Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:Moj gin to Nitkowski. Cos mi sie obilo o uszy to nazwisko.....
-
Marzycielka111192 wrote:Morwa a jak twoje samopoczucie po cc?
powiedziałabym nawet ze dawno tak dobrze się nie czułam . Żaden ból nie przebije tego co było wczoraj . Dzisiaj jest lajcik, są przeciwbólowe, a ja staram się normalnie funkcjonować. Jedyne na co czekam z utęsknieniem to jedzenie , córcia i mąż
ktosiowa, Szmaragdowa, kate88:), Paula_29, Aenu, natki89, emerald_m, helagazela, Maruder, Karmelova, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Emerald, Kasha i Marzycielka kciuki zaciśnięte!!! Czekam na same wspaniale wieści ♡♡♡
Ja dzisiaj w planach hennahehe potem paznokcie jeszcze w poniedziałek fryzjer i mogę rodzic
A tak serio wczoraj dopakowałam ostatnie rzeczy do torbyjeszcze tylko nie mam wózka ani fotelika
ma być 10.01 wiec mam nadzieje ze zdążę odebrać
emerald_m, helagazela, kasha86, Szmaragdowa lubią tę wiadomość
-
U nas dziś nocka hardcore, jakaś dwójka dzieci płakała na oddziale prawie całą noc. Płacz był mega straszny, współczuję tym mamom, nie potrafię sobie wyobrazić co mogły czuć. A nad ranem urodziło się jakieś dziecko, które trzeba było reanimować, biegali, krzyczeli - Masakra.
Ginekologiczny obchód już był, mam zielone światło, żeby dziś wychodzić. Teraz pediatrzy się muszą wypowiedzieć. Trzymajcie kciuki. Myślę, że będzie ok - żółtaczki brak, waga w granicach normy - dziś 3600, więc ok.Szmaragdowa, natki89, helagazela, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Aenu, kciuki za wizytę.
Kasha, Marzycielka, powodzenia! Mnie już szykują do cięcia, ale nie wiem, o której trafię na blok.
Miłego dnia wszystkim i dziękuję za kciukiAenu, Gosiak, kasha86, helagazela, Szmaragdowa, Angela*, Polaj, natki89, Oublier, Morwa, Krokodylica lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Kciuki za dzisiejsze cesarzowe!
E laski ja mam termin na koniec stycznia wiec te wszystkie objawy co Wy juz miałyście to u mnie chyba się dopiero zaczynająnie wiem czy to co czuje to te Braxtony czy co.
Brzuch mi się napina i fest boli mnie podbrzusze i lędźwie, musze wtedy natychmiast zmienić pozycję w której mnie to złapało. Przechodzi po jakiś 30sek. Wczoraj w dzień może 3 razy mnie tak złapało. To są te przepowiadające?Jagna24.01.2018
-
Hej Dziewczyny , przedewszystkim kciuki za Wszystkie cc i gratulacje dla rozpakowanych mam
Morwa - gratulacje! Mój synek.tez pierwsze co zrobil to zesikal sie do mojego brzucha jak go wyciagali a corcia obsikala i zrobila kupke na rece neonatologawspolczuje glodu - glod najgorszy ... Ale dzis juz dostaniesz pewnue jakiegos suchara
Aenu kciuki za wizytePolaj, kasha86, Morwa lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:U nas dziś nocka hardcore, jakaś dwójka dzieci płakała na oddziale prawie całą noc. Płacz był mega straszny, współczuję tym mamom, nie potrafię sobie wyobrazić co mogły czuć. A nad ranem urodziło się jakieś dziecko, które trzeba było reanimować, biegali, krzyczeli - Masakra.
Ginekologiczny obchód już był, mam zielone światło, żeby dziś wychodzić. Teraz pediatrzy się muszą wypowiedzieć. Trzymajcie kciuki. Myślę, że będzie ok - żółtaczki brak, waga w granicach normy - dziś 3600, więc ok.
To własnie jedna z rzeczy, która najgorzej wspominam. Moje dziecko mało płakało, właściwie darł się tylko na jedzenie i to przez chwilke i jak smółkę produkował bo mu chyba niewygodnie było
Ale takie krzyczące non stop dzieci w połączeniu z Twoim zmeczeniem sa udręka. Do tego panika na oddziale też nie pomaga.
Trzymam kciuki żeby dziś Was pediatra wypuścił/wypusciła!