Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lagostina wrote:Dziewczyny! Ratujcie odpowiedzią, bo trochę przestraszył mnie trzykrotny przyrost bety w ciągu 48 h. Wynik z soboty: 404,9 a dziś wyszło aż 1214. Nie za szybki ten wzrost? Wizytę u gin.mam w piątek a o niczym innym nie myślę od kilku godzin. ;p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Lagostina wrote:Dziewczyny! Ratujcie odpowiedzią, bo trochę przestraszył mnie trzykrotny przyrost bety w ciągu 48 h. Wynik z soboty: 404,9 a dziś wyszło aż 1214. Nie za szybki ten wzrost? Wizytę u gin.mam w piątek a o niczym innym nie myślę od kilku godzin. ;p
Może bliźnięta? Żartuję,ale ja bym się nie martwiła
-
Dziewczyny jestem tu z Wami cały czas i bardzo cieszę się z Waszych dobrych wiadomości, których tu coraz więcej każdego dnia
Anuśka Raven Morwa
Cieszę się ze wszystkich serduszek i udanych wizyt
Jutro moja wizyta i okaże się wreszcie jak wygląda sytuacja. Cały tydzień żyłam ogromną nadzieją. Były chwile, że czułam że czekają mnie źle wieści, a były chwile kiedy czułam że przecież wszystko jeszcze jest możliwe, a moje szanse duże... Objawów u mnie kompletnie żadnych, co aż dziwne biorąc pod uwagę że przy Synku jestem ciągle na wysokich obrotach a nic mi nie dolega... W ogóle nie czuję jakbym w ciąży była. No ale tu już nie ma co gdybać, jutro rozstrzygnie się mój los. Trzymajcie kciuki i przesyłajcie pozytywne myśli, przydadzą sięAnuśka, Krokodylica, helagazela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lagostina wrote:Dziewczyny! Ratujcie odpowiedzią, bo trochę przestraszył mnie trzykrotny przyrost bety w ciągu 48 h. Wynik z soboty: 404,9 a dziś wyszło aż 1214. Nie za szybki ten wzrost? Wizytę u gin.mam w piątek a o niczym innym nie myślę od kilku godzin. ;p
Będzie mi niezmiernie miło, jak do mnie dołączysz -
Ale super wieści dzisiaj - gratulacje!!! Jutro też będą same dobre nowiny. Wysyłam pozytywne myśli w kierunku jutrzejszych wizyt!
Melduję również, że po oględzinach zarysowanego auta żyję, mam się dobrze, a nawet dostałam kwiaty i przykaz że mam się nie denerwować. Dzień dobroci dla ciężarnych! Jupi!alexast, Ruda_ann, Krokodylica, FreshMm, ana167, jagodowa91, Raven lubią tę wiadomość