Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena my używamy dopiero od 3 dni więc ciężko polecić. Ale mam coś takiego:
https://cdn.smyk.com/media/catalog/product/cache/1/image/750x750/2091d5c437d0f7138d5a951d6205592d/6/7/672736.jpeg
Wydaje się w miarę łatwy do czyszczenia jednak czas pokaże.Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Polaj, wyrazy współczucia. To smutne, że hieny ze wszystkiego muszą zrobić sensację. Nawet z takiej tragedii.
Wczoraj zdecydowałam się podać Kubie gruszkę i sukces - nie ma wysypki Za jakiś czas spróbuję śliwkę. Może jednak nie jest tak beznadziejnie.
No i idzie nam dolna jedynka ! Już jest na wierzchu. Widziałam od kilku dni, że młody coś jakby żuje, ale myślałam, że to tylko tak. Przed chwilą zaglądam i mam niespodziankęmałżowinka, Krokodylica, Vilu lubią tę wiadomość
-
Malineczka współczuję przeżyć i trzymam za Ciebie kciuki. Ja czasami w pracy miałam styczność z pacjentami po dopalaczach i serio "zwykłe" narkotyki to przy tym pikuś. Przede wszystkim to uważaj na siebie i córeczkę bo sama wiesz jak potrafi być nieobiczalny.
Polaj współczuję Ci bardzo. Trzymaj się dzielnie.
A mi zmarła dzisiaj ciocia. W sumie to była jedyna ciocia jaką miałam więc sama jeszcze nie wiem jak to dalej będzie. Na razie jakoś się trzymam ale pustka pewnie uderzy mnie po pewnym czasie jak już nie będę miała do kogo zadzwonić i z kim się spotkać. A szczególnie że przez ostatnie tygodnie praktycznie cały czas się nią opiekowałam. Ehh:-([/url]
-
Polaj to chyba najsmutniejsze jak inni nie szanują czyjeś tragedii
Karmelova, współczuję
Malineczka trzymaj się i dbaj o Was
Lena, ja mam z canpol babies https://image.ceneostatic.pl/data/products/9500753/i-canpol-babies-bidon-sportowy-ze-skladana-rurka-270ml-czerwony-56-109.jpg
Lilly, u nas też łysinka zarasta -
Malineczka wiem co przeżywasz. Mój brat brał narkotyki. Wyszedł z tego ale ja wtedy nie potrafiłam się na niczym skupić robotę zawalalam bo myśli były silniejsze.
Teraz jest ok ale jego walka długo. Mam nadzieję że u Was też się ułoży.Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Karmelova wyrazy współczucia.
My właśnie jesteśmy w szpitalu na obserwacji. Młodemu nic się nie polepszało, więc poszliśmy na pomoc doraźną. A tam skierowanie na SOR. Zrobili usg, pobrali krew i mamy kroplówki. Jak będzie o.k. z wynikami, to rano wyjdziemy. W ogóle jestem tu jedyną mamą, która nie śpi z dzieckiem ciężko by było.
A tak nawiedzonego lekarza pediatry jak na pomocy dawno nie widziałam. Narzekała na wszystko i wszystkich. Jeszcze dostałam zjebe za to, że podałam dziecku lek przepisany przez poprzedniego pediatre, że dopajam wodą z butelki i zakładam pampersy. Wszystko trucizna....dosłownie.
-
Malineczka współczuję sytuacji z bratem. Nie bardzo rozumiem tylko dlaczego to Ty masz się z mieszkania z dzieckiem wynosić. Dziwna decyzja Twojej mamy.
A o chłopa się nie martw bo takie pasożyty zawsze dają sobie radę. Ty jesteś za dobra i on to wykorzystuje. Trzymaj się. -
Megi ta klima to skaranie boskie, gdzie by nie wszedł do sklepu czy gdziekolwiek to klima na full, ja zresztą sądzę że te nasze katary i bóle gardła to właśnie od tego.
A panią dr się nie przejmuj, masakra, skąd się biorą tacy ludzie.Megiiii lubi tę wiadomość
-
Malineczka życzę dużo siły, wydajesz się silną babką i na pewno.dasz soboe radę i ulozysz życie.
Polaj straszna tragedia współczuję ogromnie
Kaemelova Tobie również wyrazy współczucia
Kroko ja daje hipp
Wogole wiecie co ciekawostka. Przywiozlam z niemiec sobie 2 kartony mleka hipp na poczatek i kolejny juz kupiłam w Polsce i niby ta sama firma to samo mleko a zupelnie różne. To niemieckke jest bardziej żólte i jak by gęściejsze a to polskie bialutkie i takie bardziej wodniste no i smak inny. -
Karmelova... wyrazy wspolczucia
Malineczka... dla Ciebie duzo usciskow... niestety, dopalacze gorsze niz narkotyki... uszkadzaja mozg bezpowrotnie... cholerstwo jakich malo, tanie, dostepne i smiertelne...
...rozumiem Twoja mame, to jej dziecko i chce jak najlepiej... wiem jednak, ze jesli ktos nie przyjmuje pomocy przez lata i wykorzystuje dobre serce bliskich, to niestety bedzie tak nadal... to cholernie trudne, szczegolnie dla matki ale trzeba taka osobe zostawic sama sobie ( jesli spadnie na totalne dno to moze zechce zawalczyc o siebie) albo ubezwlasnowolnic i poddac leczeniu... jesli ta pomoc bedzie wygladala tak jak do tej pory (gdy bedzie na glodzie to dostanie pieniadze, jak bedzie bezdomny to mama da mieszkanie) to niewiele to zmieni...
I uwazaj na siebieKrokodylica lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73368.png -
Ja podaje NAN Optipro HA bo nie ma Enfamil HA ale kupy po tym NAN HA jakieś takie plastelinowate i brzydki kolor i zapach. I drogie... za małą puchę ponad 40 zeta... Nadal karmię cycem ale na noc podaję kaszkę na mm i rano 7-8 150 ml mm.
W ciągu dnia jak chce cyca to dostaje a w nocy to wiadomo, cyc na zawołanie.
Nie wiem co dalej, wysypka nadal się pojawia wokół szyjki. Nie chcę drastycznie odstawiać... liczę na to, że przywyknie do mm i sama się odstawi... Ale kurczę ... wstawać w nocy 2 razy i robić mleko... masakra jakaś jak dla mnie... Miotam się okrutnie! Raz mam wyrzuty sumienia a raz szlag mnie już trafia na to kp! Ech... Jestem świrem! -
Black to poczekaj jeszcze
Ja nie wiem jak u nas będzie z mm bo ten mały świrusek nie chce butli.
Mam wrażenie że niebawem ruszy bo cały dzień podnosi się do raczków i buja przód tył, ale ile to bujanie potrwa to Bóg jeden wie.
A jednocześnie jest jakaś masakra, drze się wciąż i o wszystko.
Przej**ane życie gwiazdy.