Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Skrobiecie dziewczyny tyle że nie nadążam czytać troszkę mnie nie było bo byliśmy w Polsce a wiadomo jak tam jest. Ale podczytywałam Was i jestem na bieżąco
My dzisiaj zaczęliśmy 8 tydzień. Jak narazie żadnych wymiotów więc cieszę się. Zachcianek jak narazie też brak miłego dnia!Krokodylica, madzia8lenka, Raven lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Kochane moze pomożecie, domowe sposoby na ból gardła?? boli jak diabli, cos mnie chce rozlorzyc masakra jakaś
Miód, czosnek. Płukanie gardła solą albo sodą.
A z aptecznych seria prenalen i Argentin TWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 07:06
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny.
U nas pochmurno i brzydko. Od rana mam takie mdłości,że ledwo wytrzymuje. Z synem nie miałam aż takich mocnych.
Co do gardła i początku choroby to ja znalazłam przepis jak Olek się urodził na alaantkowo i nam pomaga. Poniżej link
alaantkoweblw.pl/syrop-z-cebulicytryny-i-imbiru/
Nie umiem doczekać się kolejnej wizyty. Mam nadzieję,że wszystko jest dobrze. Boje się strasznie, że będzie jak ostatnio. -
Hej kochane
Ja to tak będę z doskoku pisać bo nie mam za dużo czasu żeby tu spędzać nie mam czasu nawet nadrobić wszystkiego od ostatniej mojej wizyty.
U nas wszystko ok czekam cierpliwie na wizytę u ginka mdłości narazie nie ma
W warszawie piekna pogoda od samego rana wiec życzę i Wam dużo słoneczka na ten dzieńKrokodylica, Raven lubią tę wiadomość
-
Łączę się w bólu z tymi, które mają mdłości... w nocy pierwszy raz rzygałam i powtarzałam sobie: "już nigdy więcej nie dam się zapłodnić!" teraz jem po trochu suchy chleb, popijam łykami wody i mam nadzieję, że nie rzygnę
Krokodylica, Raven, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
Mnie gardlo boli juz prawie tydzien...
Wspolczuje mdlosci tym, ktorych dopadly. U mnie poki co spokój. Z synkiem na tym etapie juz mnie meczyly.
Witam się w 8 tygodniuMarzycielka111192, Raven lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dzień dobry dziewczyny! :* my dziś idziemy na pierwsza wizytę, juz nie mogę się doczekać witam wszystkie nowe mamy życzę pięknego i udanego dnia!! PS. Narobiłyście mi ochoty na kalafiora już wiem co dziś na obiad
Krokodylica, Raven, Mama-Ali lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
Mnie poki co jeszcze mdłości nie dopadły ale też coś mnie rozkłada, nos zawalony, do tego młody tez podziebiony.
Zazdroszczę tych waszych wizyt juz na dniach, moja dokładnie za 15 dni, 30 maja
10dpo 7.29, 12dpo 42.16, 14dpo 148.30, 18dpo 816.10
02.2017 [*] 6tc
12.2015 Staś -
Dzień dobry Współczuję Wam mdłości i wymiotów. Moje na szczęście oslably.
jagodowa91, Mikuśka trzymam kciuki
Ja mam ciągle ochotę na czekoladę, tak samo było w pierwszej ciąży więc to oznaczałoby druga Córcie.jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny melduję sie ze szpitala , lezakuje od wczoraj ponieważ dostalam plamienia w kolorze toffi , na szczęście nic groznego
Dzieeczyny dzis na usg u mojego gina dowiedziałam sie , że mam 2 bijace serduszka które mają po 5mm , sa tam gdzie powinny, jest wszystko dobrze i muszą tam zostac przez najblizsze 8 miesiecy !!!
Dzis napewno zostaje w szpitalu , bede leżeć ile bedzie trzeba na oj lekarz mówi, że jak juz przyszłam to żebym poleżala hehe dzieki Bogu jest tu ze mna na oddziale
Proszę Was Trzymajcie za nas kciuki ! Aby nie powtorzylo sie nic takiego
Milego dnia zycze WszystkimAgniechaaaa, Morwa, be_aduska, Krokodylica, s1985, FreshMm, jagodowa91, Magdalenna, Raven, makasa, pietruszkanatki, Tusia_87, Żabulka30, alexast, ktosiowa, Ruda_ann, BlackCatNorL, wronka lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Te wiruski to noe wiedza ze teraz nie wolno Nas atakować paskudy !!!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty my dopiero w przyszły wtorek -
Łojejkusiu!!!
Chwilę mnie nie ma a tu tyle naskrobane
Nie wiem od czego zacząć, to zacznę od tego, że narobiłyście mi smaka na kalafiora... Hmmm... Muszę jakieś zamówienie u małża złożyć, żeby zakupił jak będzie wracał z pracy
Angela gratuluję dwóch serduszek
Raven jak masz fazę na słodkie z ostrym to polecam Ci ciemną czekoladę z chili Przepyszna
Agniecha u mnie na ból gardła najlepsze jest woda z miodem i cytryną. Acha i zakrapianie uszu wodą utlenioną Bo bakterie atakujące gardło namnażają się w uchu środkowym, więc jeśli je zamordujesz wodą utlenioną to szybciej wyleczysz gardło. U mnie infekcje gardła trwają góra dwa dni
Trzymam kciuki za wizyty
U mnie niestety nie jest różowo... Byłam w sobotę w szpitalu z krwawieniem. Co prawda krwawienie trwało tylko kilka godzin i się skończyło, ale na USG w szpitalu lekarz powiedział, że u jednego zarodka prawie widać pracę serca a drugi zarodek jest ledwo widoczny Warunkowo wypuścili mnie ze szpitala ale mam nakaz leżenia. Krwawienie przeszło w plamienie, więc jakby jest lepiej, ale lekarze podejrzewają, że to może być syndrom znikającego bliźniaka
Wizyta w piątek i dopiero wtedy dowiem się co z tym moim maleństwem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 09:22
Raven lubi tę wiadomość