerald_m, annaki, ktosiowa, Paula_29, Mama-Ali, makasa lubią tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012