X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Styczniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dzisiaj moją pierwszą zachciankę ciążowo - nieciążową :p zachciało mi się pistacji, ale ja po prostu lubię pistacje :D tak trułam mojemu mężowi cały dzień ,że się ubrał i pojechał ze mną do sklepu. Kupił kilogram żebym za szybko ich nie zjadła i nie wymyśliła sobie aby jechać po kolejne :p omomom dobre pistacje :D

FreshMm lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pooziomka wrote:
    Dziewczyny, kiedy miałyście pierwszą wizytę po zrobieniu testu? W którym tygodniu ciąży?
    U mnie ta co teraz będzie to będzie w 7t+0d tak mi kazała przyjść klinika, aby potwierdzić ciąże... ale pierwszą wizytę miałam w 5t+2d. Była to wymuszona wizyta ,gdyż miałam plamienia i bóle jednostronne. Obawiałam się kolejnej ciąży pozamacicznej (mialam juz dwie takie) ,więc strach mnie paraliżował i był silniejszy niż wszystko inne :p

• Morwa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:
    :) U mnie identycznie! Jutrzejsza wizyta mnie paraliżuje :/:/
    Będzie wszystko dobrze zobaczysz :) jutro po wizycie będziesz się śmiała z tego ,że tak się "bałaś spotkania ze swoim dzieciątkiem" :p

BlackCatNorL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja uważam co fo tej bety ze jeżeli jest w normie to jest Ok! Nie ma co sie bac na zaś :) po to są normy od ze względu na różne przypadki tosniebwiec jest dobrze :)

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Miałam dzisiaj moją pierwszą zachciankę ciążowo - nieciążową :p zachciało mi się pistacji, ale ja po prostu lubię pistacje :D tak trułam mojemu mężowi cały dzień ,że się ubrał i pojechał ze mną do sklepu. Kupił kilogram żebym za szybko ich nie zjadła i nie wymyśliła sobie aby jechać po kolejne :p omomom dobre pistacje :D
    Ha! Ja w I ciąży żarłam orzechy pistacjowe kilogramami! :) Jeziuuuu przypomniałaś mi o nich! To jest ten smak którego poszukuję podświadomie! :):):) Jadłam też codziennie 1 kalafiora z bułką tartą na masełku :)

Morwa lubi tę wiadomość

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Będzie wszystko dobrze zobaczysz :) jutro po wizycie będziesz się śmiała z tego ,że tak się "bałaś spotkania ze swoim dzieciątkiem" :p
    O tak mi pisz! :);):)

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:
    Ha! Ja w I ciąży żarłam orzechy pistacjowe kilogramami! :) Jeziuuuu przypomniałaś mi o nich! To jest ten smak którego poszukuję podświadomie! :):):) Jadłam też codziennie 1 kalafiora z bułką tartą na masełku :)
    Kalafior z bułką tartą na masełku <3 Aaaa chcę kalafior :D jutro koniecznie sobie kupię i zrobię :)

madzia8lenka, BlackCatNorL lubią tę wiadomość

• s1985 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pooziomka wrote:
    Dziewczyny, kiedy miałyście pierwszą wizytę po zrobieniu testu? W którym tygodniu ciąży?
    ja mam 13 czerwca jak bede w prawie 10 tc ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeśli chodzi o objawy mnie w moich straconych ciążach cały czas bolały piersi teraz niz a nic, nie wiem czym to spowodowane;/

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fresh biedna :( współczuję :(

U mnie z objawów mdłości i ciągle mi się odbija.

Co do serduszka mój gin twierdzi że NIE WOLNO słuchać serduszka w tak wczesnej ciąży bo to może zaszkodzić dziecku.

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe przyszle mamusie. Wrocilismy dzisiaj z 4 dniowego urlopu i raczej Was nie nadrobie.

FreshMm wspolczuje mdlosci. U mnie jeszcze nic, w I ciąży zaczely sie w 7 tyg.

Pietruszkanatki fajnie, ze widzialas serduszko :)

No i Anuska gratuluję ciazy blizniaczej :)

Calej reszcie wizytujacych niebawem zycze powodzenia, tym ktore juz slyszaly/ widzialy serduszko gratuluje.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Kalafior z bułką tartą na masełku <3 Aaaa chcę kalafior :D jutro koniecznie sobie kupię i zrobię :)
    Będziesz miała syna koleżanko! ;):):)

Morwa lubi tę wiadomość

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

Co do serduszka mój gin twierdzi że NIE WOLNO słuchać serduszka w tak wczesnej ciąży bo to może zaszkodzić dziecku.
    :/ O to nie wiedziałam, zapytam jutro mojego ginka o zdanie na ten temat.

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackCatNorL wrote:
    Będziesz miała syna koleżanko! ;):):)
    Gdyby można było polubić post więcej razy niż jeden to klikałabym bez opamiętania :D
    Mam nadzieję ,że jesteś wróżka <3 bo syn to moje najwieksze marzenie <3

BlackCatNorL, Krokodylica, madzia8lenka, Ruda_ann lubią tę wiadomość

• Staramsie Debiutantka

Wysłany: 14 maja 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pooziomka wrote:

Ja miałam pierwszą wizytę w 5tc, a na kolejną idę w połowie 8tc i wtedy lekarz ma mi dać skierowanie na badania

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Gdyby można było polubić post więcej razy niż jeden to klikałabym bez opamiętania :D
    Mam nadzieję ,że jesteś wróżka <3 bo syn to moje najwieksze marzenie <3
    Jestem wróżką! ;) Pistacje + kalafior = chłopaczek! I basta!
    Ja marzę o córeczce ;) ... bez kalafiora mogę się obyć ;)

Morwa lubi tę wiadomość

• Raven Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na zmianę wciagam słodkie z ostrym :D

<3 Zosia
    tt1d7b8c.pngtt1d80fd.jpgcravings-2017-12-30.jpg
    Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2017, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raven wrote:
    A ja na zmianę wciagam słodkie z ostrym :D

No to witaj w klubie u mnie z przewagą słodkiego

Raven lubi tę wiadomość

• Magdalenna Autorytet

Wysłany: 15 maja 2017, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak zawsze mieszam, nawet bez ciąży. Za to kawy nie mogę od dwóch dni pić, a zwykle piłam 3-4 dziennie, a teraz nawet na nią patrzeć nie mogę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 06:16

ug37gu1r7v7qaicj.png
    f2w3rjjgmnulgd8d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2017, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moze pomożecie, domowe sposoby na ból gardła?? :( boli jak diabli, cos mnie chce rozlorzyc :( masakra jakaś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 06:33

‹‹ 118 119 120 121 122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ