Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia, Morwa, Raven, BlackCatNorL cudowne wieści Bardzo, bardzo się cieszę, że takie wspaniałe chwile dziś za Wami.
Mam nadzieję, że my, jutro wizytujące, zasilimy serduszkowe statystyki
Agness12, to samo miałam pisać - bliźniaki!
Dobrej nocy życzę wszystkim i mykam spać, bo ledwo na oczy patrzę.Agness12, Raven lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
emerald_m wrote:Andzia, Morwa, Raven, BlackCatNorL cudowne wieści Bardzo, bardzo się cieszę, że takie wspaniałe chwile dziś za Wami.
Mam nadzieję, że my, jutro wizytujące, zasilimy serduszkowe statystyki
Agness12, to samo miałam pisać - bliźniaki!
Dobrej nocy życzę wszystkim i mykam spać, bo ledwo na oczy patrzę.
-
Witajcie
U mnie obecnie 6 tydzień termin na 20 stycznia.
Beta przyrosty
Pierwszy wynik 159,3- 15 dzień po owulacji
Drugi wyniki po 48 godzinach- 282,4 -17 dzień po owulacji
Co o tym myslicie? przyrost ok?
W środę idę do lekarza ze względy na TSH- 4.
Mam nadzieję, że wtedy też będę miała USG. Jak myślicie moze byc jeszcze za wcześnie na serducho?
Magdalenna, Krokodylica, Raven lubią tę wiadomość
-
Dziś zrobiłam 2-gą w życiu betę
Wg kalkulatora przyrost ok (66%).
Na razie miałam porównanie wyników z 9 maja 18 dzien po owu(1562) i 23 maja (58726), ponieważ jak robiłam pierwszą betę nie wiedziałam że badanie trzeba powtórzyć za 2 dni.
W środę będę powtarzać badanie żeby było po Bożemu jak kazał lekarz.
@chanka ja mam z kalkulatora termin na 11 stycznia i jak byłam na USG w zeszły piątek lekarz widział ciałko żółte i zarodek, ale jeszcze bez serca. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. A Twoja beta wygląda ok:)Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Jakoś tak patrzę przez okno i nie wygląda to zachęcająco... jakoś zimno czy coś... słoneczka nie ma...buuu
Zbieram się pomału do roboty, choć szczerze mówiąc jakiś mam spadek formy dzisiaj i chyba najchętniej zakopałabym się w kocyk i poszła spać... bynajmniej nie ze zmęczenia... Ach te hormony -
nick nieaktualnyCzeeeesc, witam nowe miesiąc zaczyna Nam sie konczyc terminowo!!!! I mamy tu wszystkie pięknie zostać
To dzis to dzis to dzis to dzis to dzis to juz dzis!!!!! Wizyta o 16:30FreshMm, Agness12, K..a..s..i..a, emi2016, jagodowa91, madzia8lenka, malka, Andzia87, K01 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry gratuluję wszystkim które ujrzały wczoraj serduszka wspaniale się czyta takie wieści i oby tylko takie się tu pojawiały
Za dzisiejsze wizyty trzymam kciuki z całych sił :* niech to będzie piękny dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 06:55
-
Agniechaaaa wrote:Czeeeesc, witam nowe miesiąc zaczyna Nam sie konczyc terminowo!!!! I mamy tu wszystkie pięknie zostać
To dzis to dzis to dzis to dzis to dzis to juz dzis!!!!! Wizyta o 16:30
Tak to już dziś ! Trzeba przetrwać do 16.30.
Udanych wizyt kobietki I miłego dnia. U mnie dziś piękna pogoda się zapowiada. A w żołądku już czuję mulenieAgniechaaaa, Andzia87 lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny