Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Cześć dziewczyny
Gratuluję pozytywów!
Mam nadzieję do Was dołączyć, wczoraj co prawda test ciążowy wyszedł negatywny ale..
dziś jest mój 29dc (przy cyklach ok 30dniowych)
dziś wypada 13dpo.
we wtorek (9dpo) miałam bóle podbrzusza takie jak pamiętam z poprzednich ciąż(być może ból implantacyjny?) inny niż miesiączkowy.
Śluz jest wodnisto-mleczny jakiego wcześniej nie miewałam.
Nie wiem, czy sobie wkręcam czy może jednak coś jest na rzeczy... jutro rano powtarzam test...
Trzymajcie proszę kciukiAnka1501 lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Witam Dołączam do Was kobitki 5 cykl starań okazał się tym szczęśliwym! Pozytywny test 8 dpo, 9dpo bhcg= 24,6 mIU/ml, 11 dpo bhcg= 78,0 mIU/ml, a dzisiaj 13 dpo bhcg= 196 mIU/ml Pierszy objaw to implantacja, ból sporadyczny podbrzusza i ból klujacy kości miednicy. Tego dnia test był negatywny, następnego już pozytywny. 1 wizyta u lekarza 1 czerwca. Obecnie jestem na początku 5 tygodnia ciąży kocham życie! Termin porodu 20 stycznia 2018 r. Proszę o dopisanie
Raven, Anka1501, Krokodylica, Morwa, madzia8lenka, ktosiowa, Pooziomka, be_aduska, FreshMm, MoniaP, helagazela, makasa, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
summersun wrote:Witam Dołączam do Was kobitki 5 cykl starań okazał się tym szczęśliwym! Pozytywny test 8 dpo, 9dpo bhcg= 24,6 mIU/ml, 11 dpo bhcg= 78,0 mIU/ml, a dzisiaj 13 dpo bhcg= 196 mIU/ml Pierszy objaw to implantacja, ból sporadyczny podbrzusza i ból klujacy kości miednicy. Tego dnia test był negatywny, następnego już pozytywny. 1 wizyta u lekarza 1 czerwca. Obecnie jestem na początku 5 tygodnia ciąży kocham życie! Termin porodu 20 stycznia 2018 r. Proszę o dopisanieZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Hej. Dzisiaj tutaj cisza zapadła. Ja zaczynam kolejny tydzień. Dzisiaj robiłam jeszcze raz bete - zalecenie . Wynik mnie bardzo ucieszył 3674. Jestem już dużo spokojniejsza. W środę wizyta, po cichu liczę na serduszko, chociaż zdaje sobie sprawe, że jest jeszcze troche za wcześnie. Tyle że pewnie kolejna wizyta dopiero za min. 3 tygodnie, więc zwariuje do tego czasu.
Krokodylica, Raven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja dołączam. Ovu wyliczyło mi termin na podstawie owulacji na 25.01. Cykle mam zawsze długie, a tym razem jeszcze się opóźniła owulka. Powodzenia wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 08:36
Pooziomka, Ruda_ann, madzia8lenka, Krokodylica, Raven, Morwa, MoniaP, wronka lubią tę wiadomość
-
Witam moje miłe
Przed wczoraj dowiedziałam się o tym, że jestem w ciąży. Wg wyliczeń na podstawie pierwszego dnia ostatniej miesiączki urodzę 13 stycznia, mam nadzieję, że zostanę z Wami do końcaRuda_ann, madzia8lenka, Magdalenna, Pooziomka, Agniechaaaa, Krokodylica, Raven, Morwa, MoniaP, wronka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny