Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty u mnie niestety jeszcze 2 tyg czekania. Dzisiaj jadę po kolejne L4, ale i tak wiem, że nie uda mi się namówić lekarza na USG. Nie ogarniam ich mentalności, szybciej zrobią aborcję niż badania prenatalne, a potem się dziwią dlaczego są takim małym narodem
jagodowa91, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Powodzenia na wizytach.
U mnie na razie bez mdłości i mam nadzieję, że tak zostanie
Angela gratuluję dwóch serduszek
Anuska może drugi maluszek jeszcze urośnie. A pęcherzyki były podobnej wielkości?Angela* lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Raven wrote:Powodzenia na wizytach.
U mnie na razie bez mdłości i mam nadzieję, że tak zostanie
Angela gratuluję dwóch serduszek
Anuska może drugi maluszek jeszcze urośnie. A pęcherzyki były podobnej wielkości? -
Angela* wrote:Witajcie dziewczyny melduję sie ze szpitala , lezakuje od wczoraj ponieważ dostalam plamienia w kolorze toffi , na szczęście nic groznego
Dzieeczyny dzis na usg u mojego gina dowiedziałam sie , że mam 2 bijace serduszka które mają po 5mm , sa tam gdzie powinny, jest wszystko dobrze i muszą tam zostac przez najblizsze 8 miesiecy !!!
Dzis napewno zostaje w szpitalu , bede leżeć ile bedzie trzeba na oj lekarz mówi, że jak juz przyszłam to żebym poleżala hehe dzieki Bogu jest tu ze mna na oddziale
Proszę Was Trzymajcie za nas kciuki ! Aby nie powtorzylo sie nic takiego
Milego dnia zycze WszystkimAngela* lubi tę wiadomość
-
Angela i Anuska, mamusie dwóch serduszek trzymam za Was kciuki. Wszystko będzie dobrze.
Anuska do piątku niedaleko, dasz radę na pewno
Tak opowiadalyscie o tym kalafiorze... Kiedyś lubiłam, teraz niecierpie, to przez ciążę chyba :p ale za to męża poprosiłam żeby kupił fasolkę szparagową i będzie na masełku
Trzymam kciuki za wizytyAngela*, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny