Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikuśka wrote:I bądź tu mądra latam od lekarza do lekarza i nie wiem co robić co innego gdyby nie było tętna a Tu widzisz że żyje i nie wiesz jak pomóc ehhhh
Leż i odpoczywaj, oszczędzaj się jak najbardziej - tyle możesz maluszkowi pomóc. Generalnie jeżdżenie (siedzisz na pionowo, w aucie jednak trochę trzepie, potem czekasz na izbie na twardym krześle) na izbę i ten stres w sumie nie pomagają. A w szpitalu też będą Ci podawać lutkę i każą leżeć - a mocno Ci to tylko podkopie psychikę (ja się czuje od razu chora w szpitalu).
Jesteś obstawiona lekami - dawki możesz modyfikować z lekarzem sms-em:)
Jesteśmy w najgorszych tygodniach teraz - bo wszystko się rozgrywa totalnie poza naszymi możliwościami - ale znam wiele ciąż, gdzie dziewczyny długo krwawiły żywą krwią i dużo, a jednak dzieci urodziły się zdrowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 13:17
-
Anuśka wrote:Hej Już powróciłam mamy dwa serduszka
Ten mniejszy trochę wyrównał i goni większego Dziękuję Wam wszystkim za kciukasy
Z tych emocji nie zapytałam jak duże są ale gin mówił, że są bardzo ładne więc chyba w normie Śmiał się ze mnie, że teraz to już nie będzie mi się nudziło
Wspaniale -
Ten mniejszy trochę wyrównał i goni większego Dziękuję Wam wszystkim za kciukasy
Z tych emocji nie zapytałam jak duże są ale gin mówił, że są bardzo ładne więc chyba w normie Śmiał się ze mnie, że teraz to już nie będzie mi się nudziło
Świetna wiadomość!
A któraś z was ma detektor tetna płodu, bądź planuje kupić? Tak pytam z ciekawości czystej -
nick nieaktualny
-
Z tych emocji nie zapytałam jak duże są ale gin mówił, że są bardzo ładne więc chyba w normie Śmiał się ze mnie, że teraz to już nie będzie mi się nudziło -
Ikarzyca wrote:Leż i odpoczywaj, oszczędzaj się jak najbardziej - tyle możesz maluszkowi pomóc. Generalnie jeżdżenie (siedzisz na pionowo, w aucie jednak trochę trzepie, potem czekasz na izbie na twardym krześle) na izbę i ten stres w sumie nie pomagają. A w szpitalu też będą Ci podawać lutkę i każą leżeć - a mocno Ci to tylko podkopie psychikę (ja się czuje od razu chora w szpitalu).
Jesteś obstawiona lekami - dawki możesz modyfikować z lekarzem sms-em:)
Jesteśmy w najgorszych tygodniach teraz - bo wszystko się rozgrywa totalnie poza naszymi możliwościami - ale znam wiele ciąż, gdzie dziewczyny długo krwawiły żywą krwią i dużo, a jednak dzieci urodziły się zdrowe. -
Lovilovi wrote:Świetna wiadomość!
A któraś z was ma detektor tetna płodu, bądź planuje kupić? Tak pytam z ciekawości czystej