Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie nowe mamusie
Dziewczynki kolejne serduszko w naszym gronie!!
Nie miałam czasu wam napisać ale byliśmy wczoraj u doktora. Wszystko w porządku, maluszek rosnie, pokazywał nam serduszko mąż był przeszczęśliwy nawet nie wiecie jak mnie to uspokoiło, jesteśmy w siódmym niebiezapachmalin, Ruda_ann, Agniechaaaa, Krokodylica, Morwa, BlackCatNorL, be_aduska, Inez87, FreshMm, MoniaP, helagazela, wronka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Muszę się z Wami podzielić pewną informacją - wczoraj wieczorem zaczęłam lekko plamic, więc od razu pojechałam na IP i tam lekarz uświadomił mi, że to spory błąd. Przemówiły do mnie jego argumenty. Powiedział, że wiele kobiet przez takie działanie traci ciążę, która można by utrzymać, bo zamiast się w takiej sytuacji polozyc, wziąć no-spe i odpoczywać, jadą w stresie szybko szybko, często po schodach biegną a potem narażają się na badanie na fotelu, które wzmaga skurcze i ysg dopochwowe ponoc też. Stwierdził, że biorę wszystkie leki na podtrzymanie i że mogę jeszcze krwawić a nie podplamiac i wtedy też leżeć, nie jechać na IP i czekać do wizyty. Na końcu zrobił mi USG - krotkie i delikatne i jest już bijące serduszko u mnie. Także mam nadzieję, że będzie dobrze i dortwamy do stycznia.Krokodylica, Raven, Morwa, FreshMm, MoniaP, wronka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ! Gratulacje dla kolejnych nowych mam !! Ściskam z całego serducha !
U mnie 6 tydzień i 2 dzień według OM, martwię się ze piersi już coraz mniej bolą i strasznie zaczynam to przezywać ! Wizyta dopiero 23 maj... Nie wiem jak wytrzymam.
Gosiak w sumie lekarza mówi mądrze, ale wiesz jak każda kobieta reaguje na widok plamien, ciężko się w takiej sytuacji uspokoić. Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo , dużo wypoczywaj i staraj się być dobrej myśli.Mika77 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,weekend tak piękny że nawet nie ma kiedy zajrzyć na forum,czasami sporadycznie spoglądam witam wszystkie nowe mamusie
Ja mam pojutrze wizytę i już nie mogę się doczekać,aby ujrzeć moją Kruszynkę oby okazało się,że wszystko będzie dobrze.Krokodylica, Raven lubią tę wiadomość
-
Pooziomka, Magdalenna i Ariess witajcie
Pooziomka na kiedy masz termin?
Gosiak gratuluję serduszka. Myślę, że lekarz ma sporo racji. Zwłaszcza, że na IP często nie traktują takich sytuacji poważnie i trzeba długo czekać.
Marzycielka również gratuluję serduszkaPooziomka lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Cześć dziewczyny ! Gratulacje dla kolejnych nowych mam !! Ściskam z całego serducha !
U mnie 6 tydzień i 2 dzień według OM, martwię się ze piersi już coraz mniej bolą i strasznie zaczynam to przezywać ! Wizyta dopiero 23 maj... Nie wiem jak wytrzymam.
Witam u mnie 6tydzi 4 dzień i tez dziś piersi mniej bolą a więc chyba ty normalne skoro nie jest to pojedynczy przypadek. Byle do wtorku wtedy USG i wizyta u pani doktor.Pooziomka lubi tę wiadomość
-
Cześć witam wszystkie nowe mamusie :*
Gratuluję serduszek
Ja dzisiaj leniuchuję ile wlezie, bo ooo zgrozo nie wyspałem się przez mojego kochanego kota ,który zrobił nam pobudkę o 3:33 w nocy ! Nawiedzony , muszę oddać go do egzorcysty :pRuda_ann, Pooziomka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ja dzisiaj leniuchuję ile wlezie, bo ooo zgrozo nie wyspałem się przez mojego kochanego kota ,który zrobił nam pobudkę o 3:33 w nocy ! Nawiedzony , muszę oddać go do egzorcysty :p
-
nick nieaktualnypietruszkanatki wrote:Dzień dobrane ten piękny dzień
Jak tam Wasze objawy, ciążóweczki? Bo ja dziś znowu bezobjawowa. Chyba osiwieje Buziakipietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Ruda_ann wrote:Pietruszka ja wczoraj miałam dzień bez objawów w zasadzie do bólu cycków się chyba przyzwyczaiłam a za to dzisiaj śpię cały czas (z małą przerwą na śniadanie) i mam mdłości...to chyba tak musi być - raz wszystko na raz a raz spokój..
-
Ruda_ann wrote:Morwa... u nas dokładnie to samo myślałam że tego diabła wcielonego dzisiaj w nocy oskóruję tylko jak on zaczął szaleństwo sobotniej nocy to zaczepiał dwa pozostałe koty i je budził i... miałam awanturki co chwila od jakiejś 3 z minutami właśnie...
Wczoraj był ponoć dzień czarownic ,więc pewnikiem nasze koty chciały sobie z jakąś polecieć na miotle :p
A co do objawów ,to u mnie zelżały. Piersi mniej bolą ,więc chyba się do tego bólu przyzwyczaiłam. Mdłości są zależne od tego co zjem, więc nie dokuczają mi za często. Czasami mam zawroty głowy co ma miejsce dopiero od jakiegoś czasu. Nie wiem czy to dobrze czy źle.. na całe szczęście wizyta już we Wtorek.
Edit : ooo i właśnie mam zgagę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 14:57
pietruszkanatki, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
Ja straszne zawroty miałam jakieś 4-5 dni temu przed dwa dni, a mdłości wczoraj i przedwczoraj dlatego dziś się tak zdziwiłam przez te dwa dni musiałam jest w łóżku i generalnie czas liczyłam tylko od jedzenia do jedzenia, bo wtedy na chwilkę ustawalo. A teraz nic, dziwne to
-
Oooo ile tu nowych osóbek! Witam serdecznie nowe mamuśki
Mnie dzisiaj przymula lekko ... ble...
A cycki to najbardziej rano bolą, potem tylko przy dotyku.
Jutro lecę na "podgląd" zarodeczka. Oj jak się boję. Mam nadzieję, że moje kociątko podrosło i nie jest już kropką tylko ziarenkiem ryżu Na serduszko bijące nawet nie liczę bo to dopiero 6+1. Pozdrawiam i życzę miłego dnia