Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam dzisiaj moją pierwszą zachciankę ciążowo - nieciążową :p zachciało mi się pistacji, ale ja po prostu lubię pistacje tak trułam mojemu mężowi cały dzień ,że się ubrał i pojechał ze mną do sklepu. Kupił kilogram żebym za szybko ich nie zjadła i nie wymyśliła sobie aby jechać po kolejne :p omomom dobre pistacje
FreshMm lubi tę wiadomość
-
Pooziomka wrote:Dziewczyny, kiedy miałyście pierwszą wizytę po zrobieniu testu? W którym tygodniu ciąży?
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Miałam dzisiaj moją pierwszą zachciankę ciążowo - nieciążową :p zachciało mi się pistacji, ale ja po prostu lubię pistacje tak trułam mojemu mężowi cały dzień ,że się ubrał i pojechał ze mną do sklepu. Kupił kilogram żebym za szybko ich nie zjadła i nie wymyśliła sobie aby jechać po kolejne :p omomom dobre pistacje
Morwa lubi tę wiadomość
-
BlackCatNorL wrote:Ha! Ja w I ciąży żarłam orzechy pistacjowe kilogramami! Jeziuuuu przypomniałaś mi o nich! To jest ten smak którego poszukuję podświadomie! Jadłam też codziennie 1 kalafiora z bułką tartą na masełku
madzia8lenka, BlackCatNorL lubią tę wiadomość
-
Pooziomka wrote:Dziewczyny, kiedy miałyście pierwszą wizytę po zrobieniu testu? W którym tygodniu ciąży?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
a jeśli chodzi o objawy mnie w moich straconych ciążach cały czas bolały piersi teraz niz a nic, nie wiem czym to spowodowane;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Witam nowe przyszle mamusie. Wrocilismy dzisiaj z 4 dniowego urlopu i raczej Was nie nadrobie.
FreshMm wspolczuje mdlosci. U mnie jeszcze nic, w I ciąży zaczely sie w 7 tyg.
Pietruszkanatki fajnie, ze widzialas serduszko
No i Anuska gratuluję ciazy blizniaczej
Calej reszcie wizytujacych niebawem zycze powodzenia, tym ktore juz slyszaly/ widzialy serduszko gratuluje.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
BlackCatNorL wrote:Będziesz miała syna koleżanko!
Mam nadzieję ,że jesteś wróżka bo syn to moje najwieksze marzenieBlackCatNorL, Krokodylica, madzia8lenka, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Gdyby można było polubić post więcej razy niż jeden to klikałabym bez opamiętania
Mam nadzieję ,że jesteś wróżka bo syn to moje najwieksze marzenie
Ja marzę o córeczce ... bez kalafiora mogę się obyć
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny