Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa &&
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Jak sie chwalimy wiekiem to ja mam 25 i termin porodu wypada w okolicy urodzin byłby cudowny prezent
dzięki Agniecha za pomoc Zaraz ogarnę te suwaczki
Ja mam 26 a pierwsza córa wypadała na termin około urodzin. Ja urodziłam się 1 a ona 7 Także się nie zgrałyśmyAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Mona_Lisa wrote:Suwaczki z tej strony: https://www.suwaczki.com/
Ja właśnie przed pierwszą wizytą mam zamiar sprawdzić TSH...
TSH jest bardzo ważne. Ja żałuje, że przed ciazą nie sprawdziłam tak to bym uniknęła teraz stresów z podwyżosznym TSH w ciaży -
Mama-Ali wrote:A ja 37
Chyba jestem najstarsza ale późno zabrałam się do roboty , za to z właściwym już mężczyzną
Ja też czekałam na tego właściwego gdyby wcześniej mnie odnalazł to już na pewno dawno dwójka byłaby na licznikuMama-Ali, Ruda_ann lubią tę wiadomość
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
chanka wrote:TSH jest bardzo ważne. Ja żałuje, że przed ciazą nie sprawdziłam tak to bym uniknęła teraz stresów z podwyżosznym TSH w ciaży
Ja w pierwszej ciąży miałam OK. Ale słyszałam, że po porodzie może się pozmieniać... w czwartek idę na badanie a w piątek mam wizytę... też zaczynam żałować, że wcześniej nie sprawdziłam...
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Mama-Ali wrote:A ja 37
Chyba jestem najstarsza ale późno zabrałam się do roboty , za to z właściwym już mężczyznąWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 12:08
Mama-Ali, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja mam 36 lat.. Jeśli Dziedzic przyśpieszy o kilka dni, to urodzę mając jeszcze 36, a jak będzie poród w książkowym terminie to 37 lat już będę mieć.
Ps. Mój Ktosiek chyba nieźle pakuje, bo dzisiaj wysysa ze mnie całą moją energię... nie mam siły nawet stać... Mam nadzieję, że zrekompensuje mi to pięknym widokiem i zajebistym serduszkiem na usg 8 czerwca .emerald_m, Krokodylica, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
BlackCatNorL wrote:Nie jesteś Ja też mam 37 i synka lat 12 A to malutkie w brzuchu z tym samym chłopem!
Uffff Bo już wpadałam w straszne kompleksy Ja też mam już 37 i najstarsza córka 13 lat I to cały czas z moim starym udomowionym chłopem Tak nam się na starość zebrało, żeby jeszcze rodzinę powiększyć
Zamiast motoru/wycieczek/romansów z okazji kryzysu wieku średniego to sobie dzieci robimy.
Ale to już ostatni strzał chyba, bo się staremu sprzęt rozkalibrował i podwójnie strzelaMama-Ali, Patrycja27, BlackCatNorL, emerald_m, jagodowa91, Agness12, Krokodylica, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny