Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Super
Ja zrobiłam w końcu pamiątkowego sikanca :p
Zazdroszczę Wam dzisiejszego apetytu ja przez moje gardło moge przyjmować tylko gorące płyny
Ciepłe mleko z miodem i czosnkiem i do jutra będzie jak noweAgniechaaaa lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Pietruszka wsadzam zupę w kieszeń i lecę do Ciebie na kanapki
Jagodowa absolutnie się nie gniewam, już lecę do Pietruszki na kanapki Wziąć Ci kilka?
s1985 no powiem Ci, że w niechlubnym i znienawidzonym przez nas (a na pewno przeze mnie) rankingu ilości aniołków jesteś "lepsza" nawet ode mnie Kurczę współczuję Ci bardzo Ja mam cztery na swoim koncie
Ha ha widzę że wszystkie po kalafiora pognały Ja chyba też jak już będę wracała obżarta kanapkami od Pietruszki to skołuję jednak jakiegoś kalafiora na później Chyba, że w drodze powrotnej do Morwy wpadnę na kalafiora ze swojskim masełkiem i bułeczką Mniaaammmm
Jezuuuuu jakiego nerwa mam dzisiaj to głowa mała... Normalnie mam ochotę rozsadzić całą chatę w drobny pył... Domownicy się już boją do mnie odzywać -
pietruszkanatki wrote:Nie wiem, gdzie Ty jesteś, bo pomidorowa do mnie dotarła przed Tobą :p właśnie talerz wylizuje. A kanapki serwuje z masłem orzechowym i dżemem truskawkowym. Zaczerpnęłam z jakieś bajki jak byłam dzieckiem i do tej pory mi zostało jadłaś takie?^^
Zgubiłam się gdzieś na zakręcie
Masło orzechowe z dżemem To jest jadalne??? W życiu nie próbowałam -
Anuśka wrote:Zgubiłam się gdzieś na zakręcie
Masło orzechowe z dżemem To jest jadalne??? W życiu nie próbowałam
Oj i to bardziej niż jadalne. To jest najlepszy z możliwych słodkich duetów na kanapkę. Tylko masło orzechowe polecam takie 100% bo jest takie fajniejsze, naturalnie tłuste.jagodowa91, Anuśka lubią tę wiadomość
-
jagodowa91 wrote:A ser żółty z dżemem jadłyście? pyszka.. myślicie, że mogę napić się małej kawki??
A co do kawy to Ci nie doradzę, bo nie pije, ale czytałam, że filiżanka dziennie nie szkodzi. Ale chyba lepiej jak wypowiedza się mamy kawoszki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 16:39
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Sera żółtego z dżemem też nigdy nie próbowałam Ale macie dziewczyny pomysły jedzeniowe
Jagodowa myślę, że spokojnie możesz się kawki napić, tylko chyba zbyt dużo nie powinno się jej pić Ja nie wiem bo od dawna piję tylko zbożową a i ona teraz jakoś średnio mi smakuje
Za to małżon pojechał po kalafiora Będę żarłapietruszkanatki, jagodowa91, Morwa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
jagodowa91 wrote:A więc ja juz po wizycie, moja kropeczka nie chciała się pokazać. Lekarz stwierdził, że może to być jeszcze wcześniejsza ciąża niż mi się wydaje. Kolejna wizyta za 2 tyg. Pojawiły się jakieś plamienia i dostalismy duphaston. Czekam do 16 na wyniki bety.
Jagodowa w takim razie jestem ciekawa czy ja coś zobaczę a pójdę tak jakby o 2 dni wcześniej niż Ty (5 tyg + 1)
-
Anuśka wrote:Sera żółtego z dżemem też nigdy nie próbowałam Ale macie dziewczyny pomysły jedzeniowe
Jagodowa myślę, że spokojnie możesz się kawki napić, tylko chyba zbyt dużo nie powinno się jej pić Ja nie wiem bo od dawna piję tylko zbożową a i ona teraz jakoś średnio mi smakuje
Za to małżon pojechał po kalafiora Będę żarła -
Nalecialo mnie na kawkę, a skoro mówicie, że mogę to filiżanka nie zaszkodzi nati różnie bywa każda z nas jest inna, mój lekarz stwierdził, ze ciąża może być o 4-5 dni młodsza dlatego nie widać pęcherzyka. Trzymam kciuki za Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 16:52
'Porażki to szczeble sukcesu'
-
Lovilovi wrote:Tak wszystkie o tym kalafiorze piszecie:D Byłam dziś na zakupach to i kupiłam tez... będzie jutro na obiad A dziś pierogi ruskie kupiłam w pierogarni, bo nic mi się już nie chce gotować
Posypała się lawina kalafiorów na obiad'Porażki to szczeble sukcesu'