Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
u mnie niestety jeszcze 2 tyg czekania. Dzisiaj jadę po kolejne L4, ale i tak wiem, że nie uda mi się namówić lekarza na USG. Nie ogarniam ich mentalności, szybciej zrobią aborcję niż badania prenatalne, a potem się dziwią dlaczego są takim małym narodem
jagodowa91, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Powodzenia na wizytach.
U mnie na razie bez mdłości i mam nadzieję, że tak zostanie
Angela gratuluję dwóch serduszek
Anuska może drugi maluszek jeszcze urośnie. A pęcherzyki były podobnej wielkości?Angela* lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Raven wrote:Powodzenia na wizytach.
U mnie na razie bez mdłości i mam nadzieję, że tak zostanie
Angela gratuluję dwóch serduszek
Anuska może drugi maluszek jeszcze urośnie. A pęcherzyki były podobnej wielkości? -
Angela* wrote:Witajcie dziewczyny
melduję sie ze szpitala , lezakuje od wczoraj ponieważ dostalam plamienia w kolorze toffi , na szczęście nic groznego
Dzieeczyny dzis na usg u mojego gina dowiedziałam sie , że mam 2 bijace serduszka które mają po 5mm , sa tam gdzie powinny, jest wszystko dobrze i muszą tam zostac przez najblizsze 8 miesiecy !!!
Dzis napewno zostaje w szpitalu , bede leżeć ile bedzie trzebana oj lekarz mówi, że jak juz przyszłam to żebym poleżala hehe
dzieki Bogu jest tu ze mna na oddziale
Proszę Was Trzymajcie za nas kciuki ! Aby nie powtorzylo sie nic takiego
Milego dnia zycze Wszystkimodpoczywajcie dużo :*
Angela* lubi tę wiadomość
-
Angela i Anuska, mamusie dwóch serduszek trzymam za Was kciuki. Wszystko będzie dobrze.
Anuska do piątku niedaleko, dasz radę na pewno
Tak opowiadalyscie o tym kalafiorze... Kiedyś lubiłam, teraz niecierpie, to przez ciążę chyba :p ale za to męża poprosiłam żeby kupił fasolkę szparagową i będzie na masełku
Trzymam kciuki za wizytyAngela*, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny