Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Matko jak ten czas sie ciągnie :p
Ja najchętniej przespała bym całą ciążę... tak się boję... i pomyśleć, że w pierwszej tak nieświadomie się chodziło... nawet nie brałam pod uwagę, że może być coś nie tak... chciałabym teraz też mieć taki luz w sobieKrokodylica lubi tę wiadomość
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
nick nieaktualnyMona_Lisa wrote:Ja najchętniej przespała bym całą ciążę... tak się boję... i pomyśleć, że w pierwszej tak nieświadomie się chodziło... nawet nie brałam pod uwagę, że może być coś nie tak... chciałabym teraz też mieć taki luz w sobie
Zazdroszczę ja bałam sie w pierwszej bo była tak wywalczona a i tak ją straciłam o tego malucha walczyliśmy
Jak lwy i MUSI być tym razem dobrze ❤️ -
☆gwazdka wrote:Dziewczyny ja to samo, jeatem szczupłą, wysportowana osoba i wszystko tak zostalo oprócz mojego brzuszka. Jestem na początku 7tygodnia a wyglądam jak w 3albo 4 miesiąc. Wszyscy mysla że jestem wysoko w ciąży bo to dziwnie wygląda. Hahahaha takie uroki progesteronu. Biorę Lutinus dowcipnie.
-
Agniechaaaa wrote:Zazdroszczę ja bałam sie w pierwszej bo była tak wywalczona a i tak ją straciłam o tego malucha walczyliśmy
Jak lwy i MUSI być tym razem dobrze ❤️
To u mnie wszystko było pięknie, gładko. Zaszłam w ciążę za pierwszym razem. Miałam jakieś plamienia przez tydzień, ale całe szczęście okazały się niegroźne. Mam cudownego synka w drugą ciążę zaszłam przy 3 podejściu. Ciąża bliźniacza. Niestety w styczniu tego roku ją straciłam wielki szok i pretensje... teraz też udało nam się za trzecim razem. Oby tym razem był szczęścliwy
BlackCat mam 34lata w lipcu będę miała 35.
Jestem po wizycie. Wszystko ok. Serducho bije. Wiek ciąży się zgadza. Kamień z sercaAgniechaaaa, Mona_Lisa, Mama-Ali, pietruszkanatki, chanka, ana167, kate88:), BlackCatNorL, ktosiowa, Morwa, madzia8lenka, emerald_m, jagodowa91, Marzycielka111192, be_aduska, Krokodylica, Ruda_ann, izalika, Raven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Część wszystkim powodzenia wizytujacym, czekam na wieści o wielkości Waszych maluchów ależ Wam zazdroszczę! Ja dopiero w czwartek, a dziś mam kryzys, bo bardzo chce zobaczyć co tam u dzidzioła słychać. Zwłaszcza że z tymi moimi objawami to jak w kalejdoskopie
Dziś byłam robić badania ciążowe, toxoplazmoza itp. Normalnie mdleje podczas pobierania a dziś nic, nawet się nie zajaknelamAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Głupie pytanie ale jak zrobić te stopki co Wy macie w swoim profilu
Te rysunki z podanymi danymi: "nasze dziecko ma 2 lata.... itp"
U mnie tsh- 4. Jutro wizyta u endokrynologa...zobaczymy co powiem.
Dziewczyny zwracajcie uwage na TSH w ciąży norma do 2,5.
-
nick nieaktualnychanka wrote:Dziewczyny! Głupie pytanie ale jak zrobić te stopki co Wy macie w swoim profilu
Kliknij w mój suwaczek i przekieruje Cię na odpowiwdnią stronę -
chanka wrote:Dziewczyny! Głupie pytanie ale jak zrobić te stopki co Wy macie w swoim profilu
Suwaczki z tej strony: https://www.suwaczki.com/
Ja właśnie przed pierwszą wizytą mam zamiar sprawdzić TSH...
nick nieaktualny