Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszk@ Wow Black, spora panna ja zważyłam dziś swojego klocuszka i niecałe 7,5kg a już z małżem sapiemy że ciężka, chociaż to pewnie kwestia przyzwyczajenia mięśni
Te 2.5 kg robi różnicę ojjjj robi
Ja mam co chwilę coś z plecami a mój mąż też wymięka ( a chłop jak dąb). Chociaż już jej tak dużo nie nosimy odkąd siedzi.
A pokazujecie maluchy na grupie fb? Chętnie bym popodziwiała małe styczniaki ♡ I co, wszystkie jesteście jednocześnie tam i tu? Ja się usunęłam jeszcze w ciąży po jakiejś aferze ale może bym sie tam wbiła znowu? Hehe
Jak to zrobić? Morwa to się chyba już wyprowadziła na dobre z forum co?Morwa lubi tę wiadomość
-
U nas kaszki czasem bardzo gęste wychodzą i Wojtkowi nie robi różnicy
Akurat dziś była dość rzadka to wciągnał porcje i płakał o jeszcze.
U nas z obiadków to chyba najlepiej ryba. Ostatnio zjadł cały słoik 220, ale np średnio chce słoiczki z czymś twardszym. Karmiłam go wołowiną z burakami i ciagle sie krztusił i denerwował, więc darowałam sobie. Na twarde rzeczy przyjdzie czas jak beda zeby , póki co, niech sobie radzi z większymi kawałkami ale miękkimi. -
BlackCatNorL wrote:Te 2.5 kg robi różnicę ojjjj robi
Ja mam co chwilę coś z plecami a mój mąż też wymięka ( a chłop jak dąb). Chociaż już jej tak dużo nie nosimy odkąd siedzi.
A pokazujecie maluchy na grupie fb? Chętnie bym popodziwiała małe styczniaki ♡ I co, wszystkie jesteście jednocześnie tam i tu? Ja się usunęłam jeszcze w ciąży po jakiejś aferze ale może bym sie tam wbiła znowu? Hehe
Jak to zrobić? Morwa to się chyba już wyprowadziła na dobre z forum co?
Iza nie siedzi jeszcze tzn w krzesełku owszem, bardzo chętnie, ale nie sadzamy jej na podłodze, teraz i tak w domu potrafi się zabawić na macie i nie muszę jej nosić, ale na ogródku ma nerwa i nie chce za bardzo leżeć, trzeba pannę nosić.
Ja nie jestem na FB, dopiero niedawno założyłam, a i tak nie podaję całych danych, ale też chętnie bym zobaczyła Wasze dzieciaczki na basenie lubię się przyglądać innym dzieciom, każde inne i każde super -
Moja to trochę pomemła te warzywa kilka razy dziennie i tyle... jeszcze chyba nie wie, że tym można się najeść, mam nadzieję, że będzie lepiej, bo nie chcę karmić do 18...
W ogóle od kiedy rozszerzamy to rzadziej rpbi kupę, też tak miałyście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 14:55
-
black mogę na forum napisać ze chcesz dołączyć.Czasem wstawiamy fotki.Nie wiele tam dziewczyn jest i mało się dzieje ale i tak sympatycznie dość.Przynajmniej można dzieci pooglądać na fotkach;)
Ja się zarzekalam ze blw będę karmić. Przyszło co do czego i się boję ehhh.Naczytalam się nie potrzebnie.Z córką jakoś łatwiej mi szło.Za to sama gotuję Adamowi i teraz już nie scieramna papki tylko na grubych oczkach warzywa itp.
Wczoraj mieliśmy chrzciny.Myślę że wszystko fajnie wyszło.10 minut do wyjścia chce ubrać Adasia do kościoła a on zasnął.Musialam go obudzić.więc na początku mszy był marudny.Wyszłam z nim na dwór.Pobujalslm w wózku i zasnął.Na polewanie główki nawet się nie obudził.A w sumie tego dnia chrzcilo się 10 dzieci:O wszystkie plakaly już pod koniec mszy.
Mówię wam mam przesrane teraz z Adamem.Naprawdę jestem wyczerpana po każdym dniu.Wszędzie wlazi.Przy wszystkim się wspina.Kojca nie kocha więc strach do toalety wyjsc bo już gdzieś stoi...nie wysypiam się też bo budzi się co 2 h.Widzę że chciałby spać z nami ale boję się ze spadnie.Więc czekam aż usnie.
Karmelowa wyrazy wpolczucia z powodu cioci:(
malineczka twój brat musi sięgnąć dna.Jak się podniesie sam to wyjdzie z tego.Jeśli nie to nie zrozumie.Mój brat bliźniak w Anglii pracował 5 lat.Ładnie pięknie kasy zarabiał.Teraz wrócił.Jest alkoholikiem.Nic nie ma.taki jego wybór.małżowinka, BlackCatNorL lubią tę wiadomość
-
Makasa coś o tym wiem. Patrycja wstaje przy wszystkim i krokiem odstawno-dostawnym porusza się na boki. A ma dopiero 7 miesięcy i coś mi się wydaje że za miesiąc góra dwa będę jej buty do chodzenia kupować.
makasa lubi tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
małżowinka wrote:Też bym dołączyła na fb, nawet nie wiedziałam,że jest grupa
Myszk@ wrote:Iza nie siedzi jeszcze tzn w krzesełku owszem, bardzo chętnie, ale nie sadzamy jej na podłodze, teraz i tak w domu potrafi się zabawić na macie i nie muszę jej nosić, ale na ogródku ma nerwa i nie chce za bardzo leżeć, trzeba pannę nosić.
Ja nie jestem na FB, dopiero niedawno założyłam, a i tak nie podaję całych danych, ale też chętnie bym zobaczyła Wasze dzieciaczki na basenie lubię się przyglądać innym dzieciom, każde inne i każde super
Tobie też wysłałam zaproszenie , przyjmij proszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 19:48
małżowinka, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kroko my polecamy tule.Nosimy się już.wystarczy ze raz do siebie sobie wyregulujesz pasy i potem tylko zapinasz i wkladasz dziecko.Szybko i bezproblemowo.Tule uzywana mozna kupic tak do 100 zl taniej niz cena producenta.Trafiaja sie okazje.Na fb jest tez grupa sprzedazowa tuli.Ja się pochwale ze dzis wychaczylam wlasnie i kupilam dwa nowiutkie otulacze tuli za pół ceny:)
Apropo noszenia to u nas w kraju jest jeszcze ciemnogród niestety:/często spotykam się z nie miłymi komentarzami...w sobote bylismy z mezem i dzieciakami na zakupach w tesco.Mąż miał śpiącego Adasia w tuli.Pani na kasie skomentowała że ona to by się bała tak dziecko nosić i że była tu taka jedna ostatnio co się zakupami zabardzo zajęła i dziecko w nosidle udusiła:O dobrze jakby takie złote rady dawały tym co w wisiadłach noszą a nie wszystkim po kolei jak leci. -
nick nieaktualnyMakasa ja sie nie spotkalam nigdy z dziwnymi komentarzami a nosze Kube w manduce bardzo duuuzo. Czasami tylko pytaja czy mu wygodnie.
Mnie manduca o tyle przekonuje ze rosnie razem z dzieckiem. Ma nawet wkladke noworodkowa no ale rego nie polexam.
Grzesia w manduce mąż nosil jak mial ponad 2 lata