Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagodowa litości Od rana mi narobiłyście smaka na kalafiora, oczywiście nie zjadłam go bo jestem uziemiona a mąż zapomniał A teraz mam ochotę na kanapkę z dżemem i mlekiem No oszaleć można, a w kuchni tylko pomidorowa
A u Ciebie faktycznie może być za wcześnie na to, żeby się fasolinda ukazała...jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Ufff, ufff udało mi się nadrobić to co napisałyście ja dzisiaj zrobiłam drugą betę, po 16.00 będą wyniki co do zachcianek ciążowych to chyba mi się zaczyna - jestem w trakcie poszukiwań przepisu na sos chrzanowo - koperkowy, który mogłabym zrobić do pulpetów. Nienawidziłam koperku i chrzanu od dziecka, a tu proszę, teraz prawie dostaje ślinotoku na samą myśl o tych dwóch rzeczach Umówiłam się też na pierwsze USG, ale dopiero 26 maja idę. Już nie mogę się doczekać
Mam też pytanie do dziewczyn, które mają już dzieci. Czy we wcześniejszych ciążach Wasi partnerzy musieli robić jakieś badania? Pytam, ponieważ wiem, że w przypadku moim i M. będzie konflikt serologiczny i się właśnie zastanawiamy czy M. powinien umawiać się w związku z tym na jakieś badania, czy nie, a jeśli tak to na jakie.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:A ja jem pyszności ze wczorajszej Komunii. Małymi porcjami bo muli.
Tusia Twoje rozumowanie baaardzo mi się podoba hehe też się tak pocieszam.
Dziewczyny a macie typy imion?
Wiem że wcześnie ale może macie.
Ja mam dla chłopaka Julian- bo od zawsze marzył mi się chłopiec
Nawet moja Ala do 14 tygodnia była Frankiem . Mam dla niej wydrukowany pamietnik z poprzedniej ciąży- myśle ze będą padały pytania- dlaczego byłam FrankiemKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Jagodowa litości Od rana mi narobiłyście smaka na kalafiora, oczywiście nie zjadłam go bo jestem uziemiona a mąż zapomniał A teraz mam ochotę na kanapkę z dżemem i mlekiem No oszaleć można, a w kuchni tylko pomidorowa
A u Ciebie faktycznie może być za wcześnie na to, żeby się fasolinda ukazała...
A na kanapkę z dżemem i mlekiem zapraszam do mnie, ale weź zupę że sobą xDWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 14:55
jagodowa91, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Ariess ja też od początku mam jazdę na koperek, co ogólnie nie przepadam trzymam kciuki za bete. Anuśka przepraszam :* wszystkie opowiadają o zachciankach to i ja swoimi się podzieliłam.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
pietruszkanatki wrote:Oj, to co Ci tam dają? Mam nadzieję, że chociaż jakiś obiadek ciepły jest. Może męża namów niech Ci coś przywiezie?
Kochana daja obiadki cieple i nawrt dobre, oprócz tego mąż mi wozi , ale kalafiora bym zjadla , a tu nie ma
Za to mąż już ma pomysł na jutro na obiad -
Karmelova wrote:Hej. Nie odzywałam się przez weekend bo byliśmy na weselu. Powiem Wam że mimo tego że przez cały wieczór starałam się oszczędzać to następnego dnia czułam się jakbym wypiła najwięcej z całego towarzystwa (oczywiście nie pijąc oni kropli %) i praktycznie cały dzień przeleżałam. Po prostu zero energii
s1985 a nie możesz iść na zwolnienie? Ja też pracuję w systemie zmianowym i właśnie ze względu na to moja doktor dała mi zwolnienie bo powiedziała że w ciąży taka praca jest przeciwwskazana.
Morwa a co do terminu porodu to na razie jeszcze nie wpisuję, bo wg owu powinien to być 7 stycznia, wg OM 4 stycznia, a na wizycie dr jako termin podała 5 stycznia ale zaznaczyła też, że nikt nie rodzi w terminie podanym na pierwszej wizycie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Angela* wrote:Kochana daja obiadki cieple i nawrt dobre, oprócz tego mąż mi wozi , ale kalafiora bym zjadla , a tu nie ma
Za to mąż już ma pomysł na jutro na obiad
To jutro zapewne kalafior?^^Angela* lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Dostałam i ja ! mam zatem dwa kalafiory i dwa brokuły<3 jak ja to zjem? :p
Dobra, zrywam sie z pracy i lece po kalafioooooor!Morwa, jagodowa91, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pietruszka wsadzam zupę w kieszeń i lecę do Ciebie na kanapki
Jagodowa absolutnie się nie gniewam, już lecę do Pietruszki na kanapki Wziąć Ci kilka?
s1985 no powiem Ci, że w niechlubnym i znienawidzonym przez nas (a na pewno przeze mnie) rankingu ilości aniołków jesteś "lepsza" nawet ode mnie Kurczę współczuję Ci bardzo Ja mam cztery na swoim koncie
Ha ha widzę że wszystkie po kalafiora pognały Ja chyba też jak już będę wracała obżarta kanapkami od Pietruszki to skołuję jednak jakiegoś kalafiora na później Chyba, że w drodze powrotnej do Morwy wpadnę na kalafiora ze swojskim masełkiem i bułeczką Mniaaammmm
Jezuuuuu jakiego nerwa mam dzisiaj to głowa mała... Normalnie mam ochotę rozsadzić całą chatę w drobny pył... Domownicy się już boją do mnie odzywaćpietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Hej przyszłe mamusie;)Za wszystkie wizytujące dziś trzymam mocno kciuki;) i czekam z niecierpliwością na realcje...
Ja dopiero dziś umówiłam się na pierwszą wizytę na 31 Maja:) myslę że wtedy to już powinno byc widać serduszko;)
Wiecie co byłam dosłownie na dwóch jazdach doszkalających(bo jak wcześniej pisałam mam prawko 9 lat a nie jeżdziłam) i jestem z siebie baaardzo dumna.Już sama jeżdziłam 2 h samochodem...co prawda po wsi ale zawsze to dobry początek:):)i że sie odważyłam-szok:)jagodowa91, Anuśka, Morwa, Krokodylica, Raven lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Pietruszka wsadzam zupę w kieszeń i lecę do Ciebie na kanapki
Jagodowa absolutnie się nie gniewam, już lecę do Pietruszki na kanapki Wziąć Ci kilka?
s1985 no powiem Ci, że w niechlubnym i znienawidzonym przez nas (a na pewno przeze mnie) rankingu ilości aniołków jesteś "lepsza" nawet ode mnie Kurczę współczuję Ci bardzo Ja mam cztery na swoim koncie
Ha ha widzę że wszystkie po kalafiora pognały Ja chyba też jak już będę wracała obżarta kanapkami od Pietruszki to skołuję jednak jakiegoś kalafiora na później Chyba, że w drodze powrotnej do Morwy wpadnę na kalafiora ze swojskim masełkiem i bułeczką Mniaaammmm
Jezuuuuu jakiego nerwa mam dzisiaj to głowa mała... Normalnie mam ochotę rozsadzić całą chatę w drobny pył... Domownicy się już boją do mnie odzywać
Po proszę chętnie jeszcze zjem. Co do nerwów mam tak samo, mąż z domu uciekłAnuśka lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc